Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Konečně došlo na Soňu hurá, jen doufám, že se z toho zase nějak nevylíže ![]()
@malákráličice píše: Více
To by mě taky zajímalo, hlavně, jak se bude případně tvářit Jirka nebo co s nimi udělají?
Ten už z té Sofinky moc nadšený nebyl, ale vlastní je vlastní. A ještě, když herec má doma dvojčata ![]()
@Sára2020 píše: Více
Já už se lekla, že fakt, že zase se někdo s někým podvádí, uf.
@Snopy123 píše: Více
Hlavně, nevím, proč to hned Magda slepičila Matějovi a Markovi, stejnak by hrozilo, že to můžou těm svým holkám (nechtěně) prozradit a už to může být venku. Ta Magda si taky zahrává ![]()
Příspěvek upraven 06.06.25 v 11:28
@sharunka03 píše: Více
No taky ten důvod potom vyslepicili. Chudák Erik. Tohle si fakt nezaslouží
@a12 píše: Více
Já sama nad tím přemýšlím a už teda nevím, ale vím že i něco z toho proběhlo doma, ale co a kdy to nevím
@Letee Vilda. Vilma a Vilda ![]()
@Marki1985 píše: Více
To jo na začátku to byl pěknej lump, pak šel časem do sebe, ale kdyby ho jeho matka poslechla na kterou školu chce, tak by toto nemuselo být. I když ta Soňa je tak posedlá, že by to asi nebylo o nic lepší ![]()
@sharunka03 Tak oni počítali s tím, že ten důvod praskne. Nebo tedy to říkal teď v té sborovně, že to musí s ním probrat osobně a říct mu to - což taky Prokop udělal. .
Ale taky proč jim těm klukům říkali, když nevěděli rozhodnutí zřizovatele netuším.
@sharunka03 57695691 [/citace
A to teda jo, hned jim to musela sdělovat, a ty důvody říkat nemuseli… Právě proto, že je v tom zamotaný Erik…
@sharunka03 píše: Více
Jo Vildaaaa
já už taky nevím, vím, že doma pila to vino a dívala se na ten systém do notebuccku…
Přesně tak, mě by vůbec nevadilo kdyby to Soně prošlo, i to se stává, navíc mě děsně baví její intriky. A jak píšeš, víc mě vytáčí ty náhle vyřešené problémy ala finanční krize která náhle mávnutím kouzelného proutku není a podobně…
@a12 píše: Více
Ne, tak měly pravdu. Udělala to až doma. V tom případě má smůlu, to by měl ajťák poznat.