Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Ovšem to bude pro Sonu ještě horší, že na Ediho podala to oznámení…když to udělala ze svého notebucku a doma…
@Letee píše: Více
Taky mi přijde divné, že by udělala takovou chybu. Ale zřejmě v tom vzteku a strachu jí to nedochází.
V pondělí není o Soňe ani zmínka. Nuda. Jen nějaký cizinec bude u Marečku hledat tetu Betu, jelikož je její snoubenec a ona se mu ztratila ( zřejmě vzala roha ) .
@Marki1985 píše: Více
No to nezaslouží.
Víc než samotná Soňa to odnáší její nešťastný syn Erik, jehož spolužáci šikanují. Domnívají se, že věděl o mámině snaze dostat ho podvodem na gymnázium, a vůbec je nezajímá, že s tím chudák neměl nic společného. Přestože kamarádi Šimon a Kolda mu zůstávají oporou, chlapec to přestává zvládat. Do situace se tak vloží jeho táta, arogantní a přísný Egon Čech, který si na manželku vždycky dokázal došlápnout.
„Nehraj si na neviňátko. Já vím nejlíp ze všech lidí na celém světě, jaká jsi doopravdy. A moc by mě teď zajímalo, jak se postavíš k tomu, že nám kvůli tobě šikanujou syna.“
Moc nechápu, proč prostě Erik nezůstane doma. Vždyt jsou to tři týdny, učitelé mu normálně uzavřou známky. Otec napíše omluvenku.
Přesně…za těchto okolností by s tím nebyl vůbec žádný problém.
Ale zase na co bychom koukaly že 😆
@vokishka píše: Více
No on chtěl
ale Prokop mu rekl, ze to je měsíc, ze to dochodi ![]()
Erik chce na pracák, školu ukončit, hned. Což je právě teď před koncem zbytečné gesto.
@vokishka píše: Více
To jo, na to mu rekl prokop, ze to je nesmysl měsíc před koncem školy a na dnešek ať mu táta napíše omluvenku.
@Fíková píše: Více
Jo ji to nedochází…a stejně se divím že nezajistilo ten školní počítač pro důkazy, že Jirka jen tak přišel bez právníka ji to říct mezi čtyřma očima…
no já právě čekala, že mu řekne, že mu může otec napsat omluvenku do konce roku. Vždyt o nic nejde, učitelé snad chápou, co se stalo, známky nebudou už řešit, dají mu, co mu vychází. l
Tak jsem se dneska dočetla, že Antonínu Procházkovi alias Kaštanovi je 71 let! Tak to vypadá dědek dobře teda, rozhodně bych mu tolik netipovala.
Amálku jsem měla ráda, ale teď mi leze, spolu s Marií, na nervy, jak skáče kolem Peška. Přijde mi to celý takový ukřičený, furt tam někdo zvoní. Pešek je utahanej i z pití kafe, chce spát a oni furt všichni „musíš tohle a tamto, najez se teď hned ne až potom“.
Ta polohovací postel v kuchyni mi přijde hrozná, není tam absolutně místo. Celkově mi scény s Peškem přijdou smutný, mám teď takový období, že se mě z toho furt chce akorát brečet.
Nevim proč, ale je mi Soni strašně líto.
Jak jsem ji to přála a těšila jsem se, až bude potrestaná, tak jsem se skoro rozbrecela s ni. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Věříš, že mně skoro taky, když se pak sesypala před tím synem…?