Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJKY HOLKY: ano, srdíčko tam bylo, i jsem viděla jak ťuká:) ale stejně jsem pořád jak na pérku napjatá…:(
Doktorka mi našla na jednom vaječníku malou cystu,tak že ji bude hlídat, tak snad to bude dobré
dala mi i brát UTROGESTAN a doporučila brát BABY PLAN…tak snad to bude ok:((( a marodím, nechala mě doma z práce, tak jsem ráda, že můžu odpočívat a spát do kdy tělo potřebuje…
DITTY: nic se neboj, a nestresuj se, bude to dobré,já taky nečekala, že tam srdíčko bude a bylo…hlavní je,že to doktorka řekne, že je to ok…
A co se týká přítele, tak to jsou chlapi…mému jsem zakázala to vytrubovat,že to řekneme samozřejmě jen v práci a rodičům..jenže neboj, že ti to vydrží:(
A nevolnosti? Já mám nějak žaludek na vodě, přesně jako píše Fireangel..nemám na nic chuť,blééé..jinak taky nic…
MAIA:vítám tě a mám stejné myšlenky jako ty…taky už radši budu přeskakovat tady ty špatné věci, to na psychice nepřidá,spíš ještě člověku na:,–(í špatné pocity…:(
Ahoj maminky zdravím
já jsem z lednátek, ale nakukuji, jelikož termín mám na konci ledna…
Mirunko tak s tím strachem je to tak, že člověk se bude bát už pořád....... a s chlapama-no jo, oni z toho mají všici radost, tak to vytrubují…já jim to na jednu stranu nezazlívám ani se jim nedivím......no halt si říkám-když se má něco stát, tak se to stane-ať tak či tak-a je jedno jestli to někdo někde vytroubí(ťuk, ťuk, ťuk na zuby
)
Gamal ahojky…vím, že si z Ledna-pořád tam načuhuju
mám tam spoustu známých-Macíka a Gavottku a ještě už si ani nevzpomínám koho
![]()
Gamalko-taky teď nejsi na tom nejlíp, viď-jsem minule četla, že tvůj Gyndr.má dovču a tys ještě neviděla srdíčko........no držím palce-a kdy se ten doktor vrátí z dovči???Ať už můžeš být v klidu-ta nejistota je hrozně na psychiku, viď?????
Holčiny-jak jste na tom s bolestma podbříšku......zdá se vám-jako mě, že ten podbřišek bolel víc a častějc, ze začátku, než jste zjistili těhu a když se mimi zabydlovalo…a teď už tak často a tolik nebolí-nebo se to zdá jen mě???
No sbírám info…zajímá mě, jak je to u jiných.............ale je fakt, že to má každá asi jináč…
No já to s tím mým dr. měla trochu jinak:) byl děsnej…už jsem objednaná k novému, zítra k němu jdu na pátou, tak se nemůžu dočkat…a s tím bříškem mě pobolívá pořád…je to normálni ![]()
Gamal no tak to je dobrá zpráva.....to věřim, že se tam těšíš.....a jestli ten předešlej doktor nebyl nic moc
tak tuplem.............
Já vím s tím bříškem, že je to normální-včera odpoledne mě taky docela zase bolelo-a měla jsem ho tak napnutý, že když si kýchnu-tak je to jako by mnou projel nůž-vidim všechny svatý ![]()
A dneska mě pro změnu bolí záda-ale tak děsně, že mi v nich doslova loupe
![]()
Já to nikdy nezažila-to je teda něco.......ale ještě než jsem našla // tak mě takhle bolely taky…jestli to má nějakou souvislost s vaječníkama nebo s dělohou-čert ví
![]()
Jako aby to nevypadalo, že fňukám-to nééé, ale jsou to takový nový pocity, i když už jednu princeznu mám, tak si z toho těhotenství vůbec nic nepamatuju-teda pamatuju jenom něco a připadá mi, že teď je to úplně jiný
![]()
Holkyyyy, na nevolnosti perfektne pomaha kandovany zazvor, neni to povera, ale fakt, dnes mnou overeny
Navic mi to hrozne chutna, ale chapu, ze kazdemu nemusi..a take se v lekarnach prodava primo pro tehulky antiemetikum, primo extrakt ze zazvoru, naprosto netoxicky, jmenuje se to „Ginger“ a je to v takove obycejne modrobile krabicce, stojo stovku…zapiji se vodou a mne bylo do deseti minut dobre ![]()
A k te bolesti briska - me ted uz dva dny poboliva vic, kdyz vstanu, udelam prudky pohyb, zakricim nebo kychnu, neco mezi menstruacni bolesti a bolavym mocovym mechyrem, obcas mi to vystreli i „dolu“ nebo do stydke kosti..mate to tak taky? Nejsou to zadne krece nebo silene bolesti, ale obcas musim jit do predklonu…
A k srdicku - na mem UTZ v 5tt+6 byl videt gestacni a zloutkovy vacek, srdicko jeste ne, ale snad bude toho 8.7. vsechno v poradku..holt jsem byla u gyndr brzy…
Všechny zdravím,i novou Maiu a nakukující Gamal..=o)
Jinak k bříšku,taky bolí,bolí - žádné křeče,ale jak říkáte při pohybu,při napnutí,pořád zvedám tu mojí 18měsíční princeznu.
Mela jsem posledni dva dny dost litani kvuli skole, praxi atd., posledni zkousky, zapocty…a zacalo me trochu vic pobolivat brisko, no a dneska rano se mi dokonce zdalo, ze na papire na zachode zustalo trochu jakoby krve nebo tak..tak jsem cela vÿdesena letela na gyndu, kde me prohlidli a pani doktorka uklidnila, nic mi neni, hlen je naprosto ciste bily, cipek zavreny, deloha roste, nemam se ceho bat - pry jsem se spis skrabla nebo tak, nikde zadne stopy po jakemkoliv krvaceni z delohy…nemela tam sice UTZ, ten ma jen ve druhe ordinaci, ale pry ani nebyl zadny duvod mi ho delat, jsem naprosto v poradku a na UTZ mam prijit za tri tydny…a konecne jsem se zeptala i na spoustu dalsich veci, takze se podelim:
Hehe, to je zas clanek dlouhej jak tejden pred vyplatou ![]()
AHOJENKY HOLKY: zdravím, jakpak se vede? Jak tak kukám, tak máme všechny stejné „problémy“, ale každá to bereme, že se bojíme, že se něco děje, co?!
budeme se muset nějak odreagovat, bavit se o veselých věcech, ať to líp snášíme, stres je špatný, i když…lehce se to řekne…
TEREZKO: děkuju za rady, jak jsem ti už psala, tak jsem to hltala jedním dechem…je jasné, že sme vystreslé, protože plno z nás jsme to ještě nezažili, tak nevíme, co je normální a co není…ale jak jsi správně řekla, tak dříve ženská ani nevěděla, že je těhotná, nebyly ultrazvuky, makalo se na polích apod., nebo i do 7mého měsíce těhu a bylo to ok…teď jsou ženské trochu zhýčkané,ale je ti i tím, že je jiná doma, většinou mají první mimi až někdy před třicítkou, proto je vše teď hlídanější…
ZDRAVÍM: DITUŠKU, GAMAL, MAIU a LEŇOUŠKA..co kdyby sme si holky říkali pravýma jménama, hm?! ![]()
Ahoj, já právě lížu zázvorové lízátko a mně tedy na chvilku vždy pomůže už je mám tak 14 dní…a jinak já jsem Lucie
Můžu se zeptat kolik Vám je tak let? vím, že bych se jako žen neměla ptát, ale jsem zvědavá ![]()
AHoj Luci, mě je 26, klíííďo odpovím:) vždy´t jsme mladé, není se zač stydět,hm?!
a jak se jinak daří?
mně je 22
dneska jedu na pátou k tomu Dr. celou noc jsem nespala
jen doufám, že mi nebude brát krev…já to nesnáším ![]()
Luci, to zvládneš, neboj, pokud to uvidí na ULZ tak ti brát nebude, mě teda nebrala, udělala mi jen ULZ… a i krev bys přežila, tak pak písni, co ti řekla, jsem zvědavá:)
mně ten DR předtím bral krev pořád a né jen jednu ampuli…a ted když jdu k novému, tak si bude chtít testy asi udělat všechny znovu…ale co? hlavně, když bude vše ok…