únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
4.12.08 21:22

Ahojk!
Tak holky já nemám vypraného nic…
Sammy:já mám ko 11.12.

Tak se opatrujte zas nahlídnu..papa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.12.08 13:02

Mám dotaz,poslední dny mám hodně často tlak v podbříšku(nejedná se o běžné tvrdnutí),také mě při chůzi s tím tlakem píchá mezi nohama,máte s tím někdo zkušenosti??Jsem 31tt…a vypadá to jako by ze mě měl ten malý v co nejkratší době vypanout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
5.12.08 22:31

Lenoušku : Taky mě TAM už občas píchá, že mám pocit, že mi snad praskne voda :roll: Příjde mi to taky brzy, ale já to přičítám tomu, že se moc nešetřím, s dítětem to moc nejde. Snad nebudu rodit dříve, protože jak se znám, tak věci do porodky zase budu balit den před porodem :oops:

Věcičky nachystané nemám, nemám udělanou ani inventuru, co ještě koupit. Věcičky mám ale vesměs vyprané a vyžehlené, kámoška je mi je tento měsíc vracela, tak znova se s tím prát a žehlit nebudu. Vyperu jen to co neměla a látkové plíny pod hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.12.08 17:47

Ahoj maminky tak dneska jsme byli na Uz ale kolik Vážíme to mi dr, neřekl, jeho zápis se svešel na 3/4 řádku. Vím je že je malá v pořádku a je to určitě holčička radši jsme se ještě zeptala, chci sikoupit něco růžového. PO Jiříkovnic nemám. Tak nám to dr. ukázal na d . A bylo to jasné.Jinak malý má chřipku takže už od 3 hodin spí doufám že tad nebude moc řádit v noci.

Chápete někdo ty značky co tam píšou. myslím: BPD, AC, FL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.12.08 21:12

Mirko:
Ve středu jdu k doktorovi,tak uvidím,dnes jsem skoro celý den proležela,nemůžu pomalu ani chodit,nedej bože kdybych chtěla něco udělat…je to takový tlak a bodání jako kdybych měla jít rodit.Furt čekám,jestli mi nepraskne voda,ale to by byl průser…Do nemocnice si nemůžu dovolit jít,tak doufám,že mi dá jen nějáký prášky..
Docela se začínám bát,že nepřežiju celá prosinec…taky mám teď starosti s malou,hrozně zlobí,vzteká se a neposlouchá..

Už jsem přemýlela,jestli ty prckové fakt nežárlí..takhle se malá nikdy nechovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.12.08 22:01

Lenoušku : Myslím si, že svůj podíl na tom možná budou mít i nervíky, jestli malá tak zlobí. U nás to je stejné s tím vztekáním a zlobením. Taky se chce pořád nosit apod. Hlavně se snaž šetřit! Uvidíš, co ti řekne dr., jestli se ti nezkracuje čípek. Bojím se ale, že prášky na to nedostaneš, pokud bude problém, tak tě asi bude chtít vidět v nemocnici :( Hlavně se snaž šetřit a odpočívat v rámci možností!
Nemá ti kdo pohlídat? Aspoň občas, aby sis v klidu odpočala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.12.08 12:03

Ahojky Lenousku myslím si to samé co MIrka neni tosranda, chtělo by to aby jsi aspoň 6 týdnů ještě vydržela po hromadě.Šetřise jedinou možnost vidím v hlídání. držím pěsti A´t je brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.12.08 12:12

Díky za podporu..=o)Dneska jdu v 16h k doktorovi,tak dám vědět,co dr.říkal.Nemocnici si nemůžu dovolit kvůli malý-má narozeniny a Vánoce.Hlídání mám-vedle bydlí moje mamina a táta je taky téměř furt doma,ale malá je závislák,takže chce mě…No snad se neotvírám,všichni říkají do 35tt,aby nemusel do inkubátoru,tak musíme vydržet ještě 4týdny.Na Kladně máme mimo provoz novorozeneckou JIPku,předělávaji jí tam,takže by nás převáželi do Prahy…No ani na to nebudu myslet-bude to dobrý..=o)

A jak jste přichystaný na Vánoce??Já už mám téměř všechny dárky-už jen čekám,co doveze pošta,protože jsem hlavně objednávala na eshopech,cukroví-těsta připravený od pondělí,ale nějak se k tomu nemám kvůli tomu břichu…Barák vyzdobený,stromek připravený na zahradě,tak jsem snad už na nic nezapomněla..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.12.08 21:54

Tak hlásím,že prcek má 1400g,není to málo na 30+6??A začíná se mi zkracovat hrdlo,takže jsem dostala Utrogestan a Magnosol.Kontrola až po Novém roce,protože má doktor dovolenou.Jinak po velkém UTZ asi mimi v pořádku,když dr nic neříkal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.12.08 21:59

Ahoj těhulky :-)
Jen tak nakukuju protože dááávno mi unikají souvislosti, omlouvám se, že jsem se tak vypařila, ale bylo to z časových důvodů. Koukám že Sammy má nějakej aktuální seznámek a že mě ještě vedete v patrnosti… :-)

Dlooouho jsem tu nebyla, nějak nebyl čas, až teď v zimě jsem víc doma a míň v práci tak jsem si říkala, že jak se nám to chýlí ke konci, stálo by za to mrknout jak jsou na tom ostatní maminy…

Nevím jak vy, ale já už se tedy začínám trochu cítit jako hroch, resp. hrošice. V noci je docela složitý najít nějakou rozumnou pozici na spaní… musím říct že jsem si docela oblíbila „kojící polštář“, který když obejmu nohama, tak mi břicho ani nepřekáží…

Taky mě zachvátil jakýsi nakupovací a hnízdící syndrom, takže výbavu mám až na pár drobností připravenou. Pravda, ještě ne všechno mám vyprané a schází ještě několik docela důležitých věcí, ale musím říct, že jsem mnohem klidnější než např. před měsícem. Mám totiž trochu vítr z ledna, budu mít zkouškové a není vyloučeno, že mimi se už v lednu narodí (TP podle UTZ je 29.1. a jelikož je to druhé tak prý může být klíďo o 2 týdny dřív…) no prostě měla jsem strach že se to na mě v lednu navalí a nebudu si vědět rady, tak jsem radši začala dřív.

Přítele teda málem trefil šlak při pročítání výpisů z účtu, ale co se dá dělat… myslela jsem si, kolik věcí mám po Ondrovi, ale ve skutečnosti jsem našla jen zlomek mimivěcí, které jsem myslela, že najdu v komoře, tak jsem musela nakupovat více než bylo původně v plánu.

Musím teda holky říct, že vás obdivuju s těma malejma dětma… můj synáček už má naštěstí dost rozumu, takže když potřebuju odpočívat, hraje si způsobně v pokojíčku s legem a nechá mě se válet. Někdy mi dokonce třeba něco přinese… mobil, když mi zvoní, nebo pití… říká: „maminko, nevstávej, já ti to přinesu“ :-) srdíčko moje

Lenouškovi přeju ať ho bříško nebolí a vše dopadne dobře. Můj gyndr považuje za hranici kdy se mimi může narodit bez větších problémů 33. týden, ale je jesné že to není ideální… při otvírání se dá udělat steh na čípku (?) hrdle (?) nebo je to totéž? ale pak se musí stejně ležet. Držím palečky!

Stejně jako vám všem ostatním držím palce a přeji krásná zdravá miminka!

Ahoj
Markéta
P.S. asi čekáme kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.12.08 11:18

Ahojky!Nemám dočteno.Od úterý tu mám mamku.Tak se hlásím že žiju. :) Dnes jsme byly na KO a vše v pořádku.Další ko 2.1.2009.
tak se opatrujte a já až bude víc času tak se ozvu.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.12.08 13:13

Ahojky maminy.
U nás se to pomalu také chystá na Ježíška. Dnes jdu na noční a pak mám volno do příštího pátku. Tak budu uklízet, dodělávat cukroví, dokupovat a balit dárky.
Niki mi tento týden marodí, píchali jí ouško. Ale už je to dobrý a v pondělí půjde do školky. V úterý mají besídku a se svojí kamarádkou tam budou říkat básničku.
Stromeček jsme měli ale už ho nemáme. Pavel, když ho vezl od našich domů, tak ho cestou ztratil. Měl ho na přív. vozíku. Tak musíme koupit nový.
Příští týden jdu na ko a jsem zvědavá. Snad mi do Vánoc udělají i poslední UTZ.
Mějte se a šetřte se ať neporodíte brzo. Ať jsou miminka hezky uzrálá a jelikož dělám u nedonošenců, tak vím o čem mluvím. Nikdy nejde s jistotou říct, že od tohoto týdne už mimi vše zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
12.12.08 14:09

ahoj holky,
v pondělí jdu na kontrolu a na poslední ultrazvuk,tak se těším. Jen nesmím zapomenout říct si o fotečku, protože ten můj pan doktor,je takový, že o co ho nepoprosím, a nepřiomenu se, na to si nevzpomene on.
Chtěla jsem se zeptat, dneska máme hlídání a máme vyrazit posedět do baru, ale já si připadám, že tam nemám co dělat. Není to hloupé sedět v takovém výsokém stupni těhotenství v baru?
Tak mi dejte vědět, ať vím.
Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
12.12.08 19:30

Chocholko a od kdy mysliš,že je mimi uzrále,že už nepotřebuje inkubátor??Hodně doktorů tvrdí 33týden,ale to mi přijde brzy,můj doktor říká 35tt.

AdelaPaja:jen vyraž,taky bych šla hned mezi lidi..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
12.12.08 19:42

Ahojky můj dr.tvrdí že okolo 36 týdny. Halvně musí mít váhu víc než 2400g.

Nedávno jsme diskutovali o laringitýdě-tak už je to tady a ke všemu malje pěkně stavkuje, je to fakt na mašli. naštěstí nemá teploty, ale ten kašel jepříšernej. Dostal k tomu trošku průjen nic nechce jíst ne můžu do něj dostat prášky. Už aby byl zdravej. Ach jo to je trápení s prckama na KO jdu v¨16. tak se pak ozvu.

PS: pěkně ujíždím na kukuřici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital