Poradna duly
Jana Čurdová
Fireangel no podle dr jsem 7+0, podle výpočtů z netu o něco víc. Ten skoro centrimetr - nebyla to spíš velikost celého toho váčku? V ledňátkách to taky už někdo řešil a bylo to tak …
Jojo, taky me to napadlo, to bude stopro ono…cely vacek necely centimetr a mimco od hlavicky k zadecku 6.3 mm
To odpovida i tomu konci 6tt, dr rikala, ze je vse naprosto v poradku, tak priste uz srdicko videt bude, jdu za tri tydny…ted ve stredu vlastne koncim sedmy tyden, dnes jsem 6tt+5 ![]()
Ahojky holky, tak vás zdravím, momentálně sme dojeli s manželem z práce a málem jsem to tam nevydržela, je mi dneska šoufl celý den…sice nezvracím,ale žaludek mám jak na vodě,fůůůj…
Zítra jdu k doktorce, tak mi držte palečky, ať je vše ok..já se už snad zblázním…nějak to na mě pořád padá ![]()
Lenousku prostě jsem u našich trošku víc pracovala a po cestě domů už mi bylo blbě, večer jsem začala špinit,a le to jsem zalehla a snažila se na to nemyslet a manža se postaral o malou ráno už to bylo horší, a když mimi ze mě vyšlo tak jsem si jela k doktorovi jen pro to vyslovení toho nejhoršího, když předemnou psal do karty:Prábě probíhající potrat…nic moc hrozný pocit. ![]()
To je mi líto,Pavli,snad ti bude ok a brzo se budete snažit znova…aspoň že máš malou… tak přemýšlím, jestli sem mám nakukovat,když vidím tohle, tak se tím víc pozoruje a tím víc je mi hůř psychicky ![]()
Pavluša:
tak to je mi opravdu líto…
Zni to hrozne,ze jsi sama poznala,ze je to to mimi..
ono se urcite brzy zadari..=o)
Když to tu ctu,já jsem taky mela byt asi 4+ něco,když jsem byla poprve u doktora a mimi jeste na ultrazvuku nebylo vidět,ale říkal,že je to normální…tak uvidíme příště.
Jsme jak prasteny,mimca maji nekolik mm a my jsme vsechny šílený… ![]()
To asi ty hormony..
Ahoj holčiny ![]()
jejda, to, co tu čtu-to je akorát tak něco pro mě
![]()
Pavluš já už jsem si několikrát říkala, kam se ztratila zakladatelka diskuze
No je fakt, že tohle mě nenapadlo-moc mě to mrzí, co se stalo-všechny chápeme, jaké to je…když má člověk strach a ono se to nejhorší vyplní
![]()
Já vím, že to bude znít teď dost divně-ale aspoň, že si nemusela na revizi.....
Miruš na zítra držím palce a pěsti-já se taky asi zblázním…pač ono se to lehko říká…ale já jsem takový pako, že se pořád pozoruju.....nejhorší je, že mi nic neni, teď už druhej den mě skoro necítím břicho, mám posit, že mě nebolej tolik prsa a bradavky, co mě bolely.........chjo..........taky se mi honí hlavou pořád nějaký hrůzy, snažím se to zaplašit, ale moc mi to nejde ![]()
Tak zatím pááááááá-musím se hodně zaměstnat, abych na to moc nemyslela.............
AHOJ DITTUŠKO: ano, zítra na mě mysli, jsi hodná, už ať to mám za sebou…ta nejistota je šílená..asi to moc řešíme a jak čteme ještě takové ty blbé věci, co se dějou, tím víc se pozorujeme:( mě je dneska ouvej, celý den jsem poléhávala…to jsem toho podělala…Ditu, neboj, taky mě bylo jeden den ok, druhý den šoufl…to je asi jak kdy…
Jejda jsem úplně zapomněla pogratulovat Ppéťě
Ppetí velká gratulace k srdíčku-já jsem věděla, že to bude v pořádku........určitě teď budeš už o dost klidnější viď… ![]()
Miruš doufám, že tam jdeš hned dopoledne a ne odpolko-jak holky chodívaj.......já si taky myslím, že se moc pozorujeme-říkám, že se snažím ty hnusný myšlenky plašit, jak se dá, ale.......
![]()
Když já nevim, co je normální a co ne-třeba například od zjištění // mám pořád výtok a dneska skoro nic.......no tak, aby se člověk nenervoval, když neví co je a co už není normální.............................
Ale je fakt, že u mě je ten strach podmíněnej asi i tím, že jsem brala Clomhexal a od začátku mám na paměti-že je po něm větší riziko potratů a ZT......takže asi je to i tím.............
Tak pááááááááááá a zítra přeju jenom pozitivní zprávičky.A přijď nám říct, ju???
![]()
DITTY,ano jdu hned ráno na 8:30h.tak nebudu nervózní celý den…ale i tak..znáš to sama, i když ty už to máš prublé, když už dítko máš, víš co jsi prožívala poprvé,co ne…to já nevím vůbec co je normální a co ne…ale asi to moc řeším a musím se na to vykašlat, pak je má psychika na tom špatně a to taky není dobré:( tak papa, zítra písnu,jak jsem dopadla… ![]()
Tak nejdříve jsem poslala svůj dotaz mezi ledňátka 2009, protože jsem si nevšimla, že už tu jsou únorňátka. Tak pokud můj dotaz objevíte, budu vděčná za každou odpověď, radu. prostě dnes tu jsem poprvé a ještě se v tom plácám. jo a ještě maličkost-kde se dají stáhnout ty krásné mětříky, já a pc to je něco ![]()
metříky návod zde! jinak odpověď jsem ti nechala u nás lednátek.. hezký večer!
Pavluško je mi moc líto co se stalo.. doufám, že brzy zas budeš snažilka a budou .
https:www.emimino.cz/modules.php?…