Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
No právě, bylo to nějak zároveň s těhotenstvím gabiny yoni se tenkrát nějak snažili s jardou, ne? Pak se zadarilo a museli být s gabinou podobně těhotný.
Herečka, která hraje Martinu, je těhotná. Co myslíte, bude těhotná i postava nebo nas čekají polštáře a velké kabelky? ![]()
uplně mi vypadlo, která to je. Kuchařinka? To by mohla vypadnout aspon na čas. Její role se mi teda vůbec nelíbí.
Myslím 2014 se narodil ten chlapecek a Mirince jestli byli 3 či 4 roky tehdy? Ivana šla 2014 do vězení a Lenka byla těhotná a měla rodit… A mám pocit, že byla herečka těhotná i doopravdy v tom roce 2014…
Příspěvek upraven 01.06.25 v 17:39
@a12 píše: Více
Herečka Mirinky je ročník 2010, tak ji je 15 let. Její brácha, co hraje Šimona je narozen 29.12.2007, takže mu bude letos už 18
Musela jsem si to vygooglit ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Jo, tohle už mi přijde trapné. S tou Veronikou Čermák (Magda) jsem mu to věřila, ale toto… ![]()
Lumír by mi pasoval možná do nějaké pohádky
@a12 píše: Více
S Gábinou byla Lenka těhotná skoro nastejno, dokonce bylo i podezření, že otcem je taky Hynek. Ale o tohle miminko přišla.
@Letee píše: Více
Jo to odpovídá, mladší dceři je 11.. Myslela jsem si, že tenkrát byla těhotná doopravdy
@Fíková píše: Více
No ale pak otěhotněla celkem hned, ne? Což odpovídá i tomu, co tu někdo psal, kdy se měla údajně narodit.
Lidi me se dnes zdal horor o Soně
a bylo to teda mnohem horší nez seriál, vim ze ji studenti fyzicky napadali, vlaceli za vlasy a pak ve skole jeste vypukl požár ![]()