V kolik hodin krmit UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
9.9.20 14:42

Ahoj, ja mam skoro cryrmesicni a pije 6-7× denne 120ml. Pri vetsich davkach blinka. Vydrzi ty 3 hodiny mezi jidlama. Mame Bebu optipro a krabice je +- na tyden :) takze to je nejakych 850 kc/mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.9.20 20:05

Holky moc díky Hipp a Babylove (bolení bříška) Beba super a teď jsem zjistila že Kendamil má slušnou cenu(355) a dobré hodnocení. A ještě technický dotaz..jak to řešíte na výletech? Zatím nemám profi výbavu na vyrobeni mléka na cestě..jsou nějaké domácí vychytávky abych za to neutratila majlant?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.9.20 20:12
@Mama963 píše:
Aha děkuji a zhruba kolik to měsíčně vyjde nebo kolik těch 900g plechovek jste kupovala. Přecházíme z Hippu, Babylove (bolení bříška) a Bebe na Kendamil.

Nas to v tomhle veku stalo cca 1600 az 2000kc, podle toho jak bastila..vetsinou tak 4 plechovky na mesic, nekdy 5. Taky mame Kendamil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.9.20 20:13
@Mama963 píše:
Holky moc díky Hipp a Babylove (bolení bříška) Beba super a teď jsem zjistila že Kendamil má slušnou cenu(355) a dobré hodnocení. A ještě technický dotaz..jak to řešíte na výletech? Zatím nemám profi výbavu na vyrobeni mléka na cestě..jsou nějaké domácí vychytávky abych za to neutratila majlant?

Termosku s teplou vodou a odsypane mleko s sebou.. :nevim: Takhle jsem to brala s sebou ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
9.9.20 22:26
@Mama963 píše:

V obyčejné termosce vařící voda. A někde v petce studená. a pak naředit dle potřeby. V termosce to vydrží dlouho jak se tam dá uplně vařící voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová