únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
757
19.6.08 13:38

Ničeho se nebát, nestresovat se a vše bude ok :wink: Vím, že se to lehce řekne…jinak mně bylo v lednu 21 :wink: miminko má termín 3.2., takže to mi už bude 22… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
19.6.08 17:28

Jéžiš holky,Vy jste mladý.. :D
Já sjem nečekaně Lenka a je mi 21,ale divím se z toho důvodu,že když jsem diskutovala na lednaccich 2006 (to je ta moje 1.holcina),tak jsem tam byla nejmladsim a mezi mnou a dalsi bylo minimalne 6let..

A co to,že tak mlady do rodiny,ja jsem reba vzdycky mimi hrozne chtela,jsem takovy rodinny typ.. :wink: a hlavně mám hned vedle v baráku babičku,která je doma,takže máme hlídání kdykoli chceme někam vyrazit a to my vyrážíme.. Taky studuju - teda jeste stredni dodelavam,v zari maturuju,nestihla jsem posledni rocnik,protoze jsem cekala malou..

Držím palce Lucce k doktorovi..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
19.6.08 21:57

Já jsem dneska byla u toho nového doktora a jsem naprosto nadšená, byl strašně moc hodnej, všechno mi vysvětlil, podrobně řekl, co mě čeká, hned mi udělal ultrazvuk a fotečku …a já jsem štastná, že je všechno vpořádku…a když mi na monitoru ukazoval poprvé, kde je hlavička a bijící srdíčko a ručičky a nožičky, tak se mi chtělo plakat …zítra začínám 9 týden, tak snad už bude vše vpořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
19.6.08 22:17

Gratuluju.. :wink: a kdy máš termín??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
19.6.08 22:28

29.1.2009 se roztahuju u lednátek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
20.6.08 09:19

Gamal:
Jsem si říkala,že to únor asi nebude..=o)
Ale ono ani ty výpočty nejsou zrovna přesný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
20.6.08 12:37

Fireangel: Gravital jsem brala já v prvním těhotenství, prodával to můjDr. v ordinaci. Brala jsem je sporadicky, prakticky tak, že jsem těsně před porodem dobírala poslední z krabičky, která byla původně na tři měsíce :oops: Takže vlastně jeden za tři dny. Byla jsem vyplašená od holek co už rodily přede mnou, že když to budu brát budu mít 5 kg mimčo, teď už vím, že to byly kraviny. Teď mě doktor doporučil Centrum Maternu, říkal, že je nejlepší u nás na trhu. Tak zobu. Asi tak ob den. :oops:

Jo jinak jsem z Ledňátek, tak sorry, že Vám sem lezu. :wink:

Zdravím všechny a přeji pohodové těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.6.08 12:50

ahoj taky načuhuju od ledňátek… chci vás pozdravit! a hlavně známou Ditu… nebojte to že vám nic není si zatím važte!!! nejhorší je to od 6tt! uvidíte.. pak to začíná! u nás víc jak polovina holek začala po 6tt s nevolnostma. včetně mě.. do té doby nebýt těch dvou čárek na testu tak nejsu těhotná! přeju pohodové těhu.. a můžete taky občas napsat k nám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
20.6.08 15:19

A já jsem si koupila v lékárně Pregnium,je to úplně nový a četla jsem na to hezký letáček.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.08 15:22

AHOJKY HOLKY:
mě zase doktorka doporučila BABY PLANE, je to multivitamín a podpora v trimestru, tak to beru:) každý doktor asi poradí jina:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.6.08 21:57

já mám calibrum materna :lol: hezký večer! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
23.6.08 13:22

kde jste všechny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
23.6.08 13:34

Tady tady… :D Holky, je vam jeste spatne?Ja jsem dnes 7+5 a uz dva dny mi skoro nic neni, myslim nevolnosti, jen obcas mepali zaha, nebo mam kyselo v krku, ale uz me neboli porad zaludek..spis se mi mota hlava a celkove je mi „divne“, boli bradavky a obcas bricho, jinak nic..akorat si pripadam takova cela otekla, ach jo, pritom mam porad jen o tri kila vic, dal to zatim nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.08 14:04

Ahojky holky, zdravíím…to mě už je taky trochu líp, už víc jím,ale pořád nějak extra chuť k jídlu není a jsem pořád unavená, občas mě taky pobolívá břicho:( ale jinak to jde, snažím se hodně spát, i když ráno se i brzo budím, jak je vedro, fůůůj:( a co jinak, jak se daří? Já jsem 7+4 též,ale pořád si přijdu normálně, jen ta únava, no 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
23.6.08 18:08

Ahoj kočeny :-)

Mací to jsem ráda, že k nám nakukuješ......asi taky občas nakouknu k vám do ledňátek 8) 8) 8)

Fireangel ty vždycky, jak popisujěš ty svoje stavy-tak je to jako, kdybys psala o mně 8)

Jinač zdravím všechny.....ještě se to tady nějak moc nerozjelo :roll:

Já byla v pátek u Gyndr.-viděl gestační váček-teda já ho viděla taky a v něm počínající struktura žloutkového váčku-říkal, říkala jsem mu, že jsem měla ovu až 18.DC-a on říkal, že to přesně odpovídá...........v pátek 4.7. jdu na další kontrolu-a to už by mělo být vidět všechno.....no tak samozřejmě budu podělaná až za ušima :wink:
Tak zatím páááááááááá-holky mě už nutily do metříku-ale ještě neee.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí