Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
@Aduš8 a v kolik ti teda ještě přibližně jí?
Děkuji
Malá jí mezi 6. a 7.ranní, potom dopoledne kolem 11.,odpoledne kolem 3. a večer mezi 7.a 9. Má pauzy i pět hodin a víc. Taky dnes ráno místo 170ml vypila jen 110ml, prostě jí nenutím. Když vidím, jak jsou některá miminka vykrmená po UM
kamarádčina dcera nosí velikost 104 i přesto, že má 85 cm jen proto, že je prostě tak silná. U kojených dětí jsem se s tím tolik nesetkala.
@Kaci89 ufff tak to bych nechtela
Takze 5× denne ne 6×… no tak kdyztak to zkusim. Mi dr rikala jak byl malicky, ze nektere deti piji casteji a male porce a to byla prave ona, no a tim ze se prestala hlasit, tak ji to po tech 3,5 nabizim ![]()
No vidis a muj ma v roce 73cm a 8kg ale je to zdravy a sikovny kluk. kazde dite hold nemuze bst vyzranoucky ![]()
@Kaci89 a on se hlasi sam v tech 5 rano? Ja se tech 5 davek prave bojim, bojim se aby ve vysledku nevypil jeste min, ted pri tech 6 davkach pije prave skoro o 100 mene ![]()
@Aduš8 a kdyz nenutis, das pak normalne za ty 4 hodiny kdyz si treba nerekne?
@Kaci89 @Aduš8 holky omlouvám se, ze tak vyzvidam, a ze tak otravuju.. ale dr mi tvrdila po mensich porcich casteji kdyz je zvykla,, to bylo na te 3 mesicni poradne.. mo a nechci teda aby se mu to mliko nejak zhnusilo ![]()
Nekdy ano, nekdy ne. davala jsem si budik
kouknu do ockovaku, kolik mel ve 4m kg.jo tak 5,5kg. a zhruba pil 5× denne tech 120ml.to jsem si to jeste psala, pak jsem ti vzdala
ale jak jsem psala, nekdy si tech 120 ani nedal.
Takze ani nepil, co by mel.ale vzdy pribiral vic, jak by mel ![]()
@Kaci89 dekuji, no jsem fakt zvedava jak to bude takhle pokracovat.. kdyztak mu budu davat jako vy po tech 4 hodinach a modlit se aby pil.. hlavne nechci aby mel odpor, to uz by me asi odvezli
jinak mi zas po 3,5 vypil 150, ale nehlasil se a jeste u toho opet usnul
Jee a ja myslela, ze mas holcicku, jsem to popletla
a kolik vazi?
@Kaci89 tak 6.50 asi
a to jeste dr ze ma vypit na kilo vahy 150 a tolik kolikrat krmime mu davat.. to mi nikdy ale nevypil a pribiral, ja jen doufam, ze kdyz ma o 100ml mene nezhubne ![]()
Hm to mi doktorka nikdy nerikala, kolik ma vypit.ona se teme tabulkama neridi.pro ni je hlavni, jak mimco celkove vypada.vzdy rikala, at vypije, kolik chce. p
@Kaci89 on vypada hodne dobre, v tech 3 mesicich říkala, ze je tlusty a to nejedl tolik kolik rikala. No po 3,5 byl protivny, tak jsem mu dala a vypil 120.. zitra mu zkusim dat po 4 hod. 2× po sobe zvladl 150.. no ale i tak neda ani 800, pocitam tech 750 no ![]()
@Kaci89 a nechapu to krmeni pred spanim, polozim ho jak je zvykly, spusti rev, dala jsem mu po 3,45,, pil hrozne.. brecel u toho, zkusila jsem mu dat vetsi savicku, vypil jen 120 a to jeste u toho natahl a pak to jazykem vyzduchnul.. silene proste
![]()
Kdyz mi jedl po tech 3 hodinach tak snedl treba o pul 5 (110 ) a pred spanim (120) ale nerval u toho nikdy, ted 2 posledni dny jo
ach jo ![]()