Únava a vyčerpání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27695
29.6.18 15:32

@catherine100 co je TMC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.6.18 15:33
@ka2ka píše:
@catherine100 co je TMC?

Asi tradiční čínská medicína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
29.6.18 15:39
@amazon píše:
Kolik doktorů tě léčilo ? Nemůže to být příznak jiného onemocnění s těmito příznaky ? Neurolog tě viděl ?

vidělo mě x mudr , včetně různých kapacit , jeden fakt dobrý, mi mezi dveřma řekl já vám pomůžu, vyslechl si mojí diagnozu a řekl prominte s tím vám nepomůžu

ano neurolog mě viděl,dokonce dvá potvrdili tetanii

měla jsem i ct mozku kvůli podezření na rakovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
29.6.18 15:41
@ka2ka píše:
@catherine100 co je TMC?

Tradiční čínská medicina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.18 15:41
@Demi píše:
Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by takový zdravotní stav řešili lékaři, pokud by se jich bezprostředně týkal. už vidím, jak by si zvykali… :zed:

Já ti nevím, já to zažila asi půl roku, neurologické potíže a do toho extrémní únava. Zrovna jsem pracovala na neurologickém oddělení, dost neurologů mě vyšetřovalo a zázračnou pilulku neměl prostě nikdo. Vše se nedá vyléčit, asi jak píše Ou. Mě to ustoupilo, ale neurologické potíže sem tam pociťují, takže kdo ví, co mě v budoucnu čeká, jestli se z toho něco nerozvine apod.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
29.6.18 15:43
@Demi píše:
Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by takový zdravotní stav řešili lékaři, pokud by se jich bezprostředně týkal. už vidím, jak by si zvykali… :zed:
:palec: tak, ten přístup, co zakladatelka popisuje, je úplně na pěst. Sama vím, jak vyčerpávající může být obíhat doktory a pořád nemít ani diagnózu, ale nevzdávala bych to. Zkusila bych jít jinam.
  • Citovat
  • Upravit
9180
29.6.18 15:45

@ka2ka aha :hug: :kytka: jsem o tomto onemocnění nikdy neslyšela a googlila jsem a musí to být hrozné.
Nejlepší by bylo, kdyby ti někdo každý den pomáhal s dětmi :kytka: to si bohužel v dnešní době může dovolit málokdo.
Jak dlouho bereš ty léky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.18 15:45

Vím naprosto přesně jak Ti je. Mám 20 let roztroušenou sklerozu a to, co popisuješ, mám už na stálo. A je to pěkný hnus, co si budem povídat. Já se u toho ještě pokouším pracovat. Blbý nápad, jen posudkový na OSSZ to vidí jinak.

• Citovat
  • Upravit
27695
29.6.18 15:46
@catherine100 píše:
Tradiční čínská medicina

kouknu díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
29.6.18 15:47
@Anonymní píše:
Já ti nevím, já to zažila asi půl roku, neurologické potíže a do toho extrémní únava. Zrovna jsem pracovala na neurologickém oddělení, dost neurologů mě vyšetřovalo a zázračnou pilulku neměl prostě nikdo. Vše se nedá vyléčit, asi jak píše Ou. Mě to ustoupilo, ale neurologické potíže sem tam pociťují, takže kdo ví, co mě v budoucnu čeká, jestli se z toho něco nerozvine apod.

moc držím palce aby se ti to už nevrátila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.6.18 15:47
@Anonymní píše:
Já ti nevím, já to zažila asi půl roku, neurologické potíže a do toho extrémní únava. Zrovna jsem pracovala na neurologickém oddělení, dost neurologů mě vyšetřovalo a zázračnou pilulku neměl prostě nikdo. Vše se nedá vyléčit, asi jak píše Ou. Mě to ustoupilo, ale neurologické potíže sem tam pociťují, takže kdo ví, co mě v budoucnu čeká, jestli se z toho něco nerozvine apod.

Kamarádka se takto trápí s lymskou boreliózou.

Neřekla jsem, že na vše existuje zázračná pilulka, myslím si, že leccos se vyléčit dá, nebo alespoň zmírnit potíže. Zakladatelky je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
29.6.18 15:48
@amazon píše:
@ka2ka aha :hug: :kytka: jsem o tomto onemocnění nikdy neslyšela a googlila jsem a musí to být hrozné.
Nejlepší by bylo, kdyby ti někdo každý den pomáhal s dětmi :kytka: to si bohužel v dnešní době může dovolit málokdo.
Jak dlouho bereš ty léky ?

ono je to v kombinaci s tím že nemám štítnou občas dost šílený, většina lidí si myslí že simuluju
manžel je zlatý pomáhá jak to jde
léky na štítnou skoro pět let, a hořčík na tetánii půl roku ted jsme si zvedala dávku ale asi je to pořád málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
29.6.18 15:49
@Anonymní píše:
Vím naprosto přesně jak Ti je. Mám 20 let roztroušenou sklerozu a to, co popisuješ, mám už na stálo. A je to pěkný hnus, co si budem povídat. Já se u toho ještě pokouším pracovat. Blbý nápad, jen posudkový na OSSZ to vidí jinak.
:hug: je mi to líto, snažila jsem se hodně , zlepšilo se to , ale je to unavující a vyčerpávající, ale to znáš
posudkového jsem nezkoušela, na to jsem moc zdravá, že jsem si první dítě půl roku nepochovala protože jsem ho nedokázala udržet už nikoho nezajímá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
29.6.18 15:53
@ka2ka píše:
ono je to v kombinaci s tím že nemám štítnou občas dost šílený, většina lidí si myslí že simuluju
manžel je zlatý pomáhá jak to jde
léky na štítnou skoro pět let, a hořčík na tetánii půl roku ted jsme si zvedala dávku ale asi je to pořád málo

a jo, ale já četla, že ta nemoc je dobře léčitelná léky, tak jsem pochopila, že máš ještě léky na předpis přímo na tu tetánii..pak že doporučují i návštěvu pschologa nebo i psychiatra. To ti někdo doporučil ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.6.18 15:53
@ka2ka píše: :hug: je mi to líto, snažila jsem se hodně , zlepšilo se to , ale je to unavující a vyčerpávající, ale to znáš
posudkového jsem nezkoušela, na to jsem moc zdravá, že jsem si první dítě půl roku nepochovala protože jsem ho nedokázala udržet už nikoho nezajímá

Už proto bych nedala doktorům pokoj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast