únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
22.11.08 11:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
22.11.08 11:34

Moc díky…Sammmy.=o)

Tak to je náš Matýsek ve 28+1 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.11.08 11:38

Vypadá krásně Leni, bude to chlapák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
22.11.08 14:20

Ahojky moc pěkné miminko. Včera jsme byla na srazu buď všicni těhule nebo všicny s dětma no krize :D :D .V po jdu na Ko tak se pak oszvu aztím apap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
22.11.08 20:44

Zdravím vás, holčiny! U nás vše ok, tvrdne mi sice břicho a beru mega dávky magnesia, ale zatím to jde. Kynu a kynu, každý den spílám na váze a nemůžu uvěřit svým očím :oops:

K tomu kojení v porodnici… Já zase naopak děsně chtěla kojit, brečela jsem, že to nejde a chtěla přikládat častějc…nicméně mi to bylo „zakázáno“ - dřív než po 2,5-3h, nikdo se mě neptal, jestli chci dávat sunar a normálně malému rvali flašku pokaždý, když jsem nenavážila dostatečný přírůstek (aby začal nabírat a já mohla uvolnit místo). Já jako vystresovaná, zdeptaná prvorodička, ze které se dalo sotva vyždímat pár kapek mleziva (laktace nastupovala pozdě a mám malý prsa…ani v těhu se mi moc nezvětšila atd.), jsem poslušně mimčo napájela z lahve, na kterou padaly slzy jak hrachy, jaký jsem z toho měla hrozný pocit (že jsem neschopná nakrmit svoje dítě). Odcházela jsem s tím, že nejspíš zůstanem na dokrmu, hned na rohu jsme kupovali Bebu… No, a dopadlo to tak, že jsem se doma v klidu rozkojila - prděla jsem na poučky a kojila i po hodině a půl… A kojila jsem plně celých 7 měsíců. Pravda, kapku jsem padala na ústa, jelikož jsem od cca 8 týdnů kojila NONSTOP zhruba po 2 hodinách, z obou prsou do dna…a celý proces první 4 měsíce trval třeba i hodinu (takže jsem hodinu kojila, hodinu nekojila :D , a to i v noci), ale pak se i to srovnalo a drobek začal nabírat jak ďas. Vyčerpání bylo velké, ale zase kila letěla o to rychlejc dolů, takže to vlastně bylo k všeobecné spokojenosti :) Takže moje rada: VYFLÁKNOUT SE NA PERSONÁL, VEŠKERÉ „OSVĚDČENÉ“ RADY DĚTSKÝCH DOKTOREK A NAŠICH MATEK A POSLOUCHAT SVŮJ INSTINKT (když se rozhodnu kojit, budu kojit, jak já a hlavně moje dítě bude chtít, když se rozhodnu nekojit, je to zase moje věc).

Uff, omlouvám se za výplod, bylo to silnější než já :oops:

Nemám prostor dočítat, každopádně všem přeju, aŤ je vše ok a chválím fotky, co jsem zahlídla… Jinak jdu na KO 9.12. a oGTT mám v pořádku, jestli to někam zapisujete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.11.08 16:20

Ahojky tak jsme po kontrole všechno Ok nabrala jsme další 2 kg a to za 14 dní. tak to je fakt krize: UFUF 8O . Mám vypsanou žádanku na UZ tak ze 14 dní a KO potom takže za 3 týdny.

Jinak mě hrozně těšknou prsa furt si n a to stěžuju že jsem jak hrošice, a děsně mě pálí žáha pomáhá vám něco na to ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
24.11.08 17:25

Pilcando : Teď mě žáha nepálívá, ale minule ano. Pomáhalo studené mléko. Dr. mi doporučoval i Rennie, že se v těhu můžou, ale nemám ozkoušené. Kamarádka si je ale chválila.
Co se týká prsou, mi spíše připadají menší a už mi teče mlezivo :( Je to nepříjemné, minule tozačlo později, ale asi to je hormonama, jak se ke mě Teo pořád lísá…

Co se týká váhy, tak já mám od začátku +- stejně, chvíli více, chvíli méně. Hned ze začátku jsem zhubla, jak mi bylo blbě akorát na předtěhotenskou váhu, co jsem měla s Teem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
24.11.08 19:46

Ahojky!
Tak se hlásím z Tábora. Jsem vás včera dočetla, ale nějak jsem nestihla rágovat. Tak píši dnes. Oslava 75 byla bouřlivá :lol: No byla sranda. No a na oslavě 25 jsme moc dlouho nevydržela, boleli mě záda.
Dneska jsem byla u kamarádky co má malého klučíka 3,5m. Je nádherný. A dostala jsem od ní overálek. A knížečku mých prvních 5 let :)
Zítra jdu do města koupit nějaký dárek R. k vánocům.A asi se sem nedostanu.Protože ségra zítra bude potřebovat něco dělat do školy.

Tak tady je Davídek od mojí kamarádky.

Leňousku:Fotečka mimi nádherná!

Mirko:No píchám se jen jeden den v týdnu a jen po snídani. Dnes jsem měla hodinu po snídani 7,0 tak jsem ráda že se to nezhoršuje. No a týden před vánocema jim tam mám donést to co jsem si naměřila + jeden den se musím změřit ráno odpoledne a večer.

Tak opatrujte pupíky papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
24.11.08 20:35

Ahojky, já se mám teď fajn. Začla mi dovolená a tak si budu užívat pohodičku.Ve čtvrtek jdu na kontrolu a pak písnu jak vše dopadlo. Nejspíš budu vědět i termín na UTZ.
O víkendu jsme byli s Niki v cirkuse Prince. Sice menší ale bylo to prima. A také jsme si užili sněhovou nadílku. Snížek ještě máme ale na pekáč nebo sáňky to už není.
Mějte se prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.11.08 07:32

Dobré ráno pupci.

Pilcando, na žáhu, jak psala Mirka je dobré to studené mlíko a já mám odzkoušeno i to Rennie. Taky na tu žáhu teď trpím jako pes, ale ty 2 věci fakt zabírají…

Prsa mám taky jako beton a mlezivo mi teče od 20 tt :roll: . Ještě chvíli budeme muset vydržet, ale taky se nám to krátí :wink: .

Co už máte vše pro prcky nakoupeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
25.11.08 07:32

Ahojky holky :D

Daisy : A jaké máš tedy hodnoty po jídle? Jdeš podle toho dietního rozpisu, co je na rodině? Nevím, jestli znáš tyhle stránky, ale je tady hodně potravin, jsou tam uvedené i hodnoty sacharidů, možná by se ti to hodilo ;)
http://www.flora.cz/…/e_index.htm
Já na ně narazila, když jsem se pokoušela najít kvůli Tea obsahy bílkovin v potravinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.11.08 08:31

ahoj holky,
tak jsem včera byla na té glykemické křivce a všechno v pořádku. To pití mi vůbec nepřipadalo nechutné, byl to jen přeslazený čaj. V neděli jsem vypila celou plechovku salka, a to mělo teda větší grády :lol:
Jinak máme pořád nemocného malého, pořád se mu vrací ten zánět hrtanu. každý týden máme nějaký záchvat v noci, ale spíme u otevřeného okna, takže v neuvěřitelné zimě, ale dá se to zvládnout.
Akorát smíme ven, ale jen na kočárku, aby nelítal, a to mi přijde docela ujeté, abych takového velkého cápka vozila na kočárku. Ale studený vzduch mu dělá dobře, ale nesmí lítat, takže asi jiná možnost není.
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo s laryngitidou má zkušenosti a něco mi už poradil, opravdu se toho nemůžeme zbavit a já jsem už zoudalá. doktorka mi řekla, že mi pomoct nemůže, tak kdo teda? Asi se objednám k nějakému šarlatánovi nebo zkusím přes pojišťovnu nějaký inhalátor.
Tak jestli máte nějaké rady, tak sem s nima.
Jinak mně přijde, že se mi prsa zmenšili. U malého se mi vůbec neudělalo mléko, on řval hlady, já jenom plakala, jak na mě všichni hučeli v nemocnici, jak jsem neschopná, takže teď se do porodnice vyzbrojím nervama a svojí prořízlou pusou a nenechám si do toho kecat. Oni jsou tam pro mě, ne ja pro ně. Poprvé jsem byla vyplašená,ale teď vím, že mně ani miminko nikdo stresovat nebude.
Jejda,to je zase román. Tak se mějte kočky a pošlete hubičku na pupíky od tety Ády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.11.08 13:08

Ahojky Adélko co bys tak potřebovala vědět my odčas máme náběh na laringitýdu. Většinou to dopadne tak že dostaneme Prothazin na nog, aby se malej vyspal, někdy i přes den když je to horší. Jednoujsme dostali i antibiotika , ale to už fakt nebylo možný malej nespal mi taky ne. Zabírá vlho otevřené okno chladno.Dávej na topené vlhké ručníky ,popř zvlhčovač vzduchu…Nevím co bych ti mohla poradit. Jo ještě je docel dobrý výluh z cibule a z medu.. Jestli si trofáš..My to přežili v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.11.08 13:54

my jsme byli s tím už i v Brně v Černých Polích na Aru v umělém spánku a s intubací. před měsícem jsme byli taky v nemocnici, ale jen na Jipu a pak na oddělení v naší okresní nemocnici. Pan primář nám vždycky řekne, že máme horší průběh a bývá to vždycky takové kritické. Větrám, jak o život, zvlhčujem a pořád každý týden se malý jednou v noci vzbudí a už nemůže dýchat. my dostali prednison.
Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s poskytnutím inhalátoru přes pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
27.11.08 13:32

Ahojky!
Mirko:No mě dr řekla že mám jíst normálně, ale nesmím sladký a slazený jídla a nápoje.Ovoce v omezeném množství (bez banánu a vína) a k pití vodu.

Jinak poslední hodnoty. S:7,4 o:5,2 V:5,7.
A tohle pondělí po snídani 7,0.

O té kalkulačce vím, zkoušela jsem jeden den podle toho jíst.Počítala jsem si tam ty sacharidy.

Adél:ty jo to je trápení.Chudák malý.A to máte jen vzimě?nebo celoročně?

Dneska jdeu za hafíkama tak se těším.Hrozně mi to tu uteklo,.Dneska mi přijede Ráďa tak se těším.

Tak se opatrujte a já zas nahlídnu papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital