Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Yorkmut píše:
Jde oboji. Virus i vir.
Kolísá to. Vzhledem k tomu, že i odborníci už říkají koronavir, ne tolik koronavirus, tak by mělo být koronaviru.
Ty joo a teď si představ, že by ti chlap chodil do práce pořád jako třeba mě, to kdybych se toho bála tak jsem asi teď někde schoulená v koutě. Jinak pořádný UTZ ti může udělat i tvoje doktorka - zkontrolovat srdce, žaludek atd, jako mě. Takže si nedávej teď do hlavy zbytečné tlaky. Jo a jinak ty se upínáš na screening, ale pokud to nevíš ten taky není 100%. Tak si užívej, že je mrně zdravé a prospívá jak má
.
@Russet píše:
Kolísá to. Vzhledem k tomu, že i odborníci už říkají koronavir, ne tolik koronavirus, tak by mělo být koronaviru.
To nic nemeni na tom, ze spravne je oboji. Jen sis chtela rypnout.
@Yorkmut píše:
To nic nemeni na tom, ze spravne je oboji. Jen sis chtela rypnout.
A ty jsi přispěchala s opravou.
@Svistice píše:
Nejhorsi je smrt z vydeseni.
Tuhle větu jsem četla za poslední dobu tolikrát, že ji vyhlašuju za nejtrapnější větu kvartálu.
@Anna766 píše:
Tuhle větu jsem četla za poslední dobu tolikrát, že ji vyhlašuju za nejtrapnější větu kvartálu.
Nestahuj kalhoty, kdyz brod je jeste daleko.
Je to lepsi? ![]()
@Svistice píše:
Nestahuj kalhoty, kdyz brod je jeste daleko.
Je to lepsi?
Ta celkem ujde.
Prosimtě klid…já jsem 26tt muž musí chodit do práce teď tam měli jednoho s potvrzeným koronavirem…jedna směna byla v karanténě…Tož muž teda se tomu vyhnul.. a i kdyby ne co ybch tak zmohla..omezovala jsem pohyb nikam nechodila..ale ted je fakt pěkně a nehodlám už fakt sedět pořád zavřená doma a čekat na smrt z vyděšení..navím mě chytil zub tak chodím co 14 dní k zubařce…a to si ymslím že je mnohem horší..neb kolika lidem se hrabe v puse zubařka…hmmm..klid a nohy nahoru ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, panikařím kvůli rozvolňování opatření. V květnu mám jít na 2. ultrazvuk a bojím se, co se stane, kdybych se nakazila koronavirusem. Teď jsem četla, že vláda uvolňuje opatření, to znamená, že se přítel musí vrátit do práce. Roste riziko nakažení, mám hrozný strach. Nevíte některá, co by se stalo, kdybych onemocněla v době termínu 2. ultrazvuku? Udělají mi ho i tak? Nebo se prostě vynechá a já budu trhnout, jestli je to dítě v pohodě?? Díky za reakci
Hele, v klidu. Ja bydlim v Praze, manzel normalne chodi do kancelare, jezdi tam poloprazdnym MHD, behem dubna jsme se stehovali, pomahali nam s tim kamaradi, kteri se pak u nas i najedli a napili, musela jsem kvuli zmene trvaleho bydliste na urady, vyridit novou parkovaci kartu, pro doklady, do toho jsem kazdy tyden jezdila do poradny do Motola, tam sedela cele dopoledne v cekarne s asi patnacti dalsimi tehotnymi, behala nekolikrat tydne na postu vyzvedavat baliky s vybavou pro dite, kterou jsem si bohuzel nechala na posledni chvili a musela objednavat pres eshopy, nakupovala v supermarketech, byla jsem i v hornbachu, dokonce se nekolikrat videla i s rodinou bez rousek… No a ted mi pred nastupem na planovanou sekci delali test a mam ho negativni. Neni to zadny sileny zabijak, co na tebe skoci z deseti metru, dodrzujte hygienicka pravidla a budte v klidu, diteti zbytecny stres nesvedci.
Bud v klidu a neplas, pochybuju, ze jste oba od zacatku v atomovem krytu a nikam nechodite
Mam konec 30 tt, chlap normalne pracuje celou dobu a musime fungovat. Pokud bys onemocnela, tak se to holt posune nebo vynecha
Jsou holky, ktere ted rodily samy bez chlapa a s rouskou na puse, coz tak nejak pocitam s tim taky a to odpadam uz ted, jak je venku teplo
Tak nozky hore a relaxuj ![]()
@Anna766 píše:
Naprostý souhlas, v poslední době je to fakt „hit“
Brácha jezdí pracovně po celé republice, švagrová čeká po 5 letech vytoužené miminko, navíc žijí s dost nemocným otcem a taky se nikdo z nich nehroutí, v autě má dezinfekci, snaží se dodržovat všechna doporučení, co má asi tak jiného dělat? Doma si dovolit zůstat nemůže…
Koronavirusem se klidně nakazit muze