Poradna duly
Jana Čurdová
Pokud budete mít některá zájem o seznam věcí s fotkama, napište mi SZ. ![]()
Ahoj spolutěhulky tak kde se touláte? Já byla dneska na Ko a na ozvách CS body -5 , ale prý asi jetšě týdne a pak už tobude? Co vy jak jste natom. nekonečné čekání už mě fakt ubíjí.
Jen jsem nakoukla: Pilcando všichni jsme se přestěhovali k jarňátkům : https://www.emimino.cz/modules.php?…
Holky i tebe určitě rády přivítají ![]()
ahoj,ja teda nevim ale uz bych fakt jela..je tu nekdoo?jsem 39+1 ![]()
pilcando..to CS mi nikdy neřekli, ale prej jsem na 2 prsty..připadam si jak balón těsně před prasknutím
Ahoj,
zdravím všechny těhulky.
Ve čtvrtek se nám v Praze-Krči narodil Vítek, měl 3920g a 51cm. Fotka v galerii.
Přeju vám všem co nejlepší porod a zdravá miminka, už brzy… ![]()
maio, gratuluji k miminku. Já už bych také ráda rodila, ale mimi dnes celý monitor prospalo, mám tam jen rovnou čáru a doktorka se na můj brzký porod tvářila dost skepticky. Jestli neporodim do pátku, tak mažu do rizikové poradny:-(
Ahojky,
dlouho jsem se tu neukázala.
Maia , velká gratulace k Vítkovi, to je krásné jméno!
Ve středu nám natočily nějaké kontrakce, sestřičky z toho byly nějaké vyplašené, Dr. nějak nic zvláštního neříkala, jen mi poučila, kdy odjet do porodnice, tak uvidíme.
Raději dřív, než přenášet, ať není moc obrovská.
Krásný víkend
Ahojky,
můžu se k vám přidat??? Termín porodu jsem měla až v březnu ale malé se zachtělo podívat se na svět dříve a tak je nám už 14 dnů ![]()
Tis: přidej se k nám do Jarnátek,tady ta diskuse je v podstatě mrtvá…
Ahoj holky,
jsem z diskuze Těhulky z nově snažících se.
Náš drobek už má 6310g a 63 cm a mám doma spousty hezkých oblečků, které už neobleče, nebo je ani nenosil.
Pokud máte některá zájem, ráda nafotím a pošlu ceny.
Mám pár hezkých hadýrek Calvin Klein z USA, spací pytel, rifle, mikiny, body, rychlozavinovačku, pyžamka.
Některé věci jsou universal, ale spíše to je všechno klučičí.
Také mám elektrickou odsávačku medela ještě v záruce. Koupila jsem ji na MMB, ale bohužel jsem ji využila jeden týden a pak mlíčko došlo.
Přeji rychlé porody bez komplikací