Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
Tak včera jsme byli v Polsku. Počasí sice nic moc, lidí hafo ale jinak prima. Nejvíc si toho koupil Pavel, pak věci pro Niki a já s Terezkou nic. Usoudila jsem, že po Vánocích až budu vše prát a připravovat, tak zjistím co je a není potřeba. Pak budu dokupovat. Mám spostu věcí po Nikče a od ségry po Míše.
Teď si budu užívat volno. Do práce jdu až v pátek.Jen musím v úterý přežít zubaře. Moc se bojím.
Zítra už Niki pošupe do školky. Bacilů jsme se zbavily, tak jsem zvědavá jak nám to dlouho vydrží.
Jinak se mějte prima a hezký zbytek neděle. ![]()
Ahojky zdravím při pondělku…
Chocholko:a kde bydlíš?Zdali se můžu zeptat.takže výlet do Polska se vydařil? To je dobře ![]()
Ahojky Maminky, tak ko celekm v pohodě, pořád stejný takže to beru jako dobrý hlavně že se to nehýbe.Jinak ten výrůstek v puse nebolí jen z něj hodně teče krev že si tam člověk ani nemůže šáhnout kartáčkem.Tak mi to dr zase vyřízla ale tentokrát mě to vzala si důkladně protže mě až dovečeru bolela celá ústa
Jinak mě poslala na cukrovku, na test no fuj.. pozdě ale přece, musím to zkouknout někdy do konce týdne.. ![]()
Sammy : Nevím jestli ti ty změny dotabulky mám písnout sem nebo jako zprávu. Tak to zkusím sem: Takže asi nejspíš holčička jméno terezka a kočárek
http://www.kocarky.cz/…arva-575.jpg
Ahoj maminy zítra jdu na glukotest, smí se u něj pít, nějak si to nepamatuju. Díky
Ahojky maminy
Daisy- já bydlím u Kolína. Nákup v polsku jsme spojily i s návštěvou kamarádky co bydlí v Kostelci n/Orlicí. Teď jedou i naši, jela bych taky ještě ale nechtějí mě sebou. Asi budou kupovat Ježíška.
Dnes jsem absolvovala konečně zubaře. Moc jsem se bála ale jen mě prohlédla a bylo to dobrý.
Zítra jdu na „sladkou vodu“ a stavím se i v práci. Musím se zeptat jestli má cenu začínat nový rok. Chci jít 6 týdnů před porodem na mateřskou a to vychází na 11.1.
Jinak se nám daří dobře a vše zvládáme. chocholka
Chocholko: U toho testu na cukr se pít nesmí. No nesmí se pít a jíst už od půl noci.
Chocholko: Aha já myslela že bydlíš někde tady ve východních čechách, když jste jeli na nákup do Polska ![]()
Dobré ráno pupci.
Tak jak dopadly testy na cukrovku? Zvládly jste to bez úhony?
Ahojky!!!Denska je tu příšerná mlha, fůj.Rá´da si vzal dnes volno, tak jedeme pro přebalovací komodu a uděláme si malý výlet a zajdem asi i někam na obídek…
Tak se opatrujte papa
Zdravím všechny po dlouhé době,
jdu jen s takovým infem : Právě jsem se vrátila od obvoďačky a holky gratulujte mi - mám neštovice
!!
Volala i někam na infekční a tam jí řekli, že se toho moc dělat nedá. Mazat tekutým pudrem a odpočinkový režim. Nesmím se nachladit, nesmím mít teplotu. Totéž mi potvrdili i na gynekologii. Mimčo by to snad nemělo vůbec poznat, dokonce snad, že ze mně bude teď dostávat protilátky.
Já neštovice totiž nikdy neměla. A než jsem se proti nim stihla nechat naočkovat, tak už jsem byla těhotná a to už zase nejde.
Takže jen jsem vám chtěla říct, že kdyby vás náhodou potkalo totéž, tak nejančete ( jako já ) a klidně spěte, protože neštovice těhulím nevadí. Pokud zrovna nemáte během pětí dní termín porodu. Tam už by problém mohl být.
Jinak se mějte hezky, opatrujte se a pa ![]()
No Marťo, tak to teda potěší
. Ale vidím, že jsi opravdu už v klidu a když Ti dr. potvrdili, že to nic vážného není, tak to jo.
Tak se tedy pořádně kurýruj a opatruj se
.
Tý jo neštovice, tak to držím pěsti ať moc nesvědí, ni nevím jestli jsem je měla. ![]()
S cukrovnou jsme dopaldla dobře, sice se mi neudělalo zrovno volno hned jak jsme to dopila, ale venku jsme to rozchodila.A vydrželi jsem to až do konce
Dalo se to přežít uznávám ,ale snad jsme už to absolvovala naposled. ![]()
Sammy co ty změny razegistrovala jsi je?
Marti:Neštovice jo? To je teda gól. Tak hlavně ať jsou brzy pryč.
Tady je komoda co jsme dnes přivezli…Byly tam moc milý.A ochotný, fakt super přístup. takový by měl být všude.
Ahojky tak komoda moc pěkná určitě jí užiješ. Koukám že nás je tu poslední dobou nějak po málu. Už vás chytá vánoční šílenství?