Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
S žádnými kteří se k nim chovají normálně slušně.
Ne jak k dementu. m které mohou beztrestně ponižovat a mastit si na nich ega
@Uličnice85 píše: Více
Tak myslim, že kusta sel do divadla se školkou záměrně, protože to úplně nebyl výlet, na kterým by takhle malej musel bejt.
@Žirafa 69 píše: Více
Já ať jsou to buchty, koláče, řezy nebo čokoládové tyčinky, ale hlavně bonbonky Katjes, neznám bratra. ![]()
@Letee píše: Více
Jo, to bylo dobrý, Pešek spokojenej, jak baštil buřta. Úplně jsem na něj taky dostala chuť
Akorát jsem měla strach, že upadne, když „šli“ čůrat.
@a12 píše: Více
Já dědu svého už dávno nemám. A táta je dědou už skoro 30 let. Každý to má nějak, chápu
PRESKRTNUTO a proč s nima byl Tóny? A Kusta na druhý den s nima byl v tom lese
On tu má dost vystříhané vlasy. Když jsem se dívala na starší fotky, měl tam delší a sedly mu víc
@Iv.Sa. píše: Více
Ty, ta mi tak sejří, ta holka, s tím svým přístupem. A Anča se nezmůže na víc, než jen kroutit hlavou.
![]()
Nevim, kde byl tony a jaky výlet druhý den ![]()
Ne kde byl
sem psala proč s nima byl
v tom lese… PRESKRTNUTO Na druhý den tam šli Karla, Mara, Vojti a brali sebou i Kustu…i když treba ho cestou dali do školky ![]()
Tak asi ze to je skoro rodina
když ho berou Mareckovi jako syna
nevim, kdy na druhy den myslíš? Druhý den bylo to rano, kdyz psali tu omluvenku, ne? A kusta sel so toho divadla. Nebo tam sli znovu potřetí, co ještě nebylo v tv? ![]()
No jak tam našli ten vzkaz, že jim dává ten les a jen se viděla, že Kustika brali sebou…mmch sem psala, že ho možná dali do školky… Ale to chápu, že je rodina, ale nevím teda Dominiku nevidět a Tony jen, aby byl ve scéně no…
@Taktinevím píše: Více
Tak Katjes jsem si musela najít, to neznám. Prý pěnová cukrovinka s ovocnou přichutí, jo? Ale ať je to cokoli, mně na to nemá kdo chodit. ![]()
A ten třetí vytýkací dopis pro Magnu už nechápu vůbec
Proboha, za co je má? Jako chápu, za co od Soni, ale oficiálně to musela nějak zdůvodnit a to teda nevím jak…