Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojíček!
Hlásím se z Tábora.Jsem pěkně vytočená.Páč mě dneska štípalo v podbříšku nedalo se to vydržet, tak jsem sjela do nemocnice.No a jsou to kvasinky!Super už po 3…Chjo…Mám nějaké gelové globule tak jsem na to zvědavá.
Ad ježíšek:Mě přines rychlovarku, košily do porodky, penízky, a věci na bobíška.
Majte se pěkně opatrujte pupíky a až budu v Dobruně tak se ozvu.páááááááá
Zdravím vás, holkyyy!!! Po delší době, já vím, ale mám toho nějak moc - začalo zkouškové období atd. Jdu vám hlavně popřát vše nejlepší do nového roku, ať je ve znamení zdravých miminek a spokojených maminek!!!!!!!!!!!
Jéééje, teď jsem si všimla, že už je mezi námi miminko
MOC MOC DRŽÍM PALEC A GRATULUJU K JUDITCE, RÉBI! Mám kamarádku, která porodila prvního chlapečka v 31tt, 1330g - v dubnu mu budou tři a je naprosto zdravý. No, a druhou porodila holčičku ve 26tt, 630g, teď jí bude rok a taky vypadá, že bude v pořádku. Hlavně pevné nervy, hodně sil a všechno bude dobrý!
Ahoj,
tak jsem se pokusila vložit jednu fotku do naší galerie ![]()
Sammmy - asi jsem tu fotku zamíchala mezi tvoje. Nevím, jak se to maže. Další jsem radši nevkládala, abych v tom našem albu neuděla ještě větší zmatek. ![]()
Lenoušku - ptala jsi se, kdy Juditku asi pustí. Hodně lidí to zajímá, ale já se zatím ještě doktorů neptala, protože je ještě na JIP a pořád na CPAPu, hodně se ale v dýchání zlepšuje. Teď má 1420g a měří 41cm. Předpokládám, že musí mít nějakou váhu (aspoň 2kg?, dobře dýchat a umět sát - Chocholka o tom ví asi víc). Už jí dávají pít přímo ze stříkačky (jinak se krmí sondou do žaludku) a dneska už sama vypila 20ml! Skoro na ex. (na jedno krmení dostává 27ml).
kkačenka - díky za přání a povzbuzení. Teď už Juditka hlavně roste, takže si spíš dělám starosti, jestli nemá hlad. Dneska vypadala ale moooc spokojeně. Teď jsme 31tt+6.
Jinak Vánoce jsme oslavili s manželem jenom klasickou večeří s rybou a bez dárků a bez stromečku, protože jsme už víc nestihli. Nejlepší dárek jsme už stejně dostali. ![]()
Ahojky!
Tak už jsem zase zpět v Dobrušce.Jaký byly holky Vánoce?U nás cestovní ale super. Akorát jsem v sobotu 27.12 musela do nemocnice…Páč mě štípalo v podbříšku bo co že jsem nemohla udělat ani krok.No a vyklubali se z toho kvasinky.Už po třetí za těhu, mě odvezou, chjo.
Réby:To je dobře že malá pěkně roste a saje ze stříkačky jak divá
jen tak dál!
Jo Réby tu fotku si tam dala dobře..žádnej strach, klidně přidej další.To je ale drobeček.A jak kouká
Je pěkňoučká.Te´d aby ještě nabrala a bude ještě hezčí.
Ahojky
Tak se hlásím po nové kontrole. Nález se naštěstí nepohnul, tak jsem hned klidnější. Dostala jsem navíc železo. Další ko mám 7.1.
Niki dnes byla také na kontrole. V krku dobrý ale stále má kašel a rýmu. Dostala navíc ještě Pendapon.Ale byla moc statečná, vůbec neplakala.
Rébi. Juditce přeji k svátku vše nej a hlavně to zdravíčko.
Ať hezky přibývá na váze a do nového roku aby vstoupila bez CPAPu.
Já jdu ještě 5krát do práce a končím.Už je to náročné.Břicho mám obrovské a šaty mi jsou tip ťop.
Mějte se všichni prima a opatrujte se.
Ahojky holky…
tak napřed Rébi,taky přeju Juditce hlavně hodně zdravíčka a síly,bude ho v tom 1.roce určitě potřebovat..Jsem hrozně zvědavá,takže mám další dotaz - doktoři už Teď ví,že bude úplně v pořádku nebo to ukáže až 1.rok??To bude asi vědět i Chocholka…Fotečka je krásná,je to drobeček,ty malinké ručičky..=o)
A k daizy:jak jsem už psala,Tobě to těhotenství,holka,vyloženě svedčí…
Jsi samá nemoc a bakterie…
,tak hlavně,že nic z toho nemá vliv na miminko.
Ostatním holkám přeju jen ten nejlepší vstup do Nového roku a taky hezké zakončení toho stávajícího..
A pracujícím maminkám hodně sil do těch posledních pracovních hodin-musí to být hrůza,protože já už vůbec v noci nespím,furt čůrám,furt mě někde bolí a popravdě nějsem schopná uklidit ani barák a to zobu prášky jako o život…já jdu na kontrolu až po Novém roce.
Holky říkala jsem si že tu dlouho nebyla Samy a na jarňátkách jsem se dočetla že má rozbitý PC.Ale brzy by se už měla objevit.
Ahojky holky , jsem tu mezi vámi nová , ale to je jedno.
Jen Vám všem co čekáme mimi v únoru přeji Krásný Nový rok , pohodový porod
a ještě pohodovější mimi. ![]()
Ahojky, také všem krásný nový rok a pohodový zbytek těhu. Píšu z práce, mám noční. Zatím žádné novoroční mimi není a ani se nic nechystá.
Mějte se a opatrujte bříška. chocholka
Krásné novoroční ráno u nás to ypadá na brzký příval sněhu nebe je úplně šedé. Půlnoci jsme se nedočka protože jsme šli s manžílkem spát dřív,.
, Jinak Vám všem přeju co nejlepší nový rok hodně štěstíčka a zdravíčka a ta naše únorová miminka A´t si ještě chvilku počkají. ![]()
Holky!přeju Vám a Vašem miminkám v novém roce vše nejlepší!!!!!
ahoj holky,
nechcete se přesunout do jarnátek? jsme tam kombinace únor - březen,tak byste krásně zapadly a hlavně víc hlav víc ví
![]()
Sammy a Daisy tam jsou stejně stálice ![]()