únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
10.10.08 20:31

Daisy : Nevím, jestli je toho celý půl litr, možná jne 4 deci??? Nevím, ale bylo to ve velkém kelímku a byl skoro plný. Nemusíš to vypít na ex, ale tak do 5 minut :wink:

Já jsem na jednu stranu ráda, že to bude další pindík, ale tak trošilinku více jsem si přála holčičku. S pindíkem si poradím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.10.08 20:38

Moc zdravím všechny a omlouvám se, že jsem najednou tak vypadla.
Ty moje „drobné deprese“ jsem nějak neustála, do toho začal manžel „zlobit“ a tak jsem se dopracovala až k pravidelným návštěvám u psychologa.
Malinké je naštěstí v pořádku. Je sice nastěhované hodně nízko, ale pořád v normě.
Takže se ještě jednou omlouvám a zase za čas nakouknu. Moc vám všem přeji hodně zdravíčka a hlavně pohody.

https://www.emimino.cz/…al_23.tt.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
10.10.08 20:46

Ahojte maminky a bříšánka :-)
zdravím Vás po delší době.....čumákuju pořád u Jarňátek :oops: :lol:
moc nejsem v obraze-co se tu děje.....sice vždycky dočtu, ale hned to zapomenu-no těhudemence jasná :lol: :lol: :lol:

momentálně si pamatuju, že Pastelka bude mít chlapečka
Pastelko moc gratuluju-tím spíš, že jste si ho přáli.......

Sammy Miško prosím-můžeš mi do tabulky upravit kontrolu???Teď to bude 29.10…děkuji…jsem se úplně zhrozila-jak starej tam mám datum poslední kontroly-jsem to lajdák :oops: :P

A ostatní moc zdravím-nebudu jmenovat, to bych určitě na někoho zapomněla a to by mě fakt mrzelo :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
10.10.08 20:54

Šmarjá holky-jak se tu tak bavíte o tom OGTT.........já jsem v těch svých pokynech od doktora četla-že přijdu ráno-ďobnou mě, pak vypiju ten hnus, budu dvě hodiny dřepět a pak po těch dvouch hodinách mě ďobnou znova :roll: :roll: :roll: :-( :poblion:
No tě prsty :roll: .....no tak kombinace toho hnusu s dvěma odběrama-tak to jsem jasná :poblion: :poblion: :poblion:
PaneBože-to je normálně týrání :roll: .....u Terinky si pamatuju, že ten hnus jsem vypila a pak mě za nějakou dobu(nebyla dlouhá-určitě nééé dvě hodiny) ďobla sestra jenom do prstu..............
No tak to teda začínám mít obavy taky.........................

Marti taky jsem vypadla........chválím fotku-sluší ti to a bříško máš taky hezký-takový na holčičku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.10.08 11:02

Hezké sobotní dopoledne, skoro poledne přeji :)
Marti:pěkné bříško. A pěkná foto mimi.Kde jsi byla na 3D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
12.10.08 09:44

Ahoj holky,
tak mám jeden problémek a chtěla jsem se zeptat, co si o tom myslíte.
Je to ale docela intimní, tak se budu asi :oops:
Když se milujeme s manželem, tak vždycky potom celý den špiním, mysleli jsme, že je to jenom jednorázové, ale už se to pokaždé opakuje a mám strach. Tak jsme říkali, že se na to asi vyprdnem.
Pan doktor mě vevnitř nevyšetřoval asi od srpna, tak nevím. Ale byli jsme v Kyjově, to je okresní nemocnice, asi před 3 týdny, protože mě hrozně bolelo břicho, že jsem se nemohla ani hnout. A tam bylo všechno v pořádku, akorát jsem měla natáhlé vazy, co drží bříško.
Má s tím někdo stejný problém, s tím, co jsem psala výš?
Díky Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.10.08 10:45

Ahojky.
Slíbila jse, že po utz se ozvu. Tak píšu i když opožděně. Miminko je zdravé, má vše co mít má, váží cca 370g a JE TO HOLČIČKA. :D Tak tímto zvyšuji skore holek. Sice jsem chtěla moc kluka ale nebudu se rouhat. Hlavně že jsme obě v poho.
Jinak Niki má angínu a já od ní bacila chytla také, Tak obě kašleme a smrkáme. Ona bere léky a já čaj s medem. Nechci a pořádně nevím co bych mohla brát. Snad budeme brzy fit.
Nad jmény přemýšlíme. Pavlovi se líbí Terezka a mě zatím Deniska. Času ještě máme na domluvu dost.
Mějte se prima a buďte zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.10.08 12:40

Ahojky!
Adél: No já tohle měla v prvním trimestru.A dr mi zakázal sexík.Po prvním trimestru mi ho zas dovolil ale říkal kdybych špinila tak že sexíkovat nemám.tak se na to raději vyprdni.nebo zavolej dr a zeptej se.

Chocholko: gratulace k holčičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
12.10.08 13:09

Adel : Já bych se raději poradila s dr. Já s tím měla problém minule, ale jen někdy. Nakonec jsem zjistila, že to dělalo jen v určité poloze, při které byl asi více stimulovyný čípek. Špinila jsem i po každém vyšetření u dr., když kontroloval čípek…

Chocholko : Gratuluji k holčičce ;)
Jinak k lékům. Na kašel se může Jitrocelový sirup od Mucoplantu, jsou ale 2 (aspoň bývaly) a jeden se smí a druhý nee.
http://www.lekarna.cz/…/v/24567.jpg /> Na rýmu můžeš Pinosol, ale ten mi nepomáhal a tak jsem sáhla po Sanorin (není zrovna ideální, ale na netu jsem našla, že v malém množství smí, takže já foukala jen na noc, abych se trochu vyspala). Známá mi radila ještě kapičky, co jsou pro děti od 3. měsíce, jsou slabší koncentrace, dělají 3 různé. Pro mimi, děti a pro dospělé. Je to Nasivin a dr. jí je doporučil, když byla těhu.
http://www.lekarna.cz/…apky-roztok/
Nebo potom Vincentku nebo mořskou vodu, to prý také pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
12.10.08 18:05

Ahoj holky! Zdravím vás všechny po delší odmlce! Tak se tak stalo, že se toho na mě nahrnulo nějak víc a taky jsem zápasila s depresí. Teda pořád zápasím, ale momentálně už dva dny je kapku líp, tak mě napadlo se nahlásit.

Martino, taky přemýšlím o psychologovi - jakým způsobem sis ho našla? Je to fakt paradox…budoucí psycholožka půjde k psychologovi. Bezva :-(

Jinak se nám vede dobře a bude to další pinďour :D Musím říct, že po všech těch kecech typu „snad se vám podaří ta holčička!“ jsem moc ráda, tak nějak na just jsem si tím pádem přála zase kluka :wink:

Trochu špatně snáším to přibírání, se musím přiznat. Jsem zmlsaná ze Šimonka, kdy jsem celkově přibrala kolem 8kg…no, teď už mám asi 6,5 :oops: :twisted: A to aniž bych měla nějaký jiný stravovací návyky…prostě to leze nahoru den ode dne :-(

Jinak mi můžete dopsat KO na 14.10. a jméno už vybrané máme, ale asi mi to tam ani nepište, třeba se to ještě změní:-)

Mějte se všichni moc krásně, já se zase ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
12.10.08 18:11

Jinak špinění po styku je v těhotenství normální (čípek je víc překrvený v těhu), není třeba to nějak řešit.

Co se nachlazení týče, může se Mucosolvan na kašel a do nosu Sanorin, Olynth… Prý i dlouhodobě - viz poradna dr. Kouckého na www.porodnice.cz. Povolený je i Paralen, ale jen čistý, ne ve směsích (Paralen Plus, Coldrex) - tam je přidávaný efedrin, a to není zrovna košér:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
13.10.08 09:49

Dobré ránko,

Chocholko, gratuluji k holčičce.
Kkačenko, gratuluji k chlapečkovi.

Holky, já už jsem zvědavá na zítra, zda se nám prcek na UTZ ukáže.

Jinak jsem si dneska ráno volala na 3D UTZ do Ústí nad Labem. tak jsme objednaní na sobotu 08.11., tak když nebude mrňousek spolupracovat zítra, tak na 3D UTZ snad… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.10.08 10:00

Ahojky!
Kacennko:Gratuluji ke klučíkovi!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.10.08 10:08

Ahoj holky, tak to jsem ráda, že je to normální, u minulého těhu se mi to vůbec nestávalo.
Moc moc, gratuluju ke klučíkovi, tak si teď říkám, když to vypadá na tu holčičku, že přece jenom pindíka už znám, ale pipinku nee, tak snad to nějak zvládnem. Ale kluci jsou větší mazlíkové, tak uvidíme, jaká bude holčička.
Do školky už chodíme jedna radost, jen těch pár dnů to bylo plakací, ale teď už je Pája statečný a vždycky ráno mi říká, že už je veliký, že už umí chodit do školky a nebéká. Konečně je ten skok za náma. Já už jsem si taky zvykla, že mám dopoledne pro sebe a na všechno čas. V klidu si pouklízím, zajdu do města, po doktorech, po úřadech a odpoledne už děláme jen to příjemné-že chodíme na procházky a tak. V sobotu jsme byli v aquaparku, celá rodinka, tak to bylo super.
jo a ohledně toho přibírání, já za dva dny, přibrala 2 kg, takže už mám 5 nahoře, ale taky se mi pořádně vyboulilo bříško, a nikdy ho nemám kulaťoučké, pořád se mrská, asi to bude sportovkyně, po taťkovi :lol:
Tak se mějte kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.10.08 10:10

jo a další kontrolu mám 3.11. a 21.10 jedem na ten 3D a holčička bude Liliana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...