Poradna duly
Jana Čurdová
Kačenko : Hlavně se hodně šetři! Neboj, všechno bude zase dobré ![]()
Befano : Zkus založit diskusi. Já takhle hledala gyn. dr. před 3-mi lety a holky mi moc poradily
A nově založenou diskusi si přečtou všichni, tak si myslím, že máš větší šanci na úspěch ![]()
Ahoj holky,
náhodou jsem objevila tohle téma
Taky máme termín v únoru, možná teda z toho nakonec vyleze už březen, protože nám to vychází na 28.2., tak uvidíme..
Zatím všechny testy vyšly v pořádku, už máme potvrzeného chlapečka Adámka - pindík byl nepřehlédnutelný!
Tak vám všem přeju hodně štěstí a spokojená miminka.
Ahojky maminy.
Tak se od soboty zase hlásím. Ve Futuru jsme moc dlouho nebyly. Jen jsme prošly okolo všech krámků a koukaly do výloh. Jen do hračkářství jsme zavítaly.Mc Donalda jsem neviděla. Nemusím takové ty návaly lidí, tak tam zajdu až to trochu poleví.
Jinak já chodím k dr. Dvořákovi, ale myslím, že má plno. Ale ordinuje i v Kouřimi. Doktorů je v Kolíně dost, o těch ale nic nevím.
Stále bojuji s rýmou a kašlem a už mě to vůbec nebaví. A aby toho nebylo málo tak v neděli mi píchali ucho. Mám ho stále zalehlé a tak ještě blbě slyším. ![]()
Jinak se mějte prima a ať jste fit.
Ahojky!
Chocholko, tak ucho ti píchali, jo…To je nepříjemné…Tak se brzy uzdrav… ![]()
Ahoj holky, vůbec poslední dobou nestíhám, měli jsme minulý týden audit a pořád nějak netíhám…tak se jen hlásím, že jsme s Norbískem v pohodě a zdraví ![]()
Lenousku, minule jsi psala, že Quinny Freestyle přestali vyrábět
To je ověřená informace???? Máme ho teda rychle koupit, dokud ho mají
???
Holčiny moje, vy jste poslední dobou nějak sesypné. Šup a rychle se uzdravit
. Ne, vážně, ať Vás všechny neduhy brzy opustí a jste zas fit
.
Pastelko, doufám, že jste audit zvládli. To Ti vůbec nezávidím. My ho měli v srpnu a byla jsem mimo skoro 14 dní…
Jinak jsem moc ráda, že jste s malým pořádku
.
Všem posílám pozdravy, i do bříška ![]()
Tak jsme se dneska vrátili z nemocnice. Byla jsem tam s malým, zase ho chytla ta laryngitida, tak byl od pátku na Jipce a v neděli ho převáželi na oddělení a měli volno, tak jsme byli pěkně spolu na pokojíčku.
Velice mě to v pátek v noci vyděsilo, tak jsme dali čípěk, co jsme dostali, jak jsme byli v únoru v Brně a volali 155. No nervičky pracovaly. Bála jsem se i o miminko, ale o Paloška víc. Musel inhalovat adrenalin, už jsem byla zase na zhroucení.
Ale jsme šťastně doma, akorát jsme dnes měli jet na ten 3D ultrazvuk a nemůžem, tak nevím na 100%, jestli je to ta holčičika, co říkal pan doktor s pidiultrazvukem.
Ještě máme klidový režim, ale jsme doma, hrozně se mi ulevilo.
Tak se mějte kočky, vidím, že teď nemoci jenom útočí, tak se opatrujte, papkejte ovoce a zeleninku a nechoďte ven, když je mlha, to je prej to nejhorší co může být. Všechny škodliviny jsou totiž do metru výšky od země a to je pěkný humus.
Tak papa
Adél:Chudák malý. tak hlavně ať už ho to přejde…Já tím trpěla ve 14. A dr řek že to taky je ze suchého vzduchu v paneláku…Ale takhle strašný jsem to neměla…nejdřív měli podezření na astma, to vyloučili a pak mi zjistili Nejkou Laringo…něco(prý to mají malý děti). Ale bylo to děsný......Pak to přešlo, dali mi nějaké léky a pak to bylo dobrý…tak ať jste brzy fit.
Ahojky těhulky ![]()
Adel : To jste si tedy s Pavlíkem užili, bobík malý
Snad to už bude dobré ![]()
Jinak jsem dneska byla na OGTT, no fuj blé, bylo mi na zvracení už doma
Nakonec jsem to ale zvládla, tak snad to dopadne dobře. Ještě cestou zpátky jsme se museli stavit koupit malému zimní botičky, protože jsme včera podzimní zapomněli u našich, stejně jsem je chtěla během 14 dní kupovat. Ovšem při jejich ceně se mi protočily panenky ![]()
Adélko, tak ať je malý brzy v pořádku. A ty co nejvíc odpočívej
.
Miri, šikovná holka, že jsi test zvládla. Já byla dnes ráno taky a už nikdy víc
. CHudák žaludek se vzteká ještě teď
.
Ahojky maminky,
adél jsme ráda že jse vpořádku, náš malý trpí taky na něco podobného naštěstí jsme se zatím k úplnému záchvatu nedostali. většinou to zarazil prothazin. Ale když je malje nemocnej tak toho mám taky dost a jěštěv tomhle požehnaným stavu to musel bejt pěknej záhul. Držím palečky ať se to hlavně už neopakuje.
Jinak všem maminkám co mají za segou cukro testy gratuluju jste hrozně statečné . No mě to možná bude teprve čekat, ale vůbec se mi do toho nece. Třeba si to na to dr. nevzpomene.hmm. ![]()
Včera jsme byli zamluvit kočárek takže jsme nakonec vybrla PATRONA ALUX. Sami tady máš odkaz tak miho tam prosím dej. http://www.kocarky.cz/…arva-575.jpg /> http://www.kocarky.cz/…on-alux.html
Co naněj říkáte. No já jsme naprosto nadšená. Zamluvila jsme si rovnu monitor dechu dostal jsme na něj 10% slevu a zdarma pláštěnku na kočárek. Domů (k babi) ho přivezeme až někdy v lednu zatím ho tam nechám. Jsme domluvený s prodavačkou. že stačí dva dny zavolat do předu že si pro něj jedeme.
Jinak vítám Cattleya ![]()
Sammy:
Přejeme Sabince v bříšku všechno nejlepší k dnešnímu svátku ![]()
Sammmy : To si to Sabinka ráno pěkně sladce oslavila ten sváteček ![]()
Ahojky!
tak jsem dnes spořádala zas pangásiuse. miluji tu rybu. A k obědu jsem měla krupičku. )tu mám minimálně obden) No bude ze mě fakt kobliha ![]()
večer si jdu na chvilku sednout s kamarádama. tak se těším.
Pilcando:kočárek pěknej
![]()
Všem děkuju za Sabinku k přání
. Jsem to ale macecha, co, dát ji na svátek takhle zabrat
.
Včera jsem v práci nestíhala a doma jsem PC nechtěla ani vidět, když jsem do něj hleděla celý den.
Ještěže mám příští týden dovču. Už ji potřebuju jako sůl, abych zase nabrala trošku síly…
Co plánujete vy? Máte alespoň prodloužený víkend?