Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe11 píše: Více
PŘESKRTNUTO Soňa jede a jak je všechny pourazela v kabinetě, to oni si nemůžou si dosvědčit, že fakt je urážela, třeba tu Marušku…? Že by se tak nějak bránili…
Jooo
jako ona si z nich nic nedělá, ji je úplně jedno, že jsou všichni proti ní…
@Snopy123 píše: Více
Ale k čemu? Proč by měli řešit dědictví treba hospody-pokud to má Kateřina ve svym vlastnictví, když to je majetek před svatbou a to samý bistro a ten barák je Lumíra před svatbou
to leda, že by ještě něco měla Vilma.. Ale i tak, spadá tohle do sjm?
dědictví po rodičích?
Takže jen to, co pořídí v době manželství, takže k čemu ta smlouva?
a já měla pocit, že to i Lumír nyklovy rikal ![]()
Nevim, jak to chlapečku, ale par veci si tam prej přidávaj sami. Tenkrát v nakym hovoru řekla magde holčičko a to prej ve scénáři nebylo, že si to často upraví sami v ten danej moment
@a12 píše: Více
Když si představím že pedagožka typu Soňa existuje v reálu vůbec mi není dobře po těle to je fakt za hranicí všeho a jsem zvědavá jak to dopadne.
V reálu aspoň doufám by snad musela být odejita z celého skolstvi🙏 😲
@prokr píše: Více
Taky si kolikrát řeknu, že nejhorší je, že takoví lidé opravdu existují…
@darktera píše: Více
Působí v tom, jako nějaká mystická /nadpřirozená bytost.
Zmínila jsem to na předchozí stránce. Pokud chtějí, aby po nich dědily jen jejich vlastní děti, musí sepsat ještě dědickou smlouvu, jinak to ta predmanzelská nezajistí. Vím to, protože jsme ji nedávno podepsali. Jsme stejný případ jako Lumír s Kateřinou.
Soňa mě teď baví nejvíc, takže nechci aby odešla, ale zároveň nechci aby se zázračně napravila. Ale je jasný, že tyhle průšvihy už dlouho neustojí. Fakt má někdo takovou náturu, že si proti sobě s klidem poštve úplně všechy?! ![]()
@a12 píše: Více
Vilma nic nemá. Už se to řešilo, když se vdavala ona.
@Miriam1957 píše: Více
Taky myslím, že musí sepsat i dědickou smlouvu, nebo to začlenit do té predmanzelske smlouvy to případne úmrtí jednoho z nich, aby po nich teda dědily ty jejich děti… Pokud to jde teda…
Jinak teda ta predmanzelska pro ně dva k čemu…barák má asi Lumír a Bistro už napsané Vendula, Kateřina hospodu a mám pocit neli že ji má i Martina… To spíš fakt tu dědickou…
@Letee píše: Více
Jasně, že v případě úmrtí jednoho, ci druhýho, nebude dědit manžel /manželka, ale děti. To smysl dává.
@malákráličice píše: Více
Jo vlastně, ona si vzala toho dedulu ![]()