Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@amazon píše:
a jo, ale já četla, že ta nemoc je dobře léčitelná léky, tak jsem pochopila, že máš ještě léky na předpis přímo na tu tetánii..pak že doporučují i návštěvu pschologa nebo i psychiatra. To ti někdo doporučil ?
ano obvykle je , ale když tu projdeš diskuze je nás tu spousta , kterým ty léky nepomohli tak jak to propagují mudr, ta únava a nefunkčnost a vyčerpání pořád prostě je.
psycholog řekl že dělám co můžu a že postupuju v jednání sama se sebou dobře ![]()
Nasla bych dobreho terapeuta tcm a resila dal. Hledala bych jina reseni. Nasi medicine neverim. Neumi koukat na cloveka jako celek.
@ka2ka Tak já mám něco podobného zhruba půl roku jsem nezkutecne unavená a vyčerpaná,ráno vstávám z postele z takovou únavou a pocitem že jsem celou noc nespala.Jit s dcerou ven je šílený problém jelikož si musím pořád někde sedat jak jsem hotová.U lékaře jsem byla taky nic nenašel.Clovek si připadá jako lenoch a hypochondr.
@ka2ka píše:
ano obvykle je , ale když tu projdeš diskuze je nás tu spousta , kterým ty léky nepomohli tak jak to propagují mudr, ta únava a nefunkčnost a vyčerpání pořád prostě je.
psycholog řekl že dělám co můžu a že postupuju v jednání sama se sebou dobře
no jak říkám, slyším o této nemoci poprvé. Známá má kontakt na léčitele, který ji pomohl s podobnými problémy. Je z HK, myslím, že se je věnuje i Tcm
@Annabela11 píše:
@ka2ka Tak já mám něco podobného zhruba půl roku jsem nezkutecne unavená a vyčerpaná,ráno vstávám z postele z takovou únavou a pocitem že jsem celou noc nespala.Jit s dcerou ven je šílený problém jelikož si musím pořád někde sedat jak jsem hotová.U lékaře jsem byla taky nic nenašel.Clovek si připadá jako lenoch a hypochondr.
přesně tak, ale ta únava nejde překonat
Ani dnesni medicina neumi vylecit vse… ac se nam to media snazi namluvit jak chteji. Klasickou medicinu uz jsi zkusila a ocividne ti nema co nabidnout… zkus TCM nebo „celostni medicinu“. Drzim palce ![]()
@Agrion děkuju, zkusila jsem na co jsem přišla a kde koho, jsem už z toho hodně unavená
pročtu tu čínskou a celostní
Mluvila jsem s kamarádkou, která se rok léčila s lymskou boreliózou. Říkala mi, že jí také zjistili tu tetanii a popisovala to, jako ty: těžká únava, půl dne prospala, půl dne jí brněly končetiny, bolela záda, deprese, vyčerpání, atd. Ale léčila se, je to zdravotnice, takže oslovila různé odborníky, které znala. I tak to ale trvalo rok, než ji postavili na nohy. Teď vypadá mnohem lépe, dokonce byla i na dovolené u moře a tam se také zotavila.
@ka2ka Byla jsem ve stejnem stavu jako ty, dneska mi je o 75 procent lip.. Jesli chces, rada ti k tomu napisu vic.. Klidne napis SZ ![]()
@ka2ka jo a nic neprodavam nebo tak, kdyby to tak nahodou znelo
jen tady asi uplne nechci verejne ventilovat svoje zdravotni potize..
@Demi u tetánie to trvá hodně dlouho, mám známou co se s ní léčí x let a ty potíže má pořád dokola
@ka2ka napisu, jen to, co znam ja. Pak muze byt dalsich mnoho moznosti, ktere neznam.
Zmena zivotniho pocitu…idealne uvedomeni si vlastni odpovednosti za sebe sama…pak to pujde jak lavina. Strava dela vic, nez si chceme priznat (zacit vyloucenim zpracovanych potravin, bilou mouku, cukr, zjistovat, co dela dobre…ovoce, zelenina, fermentovane potraviny…chystat si jidlo z kvalitnich zakladnich surovin). Vylouceni chemikalii ze sveho nejblizsiho okoli. To muzes udelat ted hned, bez cizi pomoci.
Na l.tet.si jedna pani pochvalovala koupele v siranu horecnatem (epsomska sul).
A dalsi: fytoterapie (bylinky), akupresura, akupunktura, homeopatie, autopatie, tradicni cinska medicina, metoda EFT, telni svice, fyzioterapie, kineziologie, bowenovy masaze, reiki, rodinne konstelace, psychosomaticka medicina (dr. Vojacek), detoxikace tela, kapky pani Podhorne, Joalis, Energy, bachovy esence, joga, holotropni dychani, meditace…
A rekla bych, ze jsem jen na spicce ledovce. Moznosti je opravdu velice mnoho, ale nutit nekoho nema smysl. Kazdy si k te sve ceste musi dojit sam. Budes-li chtit, cestu najdes, nebudes-li chtit, i to je volba.
A ver, ze jestli se po nejake ceste zacnes pomalinku poustet, zacnou se ti otvirat dalsi a dalsi. ![]()