únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
27.12.08 21:30

Ahojíček!
Hlásím se z Tábora.Jsem pěkně vytočená.Páč mě dneska štípalo v podbříšku nedalo se to vydržet, tak jsem sjela do nemocnice.No a jsou to kvasinky!Super už po 3…Chjo…Mám nějaké gelové globule tak jsem na to zvědavá.

Ad ježíšek:Mě přines rychlovarku, košily do porodky, penízky, a věci na bobíška.

Majte se pěkně opatrujte pupíky a až budu v Dobruně tak se ozvu.páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.12.08 19:11

Zdravím vás, holkyyy!!! Po delší době, já vím, ale mám toho nějak moc - začalo zkouškové období atd. Jdu vám hlavně popřát vše nejlepší do nového roku, ať je ve znamení zdravých miminek a spokojených maminek!!!!!!!!!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.12.08 19:22

Jéééje, teď jsem si všimla, že už je mezi námi miminko 8O MOC MOC DRŽÍM PALEC A GRATULUJU K JUDITCE, RÉBI! Mám kamarádku, která porodila prvního chlapečka v 31tt, 1330g - v dubnu mu budou tři a je naprosto zdravý. No, a druhou porodila holčičku ve 26tt, 630g, teď jí bude rok a taky vypadá, že bude v pořádku. Hlavně pevné nervy, hodně sil a všechno bude dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
28.12.08 19:32

Ahoj,

tak jsem se pokusila vložit jednu fotku do naší galerie :roll:

Sammmy - asi jsem tu fotku zamíchala mezi tvoje. Nevím, jak se to maže. Další jsem radši nevkládala, abych v tom našem albu neuděla ještě větší zmatek. :?

Lenoušku - ptala jsi se, kdy Juditku asi pustí. Hodně lidí to zajímá, ale já se zatím ještě doktorů neptala, protože je ještě na JIP a pořád na CPAPu, hodně se ale v dýchání zlepšuje. Teď má 1420g a měří 41cm. Předpokládám, že musí mít nějakou váhu (aspoň 2kg?, dobře dýchat a umět sát - Chocholka o tom ví asi víc). Už jí dávají pít přímo ze stříkačky (jinak se krmí sondou do žaludku) a dneska už sama vypila 20ml! Skoro na ex. (na jedno krmení dostává 27ml).

kkačenka - díky za přání a povzbuzení. Teď už Juditka hlavně roste, takže si spíš dělám starosti, jestli nemá hlad. Dneska vypadala ale moooc spokojeně. Teď jsme 31tt+6.

Jinak Vánoce jsme oslavili s manželem jenom klasickou večeří s rybou a bez dárků a bez stromečku, protože jsme už víc nestihli. Nejlepší dárek jsme už stejně dostali. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.12.08 12:55

Ahojky!
Tak už jsem zase zpět v Dobrušce.Jaký byly holky Vánoce?U nás cestovní ale super. Akorát jsem v sobotu 27.12 musela do nemocnice…Páč mě štípalo v podbříšku bo co že jsem nemohla udělat ani krok.No a vyklubali se z toho kvasinky.Už po třetí za těhu, mě odvezou, chjo.

Réby:To je dobře že malá pěkně roste a saje ze stříkačky jak divá :) jen tak dál!
Jo Réby tu fotku si tam dala dobře..žádnej strach, klidně přidej další.To je ale drobeček.A jak kouká :srdce: Je pěkňoučká.Te´d aby ještě nabrala a bude ještě hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
29.12.08 17:53

Ahojky
Tak se hlásím po nové kontrole. Nález se naštěstí nepohnul, tak jsem hned klidnější. Dostala jsem navíc železo. Další ko mám 7.1.
Niki dnes byla také na kontrole. V krku dobrý ale stále má kašel a rýmu. Dostala navíc ještě Pendapon.Ale byla moc statečná, vůbec neplakala.
Rébi. Juditce přeji k svátku vše nej a hlavně to zdravíčko. :-) Ať hezky přibývá na váze a do nového roku aby vstoupila bez CPAPu.
Já jdu ještě 5krát do práce a končím.Už je to náročné.Břicho mám obrovské a šaty mi jsou tip ťop.
Mějte se všichni prima a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.12.08 18:45

Ahojky holky…

tak napřed Rébi,taky přeju Juditce hlavně hodně zdravíčka a síly,bude ho v tom 1.roce určitě potřebovat..Jsem hrozně zvědavá,takže mám další dotaz - doktoři už Teď ví,že bude úplně v pořádku nebo to ukáže až 1.rok??To bude asi vědět i Chocholka…Fotečka je krásná,je to drobeček,ty malinké ručičky..=o)

A k daizy:jak jsem už psala,Tobě to těhotenství,holka,vyloženě svedčí… :lol: Jsi samá nemoc a bakterie… :wink: ,tak hlavně,že nic z toho nemá vliv na miminko.

Ostatním holkám přeju jen ten nejlepší vstup do Nového roku a taky hezké zakončení toho stávajícího..

A pracujícím maminkám hodně sil do těch posledních pracovních hodin-musí to být hrůza,protože já už vůbec v noci nespím,furt čůrám,furt mě někde bolí a popravdě nějsem schopná uklidit ani barák a to zobu prášky jako o život…já jdu na kontrolu až po Novém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.12.08 08:51

Holky říkala jsem si že tu dlouho nebyla Samy a na jarňátkách jsem se dočetla že má rozbitý PC.Ale brzy by se už měla objevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
31.12.08 18:34

Ahojky holky , jsem tu mezi vámi nová , ale to je jedno. :P Jen Vám všem co čekáme mimi v únoru přeji Krásný Nový rok , pohodový porod
a ještě pohodovější mimi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.1.09 01:00

Ahojky, také všem krásný nový rok a pohodový zbytek těhu. Píšu z práce, mám noční. Zatím žádné novoroční mimi není a ani se nic nechystá.
Mějte se a opatrujte bříška. chocholka

• Citovat
  • Upravit
1102
1.1.09 08:35

Krásné novoroční ráno u nás to ypadá na brzký příval sněhu nebe je úplně šedé. Půlnoci jsme se nedočka protože jsme šli s manžílkem spát dřív,. :-), Jinak Vám všem přeju co nejlepší nový rok hodně štěstíčka a zdravíčka a ta naše únorová miminka A´t si ještě chvilku počkají. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
1.1.09 18:31

Hodně štěstí a radosti s miminkama v roce 2009! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.1.09 09:17

Holky!přeju Vám a Vašem miminkám v novém roce vše nejlepší!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.1.09 09:42

ahoj holky,
nechcete se přesunout do jarnátek? jsme tam kombinace únor - březen,tak byste krásně zapadly a hlavně víc hlav víc ví :) :wink:
Sammy a Daisy tam jsou stejně stálice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.1.09 12:31

No holky:To je dobroj nápad.Přidejte se k nám k Jarňátkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí