únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
13.10.08 13:00

Ahojky maminky. Gratuluju k holčičce i k chlapečkovi. :D

Já byla dnes nečekaně na KO. Hodně mi tvrdne bříško a sem tam mám pocit jako když se dere ven píchá mě v bříšku a tak. No prostě se bříšku nějak nadaří,.

Dr mi řekola že mám porušení čípek, ale jinak jsem zavřená. No tak na KO za 14. dní. taky půjdu asi 27.10. ať UŽ TO MÁM ZA SEBOU. Jinak mám klidový režim a žádný sexík :oops: . Až do odvolání.Nemám nic tahat a tak. To nevím jak to s tzím mím prdítkem teda zvládnu malej má cca 20 kg. Teď máme období nezlob mě mámo. Vůbec nechce spolupracovat. 8O
Jinak už jsme konečně přibrali a taky za 14 dní 2 kg.

Zítra jdu na KO k zubní už jsme se konečně rozhoupala mám to oškolvý ten váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.10.08 13:21

Pilcando:tak se opravdu šetři......
Holky to je teda.Je toho teď hodně, pořád nějaké problémy. S tvrdnutím břicha a s čípkem.Nezdá se vám že to má každá druhá?
Já se jdu natáhnout a pak budu prát. a mít nádobí.Pokud neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
13.10.08 17:46

Ahoj maminy,

Daisyzbopo
byla jsem u Dr. Poláka http://www.petr-polak.cz/. Dělal mi vyšetření v I. i v II. trimestru a tak jsem si tam nechala udělat i tuhle 3D fotečku. Plánuju ještě před porodem návštěvu u něj na jednu a jednu celého tělíčka. Pokud to půjde. Dělá i 3D videa.

kkacenka
já se ptala svojí gyndařky. Myslela jsem, že bude někoho znát a poradí mi. Jenže ona mi dala tel. na psychiatričku podle zlatých stránek. Tam teprve mi poradili psychologa. Naštěstí tihle lidi chápou, co to je, když je člověku „zle“. Takže nejsou nepříjemní, nekřičí a baví se s Tebou s úsměvem. Ale co je pro mně hlavní : mluví se mnou !!
Hele, já to udělala hlavně proto, že nechci aby to malinké až se narodí, bylo nevrlé a protivné apod. A když už opravdu nevíš kudy kam, jsi ráda, že Tě někdo vyslechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
13.10.08 18:56

Holky,hlavy vzhůru,za chvíli budete mít miminka,tak žádné depky…=o)Zajděte si na 3D(4D) UTZ a hned bude nálada lepší,alespoň na chviličku..=o)

Jinak gratuluji k holčičkám a klukům.A ktěm marodům tady,pěkně si to těhu prospěte,i když,když už jeden přírůstek doma máte,tak to moc nejde,co,tak zapřáhnout chlapy pořádně..=o)

Mě na dnešek onemocněla prodavačka a když jsme přijeli s mojí maminou a malou do práce,že tam budu já a máma bude hlídat,máma si zvrkla nohu vedle u krámu a má ji zlomenou,takže jsem bez lídání i prodavčky a musela jsem zavřít…ale dneska večer už sme se tomu smálí.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.10.08 09:21

Ahojky!přeji hezký den!jdu ven pak nakouknu zatím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
14.10.08 10:43

Dobrré dopoledne,

Pilcando, tak se opravdu šetři, to není žádná sranda. A uvidíš, že na další KO už to bude lepší. :wink:

A co já? Byla jsem nejdříve na kontrole. Dr. mě prohmatal, tak to je v pořádku, dole to všechno drží, tak jak má. Pak mi opět měřil břicho a zjistil, že jsem nějak hodně od minule narostla. Tak se docela zhrozil a řekl, že se musí podívat pak na UTZ, co se tam děje. A prý jestli tam nejsou 2, když se mi to tak výrazně zvětšilo. A na tvrdnutí dělohy mi dal recept na magenzium, mám si 1× denně dát jeden sáček do vody a to vypít.
Tak jsem byla hnedka vynervovaná, že se něco děje s prckem. Mamka chudák se mě snažila uklidnit. Už plánovala, kdyby tam byli 2, tak že se postěhujeme k nim, aby mi mohla pomáhat.
No a na UTZ bylo vše v pořádku. Kontroloval srdíčko, žaludek, plíce. Měřil hlavičku, obvod hruníčku, stehení kost. Tak odpovídá dle rozměrů 20+4, 21, 20+5, takže vše v normě. Ptala jsem se ho, jestli je vidět pohlaví, tak řekl, že moc dobře né, že tam sice jakoby náznak něčeho vidí, ale že to nechce moc říkat. Ale pak mu pořád říkal Karlík…takže je to asi částečně jasné :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.10.08 13:54

Vlaďko myslím, že je to jasné karlík asi nebude holčička :D . Tak gratuluju třeba se to potvrdí i příště.

Já dnes byla u zubařky. Nějak se holky sypu. Odstranila mi nějaký výrůstek že to radši pošle na histologii.. NO ale že to asi nejspíš nic nebude. Jéžiš kde jemoje klidné těhotenství.

Švagrový ohlásili holčičku ,ta je z toho dost rozhozená hrozně chtěli kluka. Jako by na tom nějak zvlášť záježelo. 8O
Já jsme taky baba zvědavá a chtěla bych to vědět. Co mě tam teď tak zlobí. Jestli je to další kluk nebo holka.
Prý se tchýni zdálo, že švagrová bude mít 2 holčičky a my dva chlapečky. Tak u švagrový se jí to zatím plní. No uvidíme co u nás snad se ukáže až zas někam půjdeme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.10.08 13:55

koukala jsme do průkazky že tam mám napsanou 1 u Dilatace hrdla- Nevíte co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.10.08 14:10

Pilcando, já po té své dr. nepřečtu vůbec nic, takže průkazka je pro mě pořád švédská vesnice :? .
A moc přeju, ať ten výrůstek je v pořádku a nic dalšího nezlobí :wink: .

Leni, tak hlavně, že jste se nakonec zasmáli. A taky ať je tchýně brzy v pořádku. Ono se to někdy s prominutím sesmolí všechno najdnou, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.10.08 14:24

Sammy ten údaj jsme našla dole pod grafemn kde se píše hmotnost. Jinka po své dr taky nic nepřečtu- je to ten jejich dr rukopis. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
14.10.08 14:26

Sammmy:Ani já nic nepřečtu.

To byla moje mamina s tou zlomenou nohou,ne tchyně…=o)
Přesně tak když se to s…,tak se to s… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.10.08 15:20

Holky tak jsem vám nafotila moje zlatíčka
Mercedes (s tím jsem měla jet na tu výstavu) 

Klotylda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.10.08 21:47

No ten černobílí kocourek je moc krásnej. TAk snad příště vyrazíte na výstavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.10.08 11:55

Pilcando:Já to můj ňufínek.Pěkně ho rozmazluji…Na výstavu pojedem až nebudu kojit.Tzn asi za 2 roky :( Tak aspoň ještě pěkně zmohutní.
Ta kočička je taky moc pěkná, ale tu na výstavu vzít nemůžu, by umřela strachy.je to pěkný strašpitel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
15.10.08 13:30

Myslím že navystávu budeš moc i jako kojící, neboj, nejdýl v půl roce dítě už půjde všechno jako po másle uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí