Umělecké foto Opava, Krnov, Ostrava

84
16.1.11 20:43

Umělecké foto Opava, Krnov, Ostrava

Ahojky chtěla bych nechat malého vyfotit u nějakého fajn soukromého fotografa/ky, tak aby nebyl zbytečně stresovaný apod. Takové ty foto z obyč. fotoateliéru hotové za 10 min se mi vůbec nelíbí, a u příležitosti prckových narozenin bych mu chtěla nechat udělat krásné fotečky, na kterých by se usmíval a byl v pohodě. POkud máte zkušenosti a pod. s takovou osůbkou, která takové foto dělá v Krnově, OPavě nebo popř. dojedem až do OStravy můžete mi prosím poradit nebo dát kontakt?děkuji mocinko za tipy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
16.1.11 20:51

Ahojik, znám skvělou fotografku, je sice z Orlové, pár km od ovy, ale je fakt bezvadná, my už tam byly 2× a teď na rok se chystáme znova a cenově taky super :palec: http://www.opiolovka.cz/ kdybys chtěla víc info písni sz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.1.11 20:59

jéé děkuji ale to už máme trochu moc z ruky, přeci jenom bydlím u opavy. no kdyby se nic jiného nenašlo tak to zkusím. ale moc děkuji ty stránky vypadají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.1.11 21:46

Ahoj,

mrkni na http://www.krasnarodina.cz/#…

Pan Vala je mladý, sympatický fotograf, s dětmi to umí. My byli velmi spokojení. Nafotí doma, venku, v ateriéru … prostě kde chceš. Snaží se vyjít vstříct.

Ateriér má v centru Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.11 15:24

já vám ráda poradím paní Zuzanu v Krnově, je úžásná máme s Adélkou moc fotek jeto fotozuzana krnov, když tak napište vyhledám kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryja
11.3.11 09:23

.

Příspěvek upraven 06.03.14 v 06:05

• Citovat
  • Upravit
afinka
28.3.13 10:20

Nebo fotozuza.com je z Dolních životic

• Citovat
  • Upravit
48
2.4.13 17:03

Mohu vřele doporučit Lenku Chudou z Opavy. Je vynikající. najdete ji na Facebooku : Lenka Chudá photografy. Má ateliér v Opavě a dělá úžasné fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí