Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
To by asi muselo jak psala viz.vyse tu dědickou mít ještě…nebo co dává smysl? ![]()
Vím, že to bývalo, myslela jsem ale, že už to nikde není ![]()
@Taktinevím píše: Více
Určitě v OC každej kramek nemá svůj záchod. Kolikrát třeba na trafice vidim zavrenou mříž a cedulku přijdu hned.. Nebo na malých obchudkach, kde je jen jedna prodavačka.
Kamarádka kdysi v nakym obchodě delala a ta snad rikala, ze na záchod museli do obchodu naproti. Tak v nakych velkych možná svy wc maj, ale všechny určitě ne.
V obchodech, kde jsou zaměstnanci musí být sanitární zařízení, pitná voda všude atd… Trafiky jsou výjimky i menší obchůdky např. v supermarketech ovšem musí být smluvne zajištěno a být v docházkové vzdálenosti asi 70 m…
Jasný, no. Není to teda ale žádný ideál. Každopádně u Kaštana mě vůbec nenapadlo o tom přemýšlet.
@Barevné klubíčko píše: Více
Eda není český jeméno? To jsem nevěděla
@Letee píše: Více
Píšu OC, tam samozrejme záchody jsou, ale ne v každým obchůdku.
To byla reakce na to, že by kaštan musel jít do obchodu vedle, nebo třeba do hospody. Že v OC taky musí odejít ze svyho obchodu.
v OC jsou ale pořád pod střechou, neopouští budovu. JInak v některých OC ani třeba mekáč nemá pro návštěvníky záchody, musí použít ty obchoďácké. Ale pro zaměstnance mají.
Četla jsem, že Petra úplně končí, žádné kámošení. Herečka už dotočila.
Dyt to píšu… O supermarketech… A tam, kde je normální provozovna, obchod a je tam zaměstnanec mělo by WC být i pitná voda… A nakonec se divím, že tam teda provoz schválili… To Kaštan měl smlouvu asi s hospodou, že tam může chodit…dyt to taky každý nemusí povolit…
Příspěvek upraven 28.05.25 v 18:06
@vokishka píše: Více
Ja reagovala čistě na to, že by kaštan musel zavřít, zamknout obchod a jít někam na záchod. Což v OC, ikdyz je to pod jednou střechou, delaj taky.
myslím, že proto, že příjmy z těch jejich majetků a byznysů už pak spadají do SJM, takže kdyby krachla hospoda a Lumír vydělal milióny na prodeji pohanky, v případě jeho úmrtí by z těch výnosů nejdřív dostala polovinu Kateřina a pak teprve by se zbytek dědil, ve finále by ona měla mnohem více než Lexík.
@Mirčulka píše: Více
Vkladam anonymne, protoze bych nerada, aby se toto spojovalo s mym nickem.
Nase mistni zakladka si pred lety prosla necim podobnym. Stavka zaku, ucitelsky sbor byl reditelkou natolik sikanovan, ze chteli snad krome skolnika skoncit vsichni. A ano, krome par ucitelu nakonec odesel cely ucitelsky sbor. Sileny co se tu odehravalo. Takze to co je ted v Ulici mi zive pripomina, co se opravdu odehravalo.