Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že to dělala dvakrát. Poprvé doma s tou vetou, že to prošlo vždycky a pak znova ve škole. Doma to asi vrátila zpět.
@Amalthea píše: Více
Jojo taky myslím, že doma to měnila ze svého notebooku… A ti ajtaci
by na to mohli přijít… Ale Vondráčková říkala, že Soňa skončí…
@malákráličice píše: Více
To se dycky podívala, chtela a neudělala to, až pak doma na notebucku a to právě řekla tu větu, že ji to projde i tentokrát…ale podivam.ze zpětne, protože na stopro jistá si nejsem… a stejně se jí divím, kroužila tam inspekce, už byl problém se studenty a ona toto udělá ![]()
Jestli to Soně projde, tak snad už Ulici nemá smysl sledovat vůbec. Pak už je to slátanina rovnou. Hraje to dobře to ano.
@Fíková píše: Více
Ty jo mě teda holky zmatly a teď se taky přikláním k tomu, že doma
ze stála u linky, pak si k tomu sedla, pronesla tu větu prošlo ti to vždycky, projde i teď.
Nebo si dohledala ten díl zpětně?
@Letee píše: Více
Taky jsem si rikala, že zrovna v tuhle dobu ![]()
@Snopy123 to se stává i v životě, že zlo zůstane nepotrestano. Horší mi přijde, když se v Ulici všechny problémy najednou kouzelně vyřeší nakonci sezóny.
@a12 píše: Více
Doma se schvalne podívám, pohledam
protože sem. z toho taky dopletena
![]()
A teda sem zvědavá kdo všechno bude na svatbě Kacenacka a Lumci, když takové přípravy, Martina neví kam dřív skočit
teď ty pozvánky teda nemá tak rozešle ještě maily a komu? Budou tam oni dva, Lexik, Vilma, Martina, Jirka, Ája, Mario a Tonda Hlozanek…Vendula s Pavlem a Eliškou myslím, že ne ani Vilmin manžel, nevím jak sa jmenuje
ani Hlozankova manželka…tak už snad jenom nějaký štamgasti z hospody… ![]()
@malákráličice Jako že vědomě zfalšuje výsledky a ono jí to projde, protože to chce hodit na Eddiho. Takže potrestají jeho? Někdo do toho systému šahat musel. Ale jo v Ulici lze věřit všemu.
Zatímco Soňa se šine ze schodů s těžkou krabicí, Eddie nechá školním rozhlasem vyhlásit změnu ve vedení. Ze tříd se ozve nadšený jásot studentů, které pochopitelně těší, že Čechová už nebude ředitelkou. Jediný, kdo nadšením neskáče, je Erik. Je mu totiž jasné, že máma zase něco provedla. Přece by ji neodvolali z funkce jen tak.
Erik zamíří do kabinetu a zeptá se na podrobnosti Prokopa. Ten mu prozradí, že Soňa zfalšovala přijímací testy, aby ho dostala na gymnázium.
„Tak to je ten její slavný plán, rozčílí se Erik. Dostat mě na školu podvodem!“
Jak teď chudák bude vypadat před spolužáky? Nikdo mu neuvěří, že o ničem z toho nevěděl. Když maminka lže, synáček určitě nebude lepší, to si budou mezi sebou povídat! Mladíkovi se ani nechce dokončovat základní povinnou docházku. Než aby celý další měsíc snášel šikanu, radši se hned sebere a půjde pryč. Prokop ho přesvědčuje, aby nevymýšlel hlouposti a nejednal ukvapeně. Pustí ho na zbytek dne domů a doufá, že do pondělka se třeba situace uklidní.
Později v Coolně budou Magda, Otík, Eddie a Marie Křížová oslavovat nejen to, že v boji proti Soně zdárně zvítězili a mohou zůstat na škole, ale také Prokopovy narozeniny. Ten si nechá popřát a posléze se vrátí k tématu „Erik“. No jo, tohle jsme trochu zanedbali, uznají Otík s Eddiem. Snaží se společně vymyslet, jak by ho před nenávistí ostatních studentů mohli ochránit. Eddie kromě toho řeší vlastní problémy. Samozřejmě ho trápí, že na něj Soňa podala trestní oznámení. I když ví, že nic neprovedl a policie na to také určitě přijde, je ze situace značně nervózní.
@Letee píše: Více
To bude stejne jak svatba Terezy Jordanove. Přípravy na zhroucení a na svatbě 10 lidi. ![]()
@Snopy123 píše: Více
Já myslím, že ji to neprojde…Vondráčková to říkala…
Příspěvek upraven 06.06.25 v 11:41
Lumir bude mit v Ulici uz třetí svatbu, ne? Mam za to ze se Světlanou se brali dvakrát ale nevim jistě. Ještě takhle dalsich dvacet let a bude z nej uliční Čestmír Mazl ![]()