Poradna duly
Jana Čurdová
No já budu s mimčem jezdit na psí výstavy, to se dá…Ale ty kočičí, je to tam vše moc nasáčkované a být s mimčem od rána do večera na výstavě a sedět na zadku to se nedá…Ty psí jsou přijatelnější.....Je tam všude víc místa a je to bu´d venku nebo v halách…Ale ty kočičí jsou divné…
Naše mimi bude takový malý cestovatel
Jen ať si zvyká ![]()
Tak to jo já jsme nikdy na žádné výstavě nebyla. Neuměla jsme si to představit.
Poslední dobou se tady nějak nic neděje. Mamky ozvě te se co je nového.
Včera tchán vybláznil manžílka, ať si přestaví jak by to vypadalo kdybych zvýbající 3 měsíce strávila vnemocnici. myslel tím soužití s naším jedináčkem dráčkem aneb nucená mateřská dovolená. reakce nedala dlouho čekat a už vola že se nemám bát že nejdýl do 5 bude doma. Což je u nás pokrok nebyl problém aby jezdil v 7-8 večer , někdy i dýl. Tak se šetřím ![]()
Ahojky, tak se zase po delší dodě hlásím. Vše mám ale přečteno.
Neustále bojuji s rýmou a kašlem. Jitrocelový sirup mám. Ten kašel je ale hrozný. Chudák malá v bříšku. Týden poslouchá to moje kašlání a smrkání.
S Niki jdeme zítra na kontrolu, už je na tom líp než já.
Zítra jsme pozvaní k sestře na oslavu svátku mé neteře Míši. Ale asi nepojedu, bojím se, aby něco nechytla od nás. Je jí 6,5 měs.
Mějte se krásně a opatrujte bříška.
Ahojky pupíci.
Všem co marodí, tak ať se brzy uzdraví
.
Pilcando, tak taťka šel do sebe a jezdí domů dřív, jo? To je dobře. Teď tě musí více šetřit.
A co ostatn, jak se máte?
Sammy jo přijel sice dřív lehl si utelevize notně rozladěn z práce 2 hodinyky spal a pak šel něco ven kutit. Takže po jeho návratu našel pěkně nasupělou manželku-chtěla jsme mu něco provést, něco jako projímadlo do stravy nebo tak ten si mě nas… pak to šel udobřovat. Už se sni nezlobím,.. Nestojí mi to za to.
Ahoj holčiny, tak hlásím, že se dr. nález v úterý moc nelíbil, takže klidový režim (o sexu ani slovo teda…), odteď na rizik.těhotenství…nezvedat Šimona, moc netrajdat… Měla jsem to samé u Šimonka, dokonce jsem byla pár dní v nemocnici…nakonec vše dobře dopadlo, přenášela jsem dokonce..ale taky jsem se dost šetřila, což s dvouletým extrémně živým prckem teda vůbec nejde
Beru megadávky magnesia (4×2tbl) a kontrola za 3 týdny. Blbý je, že nám propadnou letenky do Londýna, kam jsme si chtěli s manželem vyrazit bez Šimonka (jako poslední výlet v klidu na příští 3 roky
Místo trajdání po Londýně si musím válet šunky u tchánů na Moravě. No, ještě, že je mám, jsou bezva, moc mi pomůžou. Dost mě pobolívá břicho - píchá, tahá, řeže…při větším pohybu. Ach jo, přeju všem naprosto bezproblémové těhotenství, takhle je to na hlavu:-(
Mějte se, zase se ozvu!
Ahojky, už mě ten bacil nebaví. Nemůžu se ho zbavit.Rýmu mám už desátý den a dnes mi ještě zalehlo ucho, tak jsem napůl hluchá. ![]()
Dnes jsme byly v Kolíně trochu nakupovat, Nikolce jsme koupily novou autosedačku a pak jsme byly obhlédnout to nové Futurum co otevíraly. Všude hafo lidí, což na mě není. Tak jme to jen rychle prošly a jely domů.
Odpoledne se chystáme na houby, tak snad něco najdeme.
Mějte se prima.
Kacenko:teda, to mě mrzí, tak hezky odpočívej a nepřemáhej se, bude to zas ok, neboj…
Holky dneska jsem tady v dobrušce na Burze ulovila 7 hadříků pro Jindřišku za 188KČ, no nemohla jsem odolat, prostě…
Za chvilku jdu do Plusu koupit si nanunukáč, honí mě mlsná!
tady jsou mé úlovky:
Ahojky . kači je mi moc líto že máš problémy. Mopc s tebou socítím protože na tom nejsem o nic íp. Akorát Magnézko bumbám.Tak se drž ať je to brzy lepší. Chocholko **taky jsme se tam chtěla jít juknout jen na ten nával nemám náladu. Prosím tě je tam mekáč.Taď jsme s mojí těhu švagrovou řešili jak by tam byl skvělej. A co zaváděcí ceny jsou? že bych se překonala…
![]()
Daizy koukám nákupní horečka vrcholí. Já jsme na tom dost podobně jenpořád nevím to naše schovaný pohlaví. že bych zalovila v barvičkách. Holky jaká se Vám líbí klučičí jméno? Švagrová bude mít na 98% holčičku tak se snad uvolnil náš prvotní Honzík. Ale zdá se mi to zas blbí vůči ní. .. No ale nevím co furt řeším
Ona by na mě ohled určitě nebrala
. Máme vybranou i pstejnou kombinaci barev na kočárku naštěstí každej jinou značku a snad i odstín..
**
Ahoj holky,co jste od Kolína,kam chodíte ke gynekologovi? Kamarádka chodí v KO v Dr.Galistlové a chtěla by ji změnit.ale on moc výběr asi není…
Dobré ráno.
Kačenko, tak to mě mrzí, že máš takové trable. Zkus co nejvíc odpočívat ať jste s prckem oba brzy v pořádku. Ten Londýn by mě taky určitě mrzel, ale zdraví je nejdůležitější. A když Ti tchánovci na moravě se Šimonkem pomůžou, budeš mít více klidu..
Tak se drž kočko
.
Chocholko, tak ty pořád taky nachlazená? Ach jo, to je pech, že se Vás to pořád tak drží. Hlavně, ať se Ti brzy uleví. Zkus na tu rýmu bonbony Halls. Mě pomáhaly..
befano , já chodím ny gyn. d Kutné Hory. Takže s Kolínem timoc neporadím, hodně sichválí i lékaře v čáslavi, to zas neni z Kolína takdaleko. Jsou tam dr. přímo u nemocnice. Tak snad něco byberete
Kačenko, hlavně hodně odpočívej. A uvidíč, že na další kontrole to bude už daleko lepší. ![]()