Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39580
13.6.25 19:46
@Uličnice85 píše: Více

Ach kruci, ta jména… :roll: Jooo, Vandu. Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61060
13.6.25 19:54
@Letee píše: Více

Taky si myslim, že drogy to nejsou. Vždyť ten vozíčkář byl celou dobu s ni, ne? By viděl, kdyby si něco brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
13.6.25 20:32
@a12 píše: Více

I to jak smutne jako řekla, že ale já jsem nic nepila… Já myslím, že ani ty drogy nebere…že má nějakou maniodepresivní poruchu třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65092
13.6.25 20:34

Obávám se, že to ani nebude mít rozřešení. Sára má skončit, dá prý výpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
13.6.25 23:41
@vokishka píše: Více

Na jednu stranu jsem ráda…mě vytáčí ten její utrápený obličej, když je v té horší fázi, nemůžu na to skoro ani koukat…

• Citovat
  • Upravit
65092
14.6.25 06:34
@Miuska1 píše: Více

Já bych je nechala dát výpověď všechny a dílnu zavřela 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
14.6.25 22:13

Já sleduju trochu zpětně, myslím, že Iva byla už za maminkou, že tam byl jenom fotřík. No a mladá, že by mu chtěla něco říct, a ještě mám dojem, že dokonce říkala něco v tom smyslu, aby neřek, že se předem nedomlivili nebo tak něco. Klíma jim dával takový lišácký otázky, jkao třeba „co na to tatínek, Matěji?“ „jo on s váma už nebydlí, takže jste tam sami s bratrem?“ a pak „aha, bratr tam má taky na noc děvče“ :lol: Samozřejmě povolil :roll:

Ale že to nebylo „tati, může u nás Matěj spát?“, ale „tati, Matěj u nás bude spát“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
14.6.25 22:16

Má takovej uklidňující hlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.6.25 22:20
@Taktinevím píše: Více

Tatínka se může zeptat osobně. Je o patro nebo dvě níž u Magdy ve stejném baráku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61060
14.6.25 22:53

A nebylo to právě, že bude spát u Matěje? :think: a ze právě táta tam není a brácha spí u ty svy holky, takže tam Anežka s matejem byli sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
15.6.25 14:59

To bylo naopak tato scéna to vyptávání…že to se ptala, že bude spát ba naopak ona u Matěje a Klima se ptal co tatínek na to a Matěj, že s bráchou jsou sami doma a brácha, že spí u Adély, tuto scénu sem viděla…ale ona, že by se ptala, jestli Matěj může spát u nich sem fakt nepostřehla…protože i v noci jak přišli, tak se Klímovi bavili, že jich přišlo o jednoho víc, že to nevěděli dopředu, Anežka se dle mě neptala…a tato scéna byla v pátek a Klímová byla doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
15.6.25 18:57
@a12 píše: Více

Teď jsi mě zmátla, ale myslím, že tenn díl, který myslím já, tam zaznělo, že u Matěje byli oni dva a byt :lol: a „dneska“ že bude spát Matěj u Klímů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
15.6.25 19:05

Tak možné to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
16.6.25 11:27
já normálně nevím… :lol: já sem to nevidela, ale jako to mě mohlo klidně ujít… :lol: ale i tak sou mladí ofrkliiii na ty rodiče :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
16.6.25 11:29

A Bedřich se objeví v Ulici, asi na svatbě Lumci s plnovousem :lol: a Vendula tam myslím nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí