Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
To jo, ale oni už měli fotku z ultrazvuku, Tereza jen čerstvý test. ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Jo já toto jméno zahlédla na Seznamu, zvláštní má jméno. Ale je sympatická.
@Marki1985 píše: Více
To bylo dneska, že byl na policii a chovali se k němu jak když fakt on je ten viník, že to podala jakože ji lezl do počítače a i ty předchozí ředitelce.
@sharunka03 @Uličnice85 Me ta Daniela připomíná trochu Danielu Šinkorovou.
@Marki1985 a bude se to řešit i dnes. Prokop ji půjde promluvit do duše.
@Snopy123 píše: Více
To jsem viděla. Ale pořád se nic nevyresilo. Nestáhla to obvinění.
Jojo holky fakt si myslím že tam začíná nějaká ta polyamorie, trojka, nebo tak něco. Že se holky vyspí spolu a Denis zůstane na ocet je taky možný, ale lesbičky v ulici už jsou (ikdyž ne tak hezký
)
A Adéla se mi teda hrozně nelíbí, ale vůbec.
Daniela je hodně zajímavá!
@Marki1985 Jo tak to zatím nestáhla. Naštěstí tedy snad na míst ředitelky se už nevrátí aspoň.
Nevím co si mám myslet o Vandě. Že je labilní hysterka bylo mi jasný, ale co předvádí kvůli porodu. Praskne ji PV a já „rodit dnes nebudu, nemám horoskop.“ Budu rodit xy, protože dle hvězd je to nejlepší." Proč si pořizovala dítě a ne psa. ![]()
A proč nejde do toho císaře, když byla tak pevně rozhodnutá nechápu.
@Snopy123 píše: Více
Ja to teda ještě neviděla, ale do toho císaře chtěla jít na to její vybraný datum, ne? Když to přijde takhle samo, tak je to asi něco trochu jinyho.
A myslím bude rodit dva dny a porodí přirozenou cestou a Ludan bude ještě u toho i Blanka, Kristýna atd…
a bude happyend ![]()
Ten císař byl kvůli poloze miminka… I když to přišlo náhle císař by ji udělali, právě kvůli té poloze…ale ona asi si trvá na tom datumu 1.cervence… Kvůli horoskopu holčičky..
@Letee píše: Více
To jo, ale mohla porodit přirozenou cestou, nebylo to, že by musel být císař a nic jinýho.
Takže kdyby začla rodit normálně, tak by ji asi akutně na císaře nehnali
@a12 Tak pořád je to porod pánevní u prvorodičky.
B tam na začátku řešila, že nemá rozjetý porod, tak stihnou i epidural a nemusí do celkové narkózy. A tedy co jsem pak z té scénky v posteli pochopila, tak ona s přirozeným souhlasem (V) nakonec souhlasila.
Oni jí dali teď v porodce znovu na výběr, že se to hezky rozjíždí samo a ona se ptala Blanky a ta jí řekla, že přirozeně je to vždycky lepší