Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pdoctor píše: Více
Je to mozny, ale evidentne u te spoluzacky, ktera se libi Šimonovi, ten Kolda ci jak se jmenuje, uspech ma…ale ja byt pubertacka, tak stokrat radeji Simona nez jeho. Namachrovanej blb.
@Uličnice85 píše: Více
No a úterní není o moc lepší, Anežka, Království hraček, Gábina…bez te Soni to nebude ono ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Tyto ranní návštěvy taky nechápu a je mi z té představy špatně. Ovšem dnešní díl byl opět vylepšen o Gábinino mluvení při jedení, kvůli jejímu mlaskání jsem musela odejít - můj nahluchlý manžel nechápe co mi na ní vadí… Jak já mu tu jeho nahluchlost v těchto chvílích závidím ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Oni by ho na učňák v životě neposlali, vždyť se tam řešilo, že ho přece nepošle na nějaký podřadný gympl. Učňák je pro ně pod úroveň. To uz i pracák je lepší.
@Punksnotdeath píše: Více
Jsem viděla v ukázkách, to zas bude… ![]()
A víte někdo kdy bude Ulice končit teď přes prázdniny?
@NinPe11 píše: Více
PRESKRTNUTO celé trapné to bude
jako a co jí teda je nebo proč se tak chová? Já mám pocit, že nám to bohužel neobjasni…
Ale pobavili rodiče Klímovi, když dětičky došli asi dost pozdě v noci domu a Klima se zeptal,, došli všichni? A Klímová,, jo dokonce jeden přibyl,, ( Anežka si na noc dovedla Matěje…)
@Letee píše: Více
jsem vůbec nepochopila tu jejich zástěnu tam, proč tam nedali něco zašupovacího, pevného, aby byli fakt aspoň trochu oddělení, tady ty rolety jsou vtipné ![]()
@Amalthea píše: Více
pro mě je celý strašný jak spí v té kuchyni. Jenom aby tam Michal mohl mít Žofku. Pro mě fakt nepochopitelný ![]()
@Uličnice85 píše: VíceČlověk to myslí strašně moc dobře
@vokishka píše: Více
Díky, celkem ráda už si asi od té Ulice odpočinu 😁 😁 😁 a copak nám asi místo ní budou dávat? Že by Hospoda po stopadesatépáté
![]()