Umělé mléko ve spěchu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
2.8.16 13:16

Stejně jako martina.se - voda nachystaná v rychlovarné konvici /stále přibližně stejné množství/ - ohřátí na správnou teplotu jsem si vychytala na 20 s, nasypu UM a za minutu jsem zpět v ložnici - manžel se někdy ani nevzbudí… do roka jsem převářela, teď už dávám nepřevařovanou /malý se mi čas od času ještě v noci na UM probudí/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
2.8.16 13:25

Já teda tři děti na UM, jedna termoska voda studená převařená, jedna vařicí, jako po prvním dni jsem to dokázala naprosto přesně trefit, už jsem to dělala třikrát a jestli i to čtvrté bude na UM, tak to budu dělat stejně, za mě nejrychlejší, i když jsem kamkoliv jela, tak jsem měla s sebou dvě termosky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.8.16 13:28

Ja ohrivam vodu v mikrovlnce. Mam ji dopredu prevarenou. Dam na 20-30 vterin do mikrovlnky a pak dosypu mlicko zamicham a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
2.8.16 13:28

Já si večer prevařila vodu v rychlovarce a v noci jen prihřála, pro mě nejrychlejší způsob přípravy mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
2.8.16 13:29

Taky jsem s tim bojovala a to jsme přešly na UM až v 7m… Nakonec jsem koupila ohřívačku, časem jeste dávkovač sušeného mléka. V ohřívačce mám potřebnou dávku vody v odpovídající teplotě, v dávkovači susene, dle potřeby sesypu a je hotovo. Když jedla ještě v noci, uspala jsem a připravila jsem další.
Ohřívačku mám Beurer, funkce udržování teploty, vejdou se lahve všech značek. Dle mého přívětivá cena. Ohřívám v tom i skleničku s příkrmem na dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
2.8.16 13:31

Syn už pije UM jen k ránu, takže mám v termosce přesnou dávku vody, večer asi 70 stupňů a kolem 5-7 ráno, kdy se budí je teplota vody tak akorát. UM mám v lahvičce a jen zaleju vodou, protřepu a ani nemusím rozlepit obě oči. Když pil víckrát přes noc, měla jsem u postele rychlovarnou konvici s kojeneckou vodou, mám konvici co umí ohřev na 40 stupňů, což je ideální teplota k pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.16 13:48
@Heivka píše:
Syn už pije UM jen k ránu, takže mám v termosce přesnou dávku vody, večer asi 70 stupňů a kolem 5-7 ráno, kdy se budí je teplota vody tak akorát. UM mám v lahvičce a jen zaleju vodou, protřepu a ani nemusím rozlepit obě oči. Když pil víckrát přes noc, měla jsem u postele rychlovarnou konvici s kojeneckou vodou, mám konvici co umí ohřev na 40 stupňů, což je ideální teplota k pití.

Jé, to by bylo super :-) O jakou konvici se jedná? Našla jsem s regulací teploty pouze od 60 stupňů :-(

• Citovat
  • Upravit
5283
2.8.16 13:58

Já mám taky vodu v termosce, a nějak tu teplotu neřeším. Prostě dám horkou, trochu studené vysypu mlíko z dávkovače a doliju studenou. Záležitost na pár vteřin. Je pravda, že já dělám už dlouhou dobu stejné množství tak to mám asi už naučené. Hlavně dítě mi vypije i studenější i teplejší mlíko.

Ohřívačku mám a byly to vyhozené peníze :zed: Vůbec jí nepoužívám. A s tou mikrovlnkou s tebou souhlasím, taky bych na UM nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.8.16 14:00

Jo a vodu kupuju kojeneckou a nepřevařuji. Dolévám normálně z lahve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.8.16 14:02

Nejak mi to nevyslom ale pro pristi(a vlastne mozna i pokud nebude) koupila bych konvici, kde se da nastavit twplota, na kterou ma ohrivat… vecer prevarit vodu a v noci jen ohrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
2.8.16 14:09

U obou dětí totéž - večer jsem rozlila do lahviček kojeneckou, zapla ohřívačku na udržování teploty a v noci jsem vyměnila lahvičku, aby se hřála další, nasypala dávku mlíka z dávkovače, protřepat, podávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.16 14:23
@MuffinkaM píše:
U obou dětí totéž - večer jsem rozlila do lahviček kojeneckou, zapla ohřívačku na udržování teploty a v noci jsem vyměnila lahvičku, aby se hřála další, nasypala dávku mlíka z dávkovače, protřepat, podávat.

moc prosím o značku ohřívačky

• Citovat
  • Upravit
2602
2.8.16 15:26

Pro me bylo nemyslitelne, abych musela v noci vylezt z postele. Ani jsem nemusela svitit. Predstava, ze vylezu z postele, jdu o patro niz, zapnu mikrovlnku, nebo konvici…fuj..
Termoska a studena voda, to bylo reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.8.16 15:32

Mám konvici která ohřívá i na 40 stupňů - http://rychlovarne-konvice.heureka.cz/…specifikace/#…
Nejvychytanější věc :D. A když potřebuju do termosky, ohřeju na 50 stupňů a po dvou hoďkách je akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
2.8.16 16:52

Já to řešila na začátku tak, že jsem si večer nalila studenou převařenou vodu do lahvičky a pak to dolila horkou z konvice, to mi nevyhovovalo a tak jsem koupila ohřívačku Beurer a maximální spokojenost. Než jdu spát, tak tam hodím lahvičku a pak jen dosypu mléko a je to. Vstanu, dám mléko do lahve, vrátím do ohřívačky, zajdu pro malou, přebalím a krmím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová