Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Beba je velmi kvalitní, babylove a bebivitu jsem dávala až v roce a půl a je fakt, že po něm měla dcerka zácpu.
Já dávala po vyzkoušení několika mlék Bebiviti. A malý se hned „napravil“ bez zácpy, bez ublinkavani. Ale nevím, jak je to teď s jejich novou recepturou. Dá se při této situaci koupit v globusu. Po babylove i bebě měl vždy zacpu.
My dáváme babylove a nikdy jsme problém se zácpou neměli. U staršího jsme měli Hipp, který ale nesneslo mladší. Každé dítě je jiné a něco jiného snese. Jestli dceři nedělá problémy klidně bych u něj zůstala.
Jednickove mléko jsem dávala Sunar ale dvojku mi dcera odmítala tak jsem přešla na babylove a nemáme s ním žádný problém, ani doktorka s ním nemá žádný problém
Díky moc. Babylove asi celkem vyhovuje, vyprazdnuje se denne, občas má teda bolení bříška… Ale není to úplně každý den… ![]()
Prosím anonym kvůli rodině.. 3 měsíční dcera je cca měsíc na mléčné výživě Babylove. Když jsem to sdělila dr, moc se netvarila.. Je to tím že není tak kvalitní? Jeste jsem koukala že je celkem levné mléko Beba, a Bebevita…
Jak je z kvalitou, poradí někdo? Děkuji..