Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Taky by mě to zajímalo. Také si jí chci pořídit…
Předpokládám, že nebude stačit jen špachtle. Je k tomu potřeba nějaké vodivé tonikum či co a ideálně nějaká zjemňující maska PŘED a něco zklidňujícího PO ![]()
Ale pořád se to asi vyplatí no. Kdyby mi kosmetička vždycky ještě nedepilovala kníra a nepovídalo by se s ní tak dobře, ještě pak cigárko a kafíčko.. tak bych si to asi pořídila už dávno ![]()
Ano, mam ji, uplne obyc z Aukra, jsem spokojena, uzivam ji s pletovou vodou. nic vodiveho neni treba, vodive gely se uzivaji pro jine pristroje. navod je tady dole https://www.etani.cz/…magic-scrub/
Ozivuju diskuzi: Mate nekdo doma ultrazvukovou spachtli Reclar? Stoji pres 5 tisic, tak jestli to nejsou vyhozene penize? Diky moc.
Ano, ja ji mam od srpna. Jsem spokojena moc. Hlavne cisteni je super.
@scentini a jaky mas typ pleti, prosimte? Jak casto jI pouzivas? Chodim na cisteni pleti ke kosmeticce 1× mesicne, ale ta spachtle by se mela pouzivat treba 3× tydne. Udela to fakt zazraky s cernymi teckami? ![]()
Mam mastnou plet, rozsirene pory. Cisteni provadim cca jednou v tydnu. Jinak modre a cervene svetlo, se muze 2 krat denne pouzivat. Me to s cernyma teckama pomaha hodne, clovek by neveril kolik toho mazu na obliceji je. Pokud jeste pred makeupem pouziji bazi na cerny tecky, tak plet vypada velmi dobre.
Naparim oblicej ve sprse a pak pouzivam termalni vodu, plet musi byt vlhka, aby to vodilo a vysplichlo tu spinu.
Ahoj,
obnovuji téma. Potřebuji nutně něco na hloubkové čištění pleti. Mám sušší pleť, ale strašně zanesenou - není to úplně akné, ale takové ty malé, hnusné, po vymáčknutí bílé tečky. Díky hojnému nošení respirátoru se mi to rozlezlo i na tváře. Když se neudržím a „nípu“, tak pak vypadám jak rajče, když nenípu, tak to na tom obličeji je prostě vidět.
Přemýšlím na špachtlí, nebo jsem ještě našla tohle, ale zdá se mi to podezřele levné https://www.pilulka.cz/…-leta-zaruka?…
Holky, co myslíte??
@anahry ahoj, tak jak jsi pochodila? Koupila jsi? Já si teď pořídila tu špachtli, úplně obyč. Tak jsem zvědavá. Mám problémy s pletí, typu, že se mi dělají obrovské podkožní boláky a mám spoustu černých teček, tak jsem zvědava. Pleť mám jinak mastnou, na fotkách se lesknu jak psí koule ![]()
@Kris121 Ahoj, pořídila jsem si ji a jsem fakt spokojená. Akorát to chce fakt trpělivost (což je u mně problém). Mám obličej čistší, hladší, a to používám jednou týdně. Už bych se jí nevzdala ![]()
A jakou prosím tě máš špachtli? Teď jsem slyšela názor od kosmetičky, že není potřeba žádná profi. Děkuji ![]()