UM a voda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
18.10.13 10:38
@wery85 píše:
No já myslím, že pokud to neděláš pokaždé, jen vyjímečně, že se až tak nic neděje. Myslím, že když pozabíjíš jednu dávku vitamů, tak se mu z toho fakt nic nestane. Tohle bych fakt neřešila, pokud je to sem tam vyjímečně ;)

napij se mlíka co si vyndáš z lednice na teplo a necháš ho tak dva dny ležet, to přesně je srovnatelný s mlíkem v horký vodě zavřeným v lahvi dvě hodiny, fuj jen ten smrad…takže jakýpak vyjímečně, vyjímečně dítěti neutřu prdku po bobku a dám mu na to rovnou čistou plenu???

• Citovat
  • Upravit
976
18.10.13 11:08

@ikyki za dvě hodiny se s ním vůbec nic nestane… jen prostě nebude studený… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.10.13 11:10

No ja to udelala takhle jen parkrat… A to mliko mi neprislo ze by smrdelo :roll: Ale tak odted uz sebou budu radsi vozit jen horkou vodu a mliko zvlast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.10.13 11:21

A taky jsem se divala na tu plechovku a je tam uvedeno „pripravenou stravu spotrebujte do 2 hodin“. Tak beru ze to ma platit pokud to das do teply vody a ne vrely, ale tak ocividne se to hned tak nezkazi, jak nektere uvadeji… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.10.13 11:36
@wery85 píše:
@ikyki za dvě hodiny se s ním vůbec nic nestane… jen prostě nebude studený… :nevim:
že se s um nic nestane po dvou hodinách v horký vodě zavřený v lahvi už jen to jak smrdí proč asi na ty krabice píšou to co píšou?…pro srandu králíkům?
  • Citovat
  • Upravit
ikyki
18.10.13 11:37
@lusami píše:
A taky jsem se divala na tu plechovku a je tam uvedeno „pripravenou stravu spotrebujte do 2 hodin“. Tak beru ze to ma platit pokud to das do teply vody a ne vrely, ale tak ocividne se to hned tak nezkazi, jak nektere uvadeji… :nevim:

ptala si se na názory většinou ti všechny říkáme, že dáváš svému dítěti humus ale dělej si to jak chceš pak se ale neptej
JINAK DO DVOU HODIN ZA PŘEDPOKLADU ŽE JE MLÉKO VE STUDENÉ VODĚ ULOŽENÉ V LEDNICI

• Citovat
  • Upravit
Elessar
18.10.13 13:08

@ikyki tak ono se to nemá skladovat ani v lednici ve studený vodě :lol: ani dvakrát ohřejvat, tzn. nepoužít dvakrát…a stejně to tak dělá většina ženskejch včetně porodnic ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
18.10.13 13:13

@wery85
já teda musím jedině souhlasit s @ikyki. Mlíko bych rozhodně nenechala tak dlouho.. Na nutrošu sice píšou spotřebovat do dvou hodin od přípravy (to mi říkali i v porodce, když mi dali mlíko na pokoj s sebou), ale pak už vážně smrdí.. Člověk se musí řídit zdravým rozumem a né jen tím, co je na krabce:-) Možná by mu z toho nic nebylo, ale vzhledem k tomu, že já sama bych to nepila (z toho smradu se mi otáčí kufr), tak to přece nebudu cpát ani svému dítěti..:-) Takže jednoduše, připravovat čerstvé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.10.13 13:15
@Acinore píše:
@ikyki tak ono se to nemá skladovat ani v lednici ve studený vodě :lol: ani dvakrát ohřejvat, tzn. nepoužít dvakrát…a stejně to tak dělá většina ženskejch včetně porodnic ;)

já teda nikdy, když zůstane vylejvám, na další baštu dělám čerstvé - neskladuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.10.13 13:23

@Acinore @Lejaa nikdy bych neskladovala a nikdy bych nedala mlíko nečerstvé, když malá nepije a je vidno, že by si za půl hodiny dala udělám čerstvé právě proto mě zaráží to co tu čtu

• Citovat
  • Upravit
43031
18.10.13 14:44

Tak davkovac je lepsi, ale myslim si, ze kdyz se dodrzi zakladni hygienicke podminky tak se projednou nic nestane, bez vitaminu a probiotik dite neumre.
Pripravovat mliko dopredu neni optimalni, ale nic na obraceni oci vsloup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
18.10.13 15:19

Holky já nevím, ale když malé udělám mlíko v 5 ráno a to do normální teplé vody a ne horké a ona he nedopije a já cca v 7:30 umývám to flašku až se vyspíme tak je to docela humus. Trochu zdrclé a už je to lehce cítít. Podle mě v tom ten kvasící efekt začíná celkem rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.10.13 17:08
@Luisiana píše:
Holky já nevím, ale když malé udělám mlíko v 5 ráno a to do normální teplé vody a ne horké a ona he nedopije a já cca v 7:30 umývám to flašku až se vyspíme tak je to docela humus. Trochu zdrclé a už je to lehce cítít. Podle mě v tom ten kvasící efekt začíná celkem rychle…
:palec: pžesně tak
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová