únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1874
27.6.08 22:11

Ahoj,

Lenoušku , IVF=„in vitro fertilization“. Dlouho jsem se tomu snažila vyhnout, vyléčit se nějak jinak, ale nakonec mě dr. přesvědčila, že bysme to měli podstoupit…Všechno probíhalo bez komplikací a zdá se, že to vyšlo, už mám totiž víc jak týden zpoždění a samozřejmě //…Je ale ještě hodně brzy, skoro ani nevím, jestli nebudu spíš patřit do března, jak to tady tak čtu. :roll:

Marti , jsem tady taky dost nová. Taky se u mě nevolnosti zatím neobjevily. Jsem ale ještě o 2 týdny a 2 dny později než ty. :)

Mirko - řekla ti k té cystě dr. něco víc? Já o tom moc nevím, ale asi bych se kvůli tomu zbytečně nestresovala. Takových nebezpečí všude je. Mě třeba dr. nabízeli neschopenku a doporučovali klidový režim. Normálně ale chodím do práce a to druhé jsem taky moc nedodržela. Pár dní po léčbě jsem hrála tenis a jezdila na in-linech 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
27.6.08 22:17

Mirka82:Taky ted hodne chovam,ale spis proto,ze mi ta moje koza furt nekam utika.. :D
A jak to,že jste se rozhodli tak brzy pro druhé nebo náhodička??My chtěli kvůli malé,aby nebyla sama,ale teď mám strach,aby spíš nežárlila..

MirkaStratilova:taky myslím,že bys třeba hlavně krvácela a to dost rychle po prasknutí - zavolej zítra doktorovi nebo do nemocnice a poptej se,budeš jistější..=o)
Vzpomínám si,že když jsem byla těhu poprvé,tak jsem první tři měsíce téměř jen ležela,abych nepotratila,jaký jsem měla strach,vystrašil mě doktor..

Rebi:Díky za vysvětlivku..=o))
To je správnej přístup,nejdůležitější je pohoda.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
28.6.08 06:50

Leňoušku : Ono my jsme právě taky chtěli (hlavně manža), aby byli brzy po sobě, zkoušeli jsme to asi 4 měsíce. Pak jsme to přehodnotili, že to teda raději odložíme, hlavně proto, jak začal Teo poslední dobou blbnout ve dne v noci no a ten měsíc to vyšlo :roll: . Takže to je tak trochu plánovaně neplánované :oops: S Teem to trochu složitější, musí držet hodně přísnou dietu a je to dost časově náročné, tak jsem to chtěla odložit.
Teo mi zatím nezdrhá, teprve začal obcházet nábytek, ale na 4 je pekelně rychlý, hlavně, když ví, že něco nesmí :lol:

Já to spíše pochopila tak, že by po prasknutí cysty krvácet nemusela, může to krvácet dovnitř, to si ale myslím, že by zase dost bolelo… Snad se cysta zklidní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.08 09:17

Tak včera mě to bolelo(počítala jsem a měla jsem zrovna jakoby menstruaci, bych měla mít v této době) tak třeba bolel proto vaječník…dneska je to lepší…
Doktorka mi říkala, že mám cystu na vaječníku a budeme ji hlídat a v úterý jdu na kontrolu, jinak nic víc, tak snad kdyby to bylo vážné, tak mě nenechá jen tak…Jinak holky moc děkuju za rady!!!!
A jak jinak se máte a prožíváte dny těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
29.6.08 08:21

Ahoj holky!

Lenoušku, každý doktor může mít na stejnou věc dost jiný názor. S čím tě ten tvůj minule vystrašil? Jedné moji kamarádce zakázal doktor v 6. měsíci úplně veškeré cvičení a od 7. měsíce ji už nechal na neschopence, že prý měla dráždivou dělohu. Přitom se sama špatně necítila a dokonce ještě nějaký týden před tím se mnou byla na spinningu a šlo ji to líp než mě! Vystreslá byla hodně. Jiná kolegyně s tím má taky problémy. Říkala ale, že to je normální, chodí do práce a na plavání pro těhotné. No, jsem zvědavá na sebe, a na moje doktory - co mi budou říkat. :roll:

Jinak zítra mám jít zrovna na kontrolu, kde by se ťěhotenství mělo potvrdit nebo vyvrátit :roll: Osobně tomu chvíllema ani nemůžu věřit, jak se se mnou skoro nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.6.08 11:48

Zdravím holky,

od včerejška mě hodně tvrdne břicho,tak papám magnezium a piju magnezii - to zabírá,v minulém těhu mi břicho začalo tvrdnout až v 6.měsíci..(tak mi doktor naordinoval tohle)

Rébi:Brala jsem zbytečně Utrogestan a říkal,že mám hodně slabé stěny děložní,takže nejspíš potratím v prvních třech měsících,což následující dva doktoři vyvrátili..

Někdy jsou to kecalové,ty doktoři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
29.6.08 20:14

Lenousku : To ti dr. říkal při prvním těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.6.08 20:18

únor 09

ahoj maminy,
pod nátlakem jsem se sem dostala také… jsem v 9 tt… je to mazec… snad přežijeme :-) hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.6.08 21:15

Mirka82:
To mi říkal doktor při 1.těhu,už mám jiného..To byl teprve stres.

Zdravím lhauptovou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
30.6.08 00:21

ahoj maminky!!!!!!

Já už na ten net už asi nebudu chodit všude samá tragédie ted Vaneska…je mi z toho pak strašně smutno a pořád na to musím myslet a představuji si, kdyby se to stalo mně všem přeji, aby nikoho nic tak nepříjemného nepotkalo, ale život si nevybírá ach jo...........tak jsem si poplakala…a jdu zkusit spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
30.6.08 07:24

Ahojky těhulky :D

lhauptova : Zdravím :-)

Lenousek : Tak tě teda musel „pěkně“ stresnout!

My jedeme teď na týden k našim, tak tady nebudu. Zítra musím dojet na KO, tak snad už bude vidět srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.6.08 07:57

Dobré ránko všem ,

děkuju za vlídný přijetí :wink: .
k těm „bolestem“ … taky občas cítím, že mně tam něco píchá, tlačí a teď o víkendu, jako by mně nějdo za ty vnitřnosti tahal. Ale pořád si říkám : Přece tam něco roste, něco vzniká !! Musí se tam něco dít !! A navíc, možná až naivně, věřím doktorům. Kdyby tam bylo něco, co nemá, přece to uvidí :wink: . Občas ze mně vyteče nějakej bílej „achtungsajrajt“ :lol: . Nevím co to je, nebolí to, nesvědí to… A doktorka mi řekla, že se to může stát.
Taky mi všichni „zakazují“ číst :D . Holky, nečtěte o tom, co by se mohlo stát !! Zbytečně se nervujete. Chápu, že člověk vidí vždy tu horší variantu. Ale v tomhle našem stavu… :wink: . Asi mám nejmíň, co radit . Tohle je moje první těhulkovství a já sama nechápu, co se všechno děje. Ale snažím se všemu smát. Manžel občas nadává na práci, na zdražování, na politiku… Ale copak já s tím něco udělám ? V práci pořád taky někdo řeší nějaký problémy. A já se tomu jen usmívám. Pořád myslím na tu malou Fazolku ( když to bude holka, Hrášek - když to bude kluk. Myšlenka 3.leté neteřinky :lol: ) A taky hodně spím ( fakt hodně :lol: ), jím naprosto všechno, co se mi podstrčí pod nos a hlavně : Dala jsem si za povinnost, těch 9 měsíců si opravdu užít :D !! Takže zkuste to taky !! Copak vám se nezdá, že i to letošní sluníčko svítí … nějak jinak :wink: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
30.6.08 08:18

Martino : Při prvním těhu jsem si říkala, že tyhle věci číst nebudu, ale stejně mi to nedalo!

Jinak vaječníky mě občas taky trochu pobolívají, ale to i ze začátku 1. těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.6.08 08:27

Ahoj Mirko,

vidím, že jsem úplně stejná. Taky mi to nedá a občas někam kliknu. Pak zezelenám, zfialovím, zmodrám a řeknu si : stálo ti to za to :roll: ?? Ale tohle nikomu to neříkej :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
30.6.08 08:31

Martino : Jj, manža mi vždycky pak nadává :oops:
Jenže před těmahle věcma se stejně utéct nedá. To by ses nemohla dívat ani na televizi, číst noviny apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí