Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše: Více
Kdyby byla možnost, tak pro „Pokladníka“ velká pochvala za „Úplně celou českou historii“ 😁
@Letee Jo s tou Eliškou mi to taky přišlo divné. Navíc to tam i zvládla Sofinka o obřadu proč by ne Eliška.
@Snopy123 Navíc tam mohli dát doslova jakékoliv dítě, kdo by ji poznal nebo si ji pamatoval.
Že tam nebyl Vilda, chápu. Třeba herec nemohl nebo nechtěl…
@Iv.Sa. píše: Více
nejsme v kontaktu, bohužel, ale navždy mám v paměti, jak jsme se hned v prvním ročníku při čekání na velmi obávanou zkoušku tak strašně řehtali na chodbě, že nás paní docentka málem vyhodila všechny. Jsme trochu chtěli odlehčit atmosféru a nějak se nám to vymklo ![]()
@Snopy123 píše: Více
Můj spolužák s manželkou zapomněli dítě na parkovišti u supermarketu.Ve vajíčku na zemi, a spokojeně odjeli domů. ![]()
@boball píše: Více
Jako já si tu situaci úplně dovedu představit. A určitě nebyli první ani poslední… 😀
@Pdoctor píše: Více
Muj kolega vezl dítě do skolky a nějak zapomněl a jel přímo do práce, kluk ani nedutal
tak si ho všiml až v práci na parkovišti ![]()
Ale taky je to uz krůček od toho, ze go zapomeneš v autě a jsi 8 hodin v práci a, malér je na světě, taky uz takových případů bylo
@boball Jo chápu, nandávali nákup a na mimino zapomněli.
Jo to se stát může, ale tak snad V nenatrefí na nějakého magora taxikáře, který si nebude pamatovat čí to dítě bylo (v taxíku) a nedozví se to Luděk, protože předpokládám, že ten by ji to dal sežrat patřičně.
Já netvrdím, že se to stát nemůže. Jen v případě Vandy bych byla opatrná. L není zrovna chápající člověk a celkem bych se vsadila, že v ji bude dost tepat za výchovu, pokud nebude dle jeho představ.
Vanda je skvela s tim porodem. Zadny filmovy porod, ale fakt jak kdyz zrovna rodila ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Jo, to jsem komentovala výše, ze ten porod se vážně povedl ![]()
Doufám, že tam nebude mít ten nový nájemce obchodu nějakou roli, je mi krajně nesympatický.
Proc se v tech ulicnich svatbach vzdycky musi odehrat nejaky drama
Ája hysterka tvl…