Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uličnice85 píše: Více
Ach kruci, ta jména…
Jooo, Vandu. Díky. ![]()
@Letee píše: Více
Taky si myslim, že drogy to nejsou. Vždyť ten vozíčkář byl celou dobu s ni, ne? By viděl, kdyby si něco brala.
@a12 píše: Více
I to jak smutne jako řekla, že ale já jsem nic nepila… Já myslím, že ani ty drogy nebere…že má nějakou maniodepresivní poruchu třeba?
Obávám se, že to ani nebude mít rozřešení. Sára má skončit, dá prý výpověd.
@vokishka píše: Více
Na jednu stranu jsem ráda…mě vytáčí ten její utrápený obličej, když je v té horší fázi, nemůžu na to skoro ani koukat…
@Miuska1 píše: Více
Já bych je nechala dát výpověď všechny a dílnu zavřela 😀
@Letee píše: Více
Já sleduju trochu zpětně, myslím, že Iva byla už za maminkou, že tam byl jenom fotřík. No a mladá, že by mu chtěla něco říct, a ještě mám dojem, že dokonce říkala něco v tom smyslu, aby neřek, že se předem nedomlivili nebo tak něco. Klíma jim dával takový lišácký otázky, jkao třeba „co na to tatínek, Matěji?“ „jo on s váma už nebydlí, takže jste tam sami s bratrem?“ a pak „aha, bratr tam má taky na noc děvče“
Samozřejmě povolil ![]()
Ale že to nebylo „tati, může u nás Matěj spát?“, ale „tati, Matěj u nás bude spát“
@Taktinevím píše: Více
Tatínka se může zeptat osobně. Je o patro nebo dvě níž u Magdy ve stejném baráku. ![]()
A nebylo to právě, že bude spát u Matěje?
a ze právě táta tam není a brácha spí u ty svy holky, takže tam Anežka s matejem byli sami?
To bylo naopak tato scéna to vyptávání…že to se ptala, že bude spát ba naopak ona u Matěje a Klima se ptal co tatínek na to a Matěj, že s bráchou jsou sami doma a brácha, že spí u Adély, tuto scénu sem viděla…ale ona, že by se ptala, jestli Matěj může spát u nich sem fakt nepostřehla…protože i v noci jak přišli, tak se Klímovi bavili, že jich přišlo o jednoho víc, že to nevěděli dopředu, Anežka se dle mě neptala…a tato scéna byla v pátek a Klímová byla doma
@a12 píše: Více
Teď jsi mě zmátla, ale myslím, že tenn díl, který myslím já, tam zaznělo, že u Matěje byli oni dva a byt
a „dneska“ že bude spát Matěj u Klímů.
@Taktinevím píše: Vícejá normálně nevím…
A Bedřich se objeví v Ulici, asi na svatbě Lumci s plnovousem
a Vendula tam myslím nebude ![]()