únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
9.10.08 12:36

Ahojky,
tak už víme co to je!!!! Hurá!!!

Holčička :dance: (teda Dr. tvrdil, že je to tak na 95%, tak s tím už počítáme). Zatím se nám líbí Anička a Terezka.

Tak a teď můžu reagoavt.
Cukroví - určitě budu péct. Hodně mě to baví a stejně mě nejvíc chutná to moje :roll: Uvidím, jak to půjde s břuchem.

Leni , to máte pořádný průvan peněženky kolem Vánoc :-)

Chocholko , držím palečky. Nám se taky nechtěla ukázat, tak jsme si prostě počkali, až se přetočila. Dr. naštěstí nechvátal, byl super!

Daisy , jo, tak to bude pořádný záhul na výdaje! No co nic drahého to nemusí být, když je dobrý nápad, tak se dá i za levno.

Sammy , prosím o opravu: KO 22/10, Holčička Díky :wink:

Vladko , jo už víme. Ale včera mi začalo hodně bolet v krku, tak jsem raději zalehla do postele s čajíkem. Dneska už je zase dobře - ťuk, ťuk

Mirko, Lenousku , určitě to budete mít ze začátku hodně náročný, ale zase nebudou od sebe tak věkově vzdálený, což si myslím, že je príma. Máte můj obdiv!

Vánoce - dárky ještě nemám vůbec vymyšlené, nějak mě nic nenapadá. Nejhorší bude jako obvykle tchýně a tchán.
Dneska jedu do města, tak snad vyšetřím čas, že bych šla alespoň mrknout na nějakou inspiraci.

Jinak pro dvouletého kluka jsem kupovala takovou dřevěnou hračku, je to spirála, kde se pouští kulička a když sjede až dolů, tak to vydá zvuk. Malému se to hodně líbilo a vyhrál si s tím hodně dlouho.

Vššchny zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.10.08 12:45

juko moc gratuluju k holčičce. Tak vidíš že nejsi poslední. kdo neví pohlaví-to jsme já :?

Včera jsme potkal známou a ta mi říkal že to ani na d nebylo vidět. mají kluka. NO tak uvidím ež tam budu na konci října volat kvůli termínu. Poslední dobou se cítím dost sama. manža odjíží brzy ráno a vrací se okolo 7 hodiny. Malje chodí spát v půl 8 nebo v 8 a to většinou vytuhne i manža. No prostě rodiná idylka :oops: 8O

Takže jsi jdu dneska aspoň zaplavta s těhulkama abych přišla na jiný myšlenky.

S tím skeetem jste mě vyděsili počítal jsme že to jde řidělat i za hlubokej. :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.10.08 12:45

Pardón za to stěžování. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.10.08 12:48

Ahojky!tak jsem zpět od doktora.A teda opravdu mě humor přešel…Mám CS 2. Tuhší břicho, čípek měkčí. A dělal mi utz sondou a při zatlačení se mi čípek zkrátí o 4 mm. Takže mi dal magnézko a zakázal cestovat! Úžasný a to mám jet s kocourem na výstavu 19.10. Tak ještě uvidím co a jak!je mi z toho tak nějak smutno! A to mi řek že mám ubrat!Holky vždyť já nic nedělám. Jen nakoupím poklidím uvařím…To je veškerá moje aktivita!

Juko:Gratulace k holčičce! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
9.10.08 13:16

Pilcando , díky za gratulaci. Taky jsme si museli počkat, než laskavě vystrčila.
Však budeš taky brzo vědět!
Doufám, že alespoň o víkendech si užíváte rodinnou pohodu.
Jé, plavání - já bohužel chodím sama. U nás se žádné těhu kurzy plavání nepořádají. Ale moc dlouho plavat nevydžím, hned se mi točí hlava.

Dasiy , výstavu oželíš, co bys neudělala pro zdravé mimčo. Teď to chce opravdu hodně klidu!
A kdy jdeš na další KO?

U nás se konečně udělalo krásně!!!! Jdu ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.10.08 13:21

Juko:no oželím, ale já už to plánuji asi rok.A půl roku přímo tuto výstavu. Tak to zamrzí.Ale nic riskovat nemíním.
Další kontrola je za 3 týdny 30.10.A 24.10 jdu na ten glokózotoleranční test do Opočna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.10.08 14:56

Daisy : Neboj! Magnézko ti pomůže a hlavně se šetři! Omez třeba uklízení a netahej těžké nákupy, ať pomůže přítel ;)

Juko : Gratuluji k holčičce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.10.08 19:02

Taky gratuluji k holčičce… :wink:

Pilcando a k tomu skatu,kdyz uz sezenes na svůj kočárek skate,který jde i na korbu,tak oni stejně nezvládají vůbec terén,je tam malé plastové kolečko a při jakékoli nerovnosti prcka téměř schodí,tak pozor ať jen nevyhodíš peníze…=o))

Zítra nám pro Laurinku přijde nový kočárek,objednali jsme si Jané Carrera 2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.10.08 07:33

Dobré ráno všem.

Juko, moc gratuluju k holčičce. To se nám tabulka pěkně červení. Chtělo by to nějkaého klučíka :wink: .

Chocholko, tak držím dnes palečky a ať se Prďole taky ukáže :D .

Daisy, ty se hlavně šetři, co nejvíc lež, nic nezvedej a odpočívej. Chápu, že ta výstava zamrzí, ale miminko je nejdůležitější.. A žádné cestování! Hlavně, ať jste obě v pořádku..

Všechny ostatní moc zdravím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
10.10.08 08:12

Dobré ránko,

Juko, hrozně moc gratuluji k holčičce. Nějak tady převládají. Ale nebojte, já budu mít chlapečka, tedy myslím. To se uvidí v úterý, tak doufám,že prcek bude spolupracovat.

Daisy, hlavně hodně odpočívej, to není žádná sranda. Aby se ti to nezhoršovalo a ty jsi ještě nemusela jít ležet do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
10.10.08 08:32

Ahojky holky :D

Daisy : Nevím, jestli ti to dr. řekl, ale dokud se to nezlepší (respektive nezastaví) tak byste asi neměli sexíkovat :oops: :wink: To dr. zakázel všem kámoškám, co s tím měli problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
10.10.08 09:36

Ahoj holky, tak se hlásím po velkém UTZ :wink: Všechno je naprosto v pořádku, tak už si teď konečně můžu relativně vklidu užívat zbytek těhotenství.
Pončo rozhodně nebylo žádná stydlivka a tak nám celkem krásně ukázalo co je zač :wink: najednou se mi ta představa ještě víc zhmotněla a v noci jsem nemohla moc spát. Mám hroznou radost :lol:

Daisy, koukej na sebe dát pozor a kocourka pošli na výstavu s někým jiným, jestli to jde. :)

Jinak ostatní moooooc zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.10.08 10:05

Pastelko, tak to moc gratuluju k dobrým výsledkům :wink: .
A už tedy víš, co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
10.10.08 10:14

Sammy ahoj!!!
Děkuju! :) Jo jo, vím to, byl se mnou i Roman tak to měl z první ruky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.10.08 10:15

A nám se nepochlubíš ty tajnůstkářko ? :lol: . Víš, že jsme žesnké zvědavé a v našem stavu bychom se neměly nervovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí