Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
Ono i to všechno uživit musí být sranda, denně se tam vaří, ale když vidím ty malé tašky s nákupem, tak si říkám, z čeho.
A ještě jsem chtěla zhodnotit oblečení, já jsem na ty hadry…ty světle modré dlouhé šaty Žofii slušely, i když je štíhlounká, líbily se mi víc než ty krátké riflové. Zato Anežku, jak oblékli do té maminovské plátěné dlouhé sukně - probůh
. I té, věčně napučené, jak chodí s Markem, nevzpomenu si na jméno, té moc slušela minisukně a černé tričko s volánem než kalhoty. ![]()
A co se mi fakt líbilo, byly Iviny šaty s těmi růžovými květy. ![]()
@Pripalenapanev píše: Více
Nenene. To snad ne…uz chybi jen zmena pohlavi… ![]()
Ale ta herecka, co s nima byla v Coolne. Moc hezka slecna. Fakt jako, po dlouhe dobe me nekdo hodne zaujal.
A ta kamoska Anezky a Zofky, tusim ze Adela, to je taky moc hezka holcina.
@Taktinevím píše: Více
Jo, nekdy je oblikaji hezky. Linda teda Blanka mela vcera krasny saty.
Ale Zofka mela vcera tusim sice krasnou ruzovou sukni, takovou jemnou, skladanou a k tomu naprosto humpolacky triko s potiskem a dlouhym rukavem
ja uplne koukala, ze tohle by si na sebe snad nikdo nevzal. Chapu bile tricko, ruzove, cerne. S kratkym rukavem. Ale tohle? Me to tak zarazilo, ze jsem se nesoustredila na děj ![]()
@Pripalenapanev píše: Více
Ještě mají koupelnu, ale jde o to, jestli se dá zamknout nebo do sklepa
bude to aspoň pořádný dobrodrůžo ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Taky mi přijdou docela zajímavý Adéla s Danielou, ta Daniela, ještě takovou vizáž z dřívější doby, třeba podoba na mladou Janu Bouškovou nebo Zlatu Adamovskou.
@sharunka03 píše: Více
Ano! Mlada Bouskova. Jako, hodne zajimava herecka.
Nevite nekdo jak se jmenuje?
@Uličnice85 píše: Více
Jo, tenhle outfit jsem taky pořád sledovala a přemýšlela, jestli se mi líbí nebo ne.
Jako, něco na tom bylo, ale zas něco jinýho mě tam rušilo a já nevím co.
@malákráličice píše: Více
Tak Anežka by se mohla přemístit k Matějovi. Ten jejich byt je dost velký, zůstal tam jen Marek, když už Petr bydlí u Magdy. A vypadá to, že v baráku bude nahoře volná garsonka po Soni.
Dnes jsem u našeho divadla potkala mamku dvojčat, myslím pravou, aka Petru Jungmannovou aka Martu Seidlovou z Ulice. Kochala se výhledem z parkánů. Nebyla jsem si jistá, ale podle programu dnes u nás hraje.
![]()
@Fíková píše: Více
No oznamovali to stejně, ne? Nebo oni jen oznamili, že to budou dvojčata?
A co Soňa? Už bude konec sezóny a řešení nikde? Co to trestní oznámení na Eddiho? To jako vyšumí? ![]()