Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky za podporu a povzbuzení ![]()
Mirko:Dr mi nic neřek.Nebo jsem to možná přeslechla.Ale já tomu sexíku teď moc nedám.14 dní nic nebylo,A včera jsem se bála.Takže teď do 30.10 to taky snad vydržíme.Hlavně R. já to vydržím, páč se bojím.Ale u R. to je horší, že…
Mirko prosím tě šetři se to neni žádná sranda, třeba se ti to srovná a výstavu stihneš.
Plavání bylo super.Takže vřele doporučuju bezva relax. Jen mám asi nejmenší bříško ze všech mamin. S Jiříkem jsme ho měla zase veliký -tak si říkám že jsme si to asi vybral. Jdu uvařit a pak se juknu co jste písli.
Pastelko. A tyse pochlub jsme celá napnutá ![]()
![]()
Je to kluk!!!! Trošku nám tu tabulku promodrám ![]()
Roman samou pýchou praská ve švech
Je z toho naprosto vedle
A Laura taky, brášku si moooooc přála ![]()
No a můj táta, ten z toho bude mít asi největší radost, má kolem sebe samý holky, tak už je celej vyprahlej. ![]()
Pastelko : Super, že je vše O.K. A už nás nenapínej! ![]()
Daisy : R. nic jiného nezbude, než to vydržet! Přece nechce aby jsi měla problémy nebo musela ležet v nemocnici! ![]()
Pastelko : Velká gratulace k CHLAPEČKOVI! Konečně další pindík v seznámku ![]()
Gratuluji k chalpečkovi,máš Lauru a čekáš chlapečka,mám to stejné..=o))
Jinak Daisy,se divím,že Ti neporučil,abys šla do nemconice,mojí kamarádku takhle nepříjemně upoutali na lůžko..=o/
Holky díky moc!!! ![]()
Musím se přiznat, že jsme si toho klučíka přáli asi všichni víc
Ale o holčičku se zase na druhou stranu už umím starat
v tomhle ohledu mě ten pindík teda trošku znervozňuje ![]()
Jé, příjdu z obědu a tajemství odhaleno
. Tys mi tedy dala Pastelko
.
Moc moc ke chlapečkovi gratuluju. Hned jdu poupravit tabulku, ať se nám zase trošičku omodří
. A nad jménem jste už přemýšleli?
Sammmy, to jo, kluk bude se vší pravděpodobností Norbert, holčičku jsme chtěli Violku. ![]()
Norbert? Sice se to jméno nevidí už tak často, ale je to pěkné. Doplním ho do tabulky ![]()
No jo, to jméno se nám moc líbí. Mám ráda méně obvyklá jména ![]()
Ještě zvažujeme Filipa a mě se teda ještě líbí Vilém. A díky za doplnění.
Jinak ještě poprosím o změnu, na KO jdu 24.10. a definitivně jsme se rozhodli pro jiný kočárek. Chceme Quinny Freestyle 3×l comfort. ![]()
Tak, vše upraveno.
Kočárek vypadá úžasně. To je teda pálka
. Ale taky mi moc padl do oka ![]()
jéééé Pastelko, ty jsi tajnůstkářka, pěkně jsi nás napínala. Velikáááááánská gratulace k chlapečkovi a ještě větší, že jste si ho přáli a vyšlo to. ![]()
Já jsem blbá. Dívala jsem se na skovenské stránky, kde ten kočárek stál 24. tis. SK
..