Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše: Více
Je to trapné až otravné a jogurty zřejmě bere Vašek.
@Meduňková píše: Více
já už vím, jak to s jogurty je… zas linka o ničem
A co je teda s tou Bětou?
Ja to nějak celé nepochopila. On říkal ten Julio, že se ozvala nebo co? A proč se neozvala Karle, když viděla několik ztracených hovorů? To je takova blbost. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Já nepochopila, proč ji přijel hledat do Prahy, když říkal, že se nevrátila z hor, když byla v Peru. Nebo jsem špatně slyšela? ![]()
Linka s Bětou - zbytečná.
Linka s jogurty - zbytečná.
Království hraček - děj o ničem.
Klímovi - škoda slov. Jak onehdy přišli mladí v noci domů a vzbudili rodiče. Jako kdo by tohle pro své děti udělal? Spí v obýváku za nějakými provizorními roletami, děťátko každé v jednom pokoji i s partnerem…síla celkem
Gábina - na odstřel.
Vlastně mě baví Vanda a Ludí a poslední dobou i linka Blanka + Standa - moc hezky si povídají. Jinak Blanku nemusím
@Meduňková píše: Více
PŘESKRTNUTO trapné fakt neví co tam. vymyslet
jogurty bere Anča ![]()
@bedrisek píše: Více
To sem si taky říkala, že jako Anežka se neptá rodičů, zda si muze kluka domu dovect, to je už samozdrejmost, dokonce ani na přespání se neptá…a ještě je v noci probudi a Klímovi niic…mě už vadí jak jim zabrala i tu jejich skříň v ložnici, kde mají chudáci Klímovi oblečení?
a Žofka si sedí na posteli u Anežky i teda Anežka v oblečení v čem jsou i ve škole, oni se vůbec nepreslekaji…
@Amalthea píše: Více
Anču vrací do původně momentálně zaostalé duchem. Snad vím, jestli si nosím do práce jogurty nebo nenosím a rodí se tam snad z ledničkových bakteriálních kultur samy
To, jak slepě do teď advokátila svou chráněnku šílenou Sáru, bylo taky něco. Co museli scénáristé vymyslet, aby prozřela, to je stálo nejeden joint ![]()
A ví se tedy už ( vy co koukáte dopředu) proč je ta Sára tak máklá? Jestli je to nějaká psychická porucha, nebo drogy, nebo co?
@Sára2020 píše: Více
No jestli se objevi a bude dělat jakoby nic, tak je teda pěkný sobec ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
PRESKRTNUTO Přesně tak…snad ano vím co je moje…snad tolik jich tam není, aby v té ledničce bylo tolik věcí…a s tou Sarou ona se tak všemu diviii…jak na tu Baru se dívala, když to říkala, jak kdyby spadla z višně ![]()
@Brita83 píše: Více
Bohužel nic se neví… Jestli fakt ona nebude met tu poruchu bipolární či jak to holky už psaly dříve…ty drogy nevím dyt ani nemá peníze…
@Letee píše: Více
Zase na druhou stranu by bylo divný, kdyby si Anežka nemohla přivést kluka, když přítelkyně jejího mladšího bratra tam uz nějakou dobu bydlí ![]()
Každopádně uvolnění ložnice je nesmysl, dala bych deckam do pokoje palandu a ať si tam jsou všichni 3,když mladej potřebuje přítelkyni doma. Však i ten jejich vztah je takovej podivnej. A nedivím se, v 17ti žít jak manželé po 20ti letech ![]()
A Anežka s Matějem taky, jsou spolu tak tejden a denně maj tichou „domácnost“
@Brita83 píše: Více
To tam ještě nebylo. Bohužel už delší dobu dávají dopředu jen jeden díl.
@a12 píše: Více
No sice ano a nechtěla sem to tak rozepisovat… Ale tím pádem se jako nemusí ptát a může si kdykoliv dovect kluka na noc? Jako jo nabehli si rodičové, že co ji můžou říct čím argumentovat, ale ti se jaksi alespoň domluvili a rodiče to nakonec přijali..ale já sem chtela tím jen říct, že mě prostě ty děcka přijdou drze…že Anežka velice spravedlivá a já nevím co, viz parlament atd…no co se týče jejich zájmu, ovšem co se týká rodičů k těm tak empatická není ![]()