Poradna duly
Jana Čurdová
dituš jeee ty už jsi přestěhovaná?
kdy ti vychází termín? už jsi počítala? hele možná se k vám nakonec přesunu taky, jsem rozhraní leden/únor a s tím jak se barča pořád schovává ![]()
Ppeti jééé taky nakukuješ??? Já taky jenom opatrně-to víš, ty pocity máme ze začátku všechny stejný-strach a strach…já se teda snažim si nepřipouštět nějaký špatnosti, ale po tom, co tady člověk čte ty hrůzy.......no máme to všechny stejně...............
A budu moc moc ráda, když tu budeme spolu-fakt..........a držím palce na kontrolu na pondělí..uvidíš, že to bude v pořádku…a pak už se budu nervovat jenom já
![]()
Ditta77 píše:
Ahoj holky…taky už sem opatrně nakukuju, ale nějak to tu zatím neožilo.............ale všechny zdravím
Všechny si asi pospíšily a skončily u Ledňátek.....už jste k nim nakukovaly do diskuze…páááááni těch tam je![]()
![]()
![]()
![]()
Tak zatím pááááááá
Ahojky,zdravím..=o)
už máš za sebou doktora nebo jen testík doma??Ono se to tady taky rozmnoží,neboj.
Jsem docela ráda,že nejsem mezi lednovýma,byla jsem mezi nima loni a nakonec jsem porodila 22.12.06 a byla jsem v porodnici na Vánoce a to jsem měla TP až 9.1.07.,teď už tam snad na Vánoce nebudu..=o)
Ahoj holky preji vam to vsem.Ja sem mela rodit 18.3.2008 tak jsem vzdy diskutovala v breznu a nakonec se Eliska vyklubala na svet 24.2.2008
A v breznu nas bylo takovych asi 5 takze asi tak.Drzim palecky at vam vse klapne je to nadherny. ![]()
Ahoj holky, termín mám 5.2.09, ale to je vše předběžný. V pondělí jsem byla u doktora, kde mi potvrdil těhotenství a na ultrazvuk jdu až 21.7. Zdá se mi to celkem i dlouho
Nevím. Jinak špatně mi je po celý den a v práci mi to dává pěkně zabrat ![]()
Majďulo,tak důležitý je,že máš vše potvrzený.Já byla u doktora ve středu a zase mě poslal domů,protože jsem teprve 4.týden,tak jsem tam byla zbytečně a na ultrazvuk mě objednal 25.6,tak snad bude vše Ok,ale už mám doma 18.měsíční princeznu,tak to tolik neřeším jako když jsem čekala jí - to jsem byla ze všeho hrozně mimo… ![]()
Tak už se to tu začíná rozjíždět..=o)
Tak vás zdarvím,ale stejně nevím nevím, jak to dopadne, zkouším to tady nastavovat hodinku podle instrukcí a to detailních!!! od mé kámojdy Lenči a stejně myslím houbelec
asi jsem fakt pitomoučká
MIRKA
Tak ještě jednou,vidím, že se mě to povedlo, jsem šikovná
teď už jen pak vložit fotečku,ať víte o koho jde(doufám, že sem budu patřit, k doktorce jdu „až“ 17.5. ,ale věřím, že „MIMI“ se hlásí…testy mi vyšly pozitivně,menstr.jsem měla naposledy 2.5.,pociťuju občas nevolnosti…a hlavné úúúnava
věřím, že to vyjde,musí!!!
Tak zatím papá, krásné sníky a zase brzo…MIRKA
ahoj, nezlobte se, že Vám sem lezu, jen chci pozdravit Mirečku!!!!
No jsi šikulka, metřík se ti povedl. Tovíš, že sem patříš-termín (dle výpočtů) máš kolem 9.2. ![]()
tak ahoj všem těhulkám přeji pohodové těhu a hodně zdravíčka Vám i mimouškům.
Ahojda,tak sem sem tam kuknu a nic, ach jo
nikdo nepíše, to je nudááá
asi je to pořád krátká doba na to,aby nás tu byly mraky…Zdravím Leňulko!!! ![]()
Taky Vás zdravím holky…to víte,že to vyjde…jsme přece holky šikovný,ne?? =o))
Ta začnětě posílat taky fotky z ultrazvuků,jestli už někdo máte,já jdu až 25.6..=o/,ale taky dodám..Už jsem zapomněla jak se tam ten metr vkládá,i když jsem ho už taky jednou měla..=o))
Tak se taky hlasim sem..termin 3.2.09, bez menstruace jsem byla pul roku
Mela jsem jit na mgn. rezonanci, jestli nemam nadorek na mozku (zvyseny prolaktin) a dva dny pred ni jsem si pro jistotu udelala testik a byla slaba druha carka..na gynde mi hned vzali krev, hcg 58, za tri dny uz 425, testy zesilovaly, az nakonec po tydnu byly obe carky stejne silne, no a na UTZ 10.6. uz byl mimisek videt, zatim bez srdicka, ale uplne v poradku
ma necely centimetr, na dalsi kontrolu jdeu 8.7., tak snad bude vse ok… ![]()
Ahojík holky,zdravím vás všechny, tak konečně aspoň dvě „odpovědi“ a nepíšu sem sama
dneska mám nějaký kritický den, je mi nějak smutno a chce se mi brečet,ach jo
doufám, že vaše hormony jsou ok…
Zdravím Fireangelíka a Lenouska… ![]()
Ahoj kočandy ![]()
nakukuju a zdravím všechny
Lenouška, Mirču a Fireangel ![]()
Já jdu k doktoru teď 20. ale jdu tam hlavně proto, že mám od vysazení HA nízkou sliznici, tak mám docela strach a chtěla jsem si nechat napsat Utrogestan......
No jinač abych pravdu řekla, tak je fakt, že při prvním těhotenství jsem byla taková skoro klidná-nic špatného mě nenapadalo, ale teď na tom budu-jako všechny holky-bát se každý kontroly, pač to, co tady na Emimi kolikrát člověk čte
hrůza..............................................Ale nesmíme si to připouštět, že jo holky
![]()
Tak zatím pááááááááááááá a pište ![]()