Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tím to teda vylepší
https://www.kinotip2.cz/…1-13493.html?…
@Fíková píše: Více
No poslouchala jsem kousek rozhovoru přímo z ulice a v podstatě je tam citovana ona z toho rozhovoru
@a12 píše: Více
No, nevím. V pondělí to z ní holky tahají a říká jen, že jim to s Jardou teď neklape. Nic o tom, že by žili odděleně. Tak třeba se přes prázdniny opravdu rozejdou a Lenka se vrátí do Ulice. Kdo ví. ![]()
No ale zijou v zahraničí oba, ne? Říkala ji Bára to se ti vyplatí sem jet z Mnichova, tuším.
A půjde dělat ředitelku místo Soni
a pak by se mohl vrátit i Jarda, přijede se usmiřovat a vrátí se zpátky jako cela rodina misto Klimovych ![]()
@a12 píše: Více
Ano, a to v odluce bylo myšleno jako že žije v odluce od rodiny a přátel.
@Anonymní píše: Více
Lenka mi zatím moc nesedí. Působí na mě jinak než kdysi. Jarda byl super, ale obávám se, že herce zpatky nedostanou.
No jo Lenka vlastně taky delala ředitelku. Kdo tam taky ještě nedělal ředitele nebo aspoň zástupce ![]()
Kolik je těm dětem od Lenky, že už jsou to puboši? To bude taky davneji, co se ten Jonáš narodil, že? ![]()
@malákráličice píše: Více
No, mirinka je asi mladší ségra od Šimona ne? Tomu je 15,tak si myslim, že ji může bejt tak 13?
Tak holce uz je kolem 15ti Šimonovi v reálu asi 16.
https://www.super.cz/…icky-1200310
Tak tech 13-14 ji v ulici byt může. Ja myslim, že se nenarodila o moc později po Šimonovi.
A kluk teda vůbec nevim, to uz tam pak moc nebyli.
Jinak herečka ma děti tuším 14 a 11,tak nebyla tenkrát u jednoho těhotná doopravdy? ![]()
@a12 počkej, odkdy je Hofman otcem Šimona. Nebo jak to myslíš s tou sestrou, ve skutečnosti? To tam ten věk děckám moc neodpovídá.
@vokishka píše: Více
Ve skutečnosti.
Je mladší ségra Šimona a zas o tolik mladší nebude.. Ani v reálu ani v seriálu.
Většinou jsou herci třeba o rok, dva, starší než jejich postava. Když beru děti.
Kdy se narodil Šimon? To jsou s Miri dvojčata, ne? ![]()
Vzpomínám si, že se Lenka vyspala s Hynkem, když tam dělal telocvikare, otěhotněla a potratila. Tenkrát asi otěhotněla i Gábina.