Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@ka2ka píše:
@catherine100 co je TMC?
Asi tradiční čínská medicína.
@amazon píše:
Kolik doktorů tě léčilo ? Nemůže to být příznak jiného onemocnění s těmito příznaky ? Neurolog tě viděl ?
vidělo mě x mudr , včetně různých kapacit , jeden fakt dobrý, mi mezi dveřma řekl já vám pomůžu, vyslechl si mojí diagnozu a řekl prominte s tím vám nepomůžu
ano neurolog mě viděl,dokonce dvá potvrdili tetanii
měla jsem i ct mozku kvůli podezření na rakovinu
@ka2ka píše:
@catherine100 co je TMC?
Tradiční čínská medicina
@Demi píše:
Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by takový zdravotní stav řešili lékaři, pokud by se jich bezprostředně týkal. už vidím, jak by si zvykali…
Já ti nevím, já to zažila asi půl roku, neurologické potíže a do toho extrémní únava. Zrovna jsem pracovala na neurologickém oddělení, dost neurologů mě vyšetřovalo a zázračnou pilulku neměl prostě nikdo. Vše se nedá vyléčit, asi jak píše Ou. Mě to ustoupilo, ale neurologické potíže sem tam pociťují, takže kdo ví, co mě v budoucnu čeká, jestli se z toho něco nerozvine apod.
@Demi píše:
Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by takový zdravotní stav řešili lékaři, pokud by se jich bezprostředně týkal. už vidím, jak by si zvykali…
@ka2ka aha
jsem o tomto onemocnění nikdy neslyšela a googlila jsem a musí to být hrozné.
Nejlepší by bylo, kdyby ti někdo každý den pomáhal s dětmi
to si bohužel v dnešní době může dovolit málokdo.
Jak dlouho bereš ty léky ?
Vím naprosto přesně jak Ti je. Mám 20 let roztroušenou sklerozu a to, co popisuješ, mám už na stálo. A je to pěkný hnus, co si budem povídat. Já se u toho ještě pokouším pracovat. Blbý nápad, jen posudkový na OSSZ to vidí jinak.
@Anonymní píše:
Já ti nevím, já to zažila asi půl roku, neurologické potíže a do toho extrémní únava. Zrovna jsem pracovala na neurologickém oddělení, dost neurologů mě vyšetřovalo a zázračnou pilulku neměl prostě nikdo. Vše se nedá vyléčit, asi jak píše Ou. Mě to ustoupilo, ale neurologické potíže sem tam pociťují, takže kdo ví, co mě v budoucnu čeká, jestli se z toho něco nerozvine apod.
moc držím palce aby se ti to už nevrátila ![]()
@Anonymní píše:
Kamarádka se takto trápí s lymskou boreliózou.
Neřekla jsem, že na vše existuje zázračná pilulka, myslím si, že leccos se vyléčit dá, nebo alespoň zmírnit potíže. Zakladatelky je mi líto.
@amazon píše:
@ka2ka aha![]()
jsem o tomto onemocnění nikdy neslyšela a googlila jsem a musí to být hrozné.
Nejlepší by bylo, kdyby ti někdo každý den pomáhal s dětmito si bohužel v dnešní době může dovolit málokdo.
Jak dlouho bereš ty léky ?
ono je to v kombinaci s tím že nemám štítnou občas dost šílený, většina lidí si myslí že simuluju
manžel je zlatý pomáhá jak to jde
léky na štítnou skoro pět let, a hořčík na tetánii půl roku ted jsme si zvedala dávku ale asi je to pořád málo
@Anonymní píše:
Vím naprosto přesně jak Ti je. Mám 20 let roztroušenou sklerozu a to, co popisuješ, mám už na stálo. A je to pěkný hnus, co si budem povídat. Já se u toho ještě pokouším pracovat. Blbý nápad, jen posudkový na OSSZ to vidí jinak.
@ka2ka píše:
ono je to v kombinaci s tím že nemám štítnou občas dost šílený, většina lidí si myslí že simuluju
manžel je zlatý pomáhá jak to jde
léky na štítnou skoro pět let, a hořčík na tetánii půl roku ted jsme si zvedala dávku ale asi je to pořád málo
a jo, ale já četla, že ta nemoc je dobře léčitelná léky, tak jsem pochopila, že máš ještě léky na předpis přímo na tu tetánii..pak že doporučují i návštěvu pschologa nebo i psychiatra. To ti někdo doporučil ?
@ka2ka píše:je mi to líto, snažila jsem se hodně , zlepšilo se to , ale je to unavující a vyčerpávající, ale to znáš
posudkového jsem nezkoušela, na to jsem moc zdravá, že jsem si první dítě půl roku nepochovala protože jsem ho nedokázala udržet už nikoho nezajímá
Už proto bych nedala doktorům pokoj ![]()