únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
7.10.08 20:06

Leni : My jsme malému už koupili velkého plyšáka a budeme kupovat dřevěnou vláčkodráhu (zatím základní okruh a uvidíme, jestli se to ujme). Taky jsem zvažovala Lego Duplo nebo Megabloks (to je ale docela pálka, tak nevím, nevím). Naši budou kupovat odrážedlo a asi nějaké dřevěné kostky. Teo ale miluje zvukové hračky (já s Manželem už méně :lol: ) Teď mu v obchodě učarovala hračka se zvuky zvířátek, tak to možná koupíme k svátku (má v listopadu).
Jak budeš řešit cukroví pro malou? Budeš jí už dávat vaše?
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to budeš řešit s kočárkem? Malá už bude chodit jen po svých? Malému bude rok a půl, tak jsem už i uvažovala o nějakém tandemu, jenže je to pálka jako prase a doma už mám 2 kočáry, jenže tak nějak 4 ruce nemám :( Zaujal mě Phil adn Teds, s tím spodním patrem, ale nejsem si jistá, do jaké míry by to bylo pro mimi v nižším ptře komfortní :? Taky se mi zdá, že by bylo hodně nízko (smog, prach prostě fujtajbly, co se drží u země a do 1m to je prý nejhorší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.10.08 08:51

Ahojky holky!
Tak včera z hnízdní nic nebylo ve 13, jsem se na chvilku natáhla a probudila se v 16 h.když přišel Rá´da :oops:
No a pak jsme jeli do Hradce na kočárky.Tak jsem šla a jen houpala s každým kočárkem (teda a koukala na cenu do 10 000) No samý nehoupavý nebo divně houpavý.Až najednou jeden tak krásně houpal.Šla jsem za prodavačkou jestli nemaj dva kočárky co jsem našla na netu.Tak neměly.tak jsme se šli juknout na ten. No vše vysvětlila.Projela jsem se i s kočárkem po obchodě. I se zátěží(dala mi tam autosedačku :) )No jsem z kočárku nadšená. Je to DorJan Spring Coll (Samy můžeš mi ho hodit do seznámku jsem na 99,9% rozhodnutá pro tento kočárek) Fakt mi vyhovuje. Akorát máme dilema s přítelem on chce světlý nebo modrý a já buď zeleno zelený nebo zelno černý (kůli tomu aby nebyl hned špinavý…No tak uvidíme jakou barvu nakonec vyberem :) Obědnací lhůta je 14dní až měsíc.tak ho obědnáme asi za měsíc..A bu´d ho dáme ke kamarádovy, nebo si ho tam necháme a vyzvednem (R vyzvedne :) ) až budu v porodnici.Opravdu jsem nadšená jak z kočárku tak z těch prodavaček.Moc ochotný, hodný.Strávily jsme v obchodě asi 30 až 45 minut.A ony byly strašně milý.I když jsme jim řekli že přijdem tak za měsíc ci ho obědnat, že teď je ještě čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.10.08 11:08

Dobré ránko.
Vidím, že tady už se vesele plánují Vánoce. V tom já bohužel neporadím, protože jsem všem říkala, že letos na Vánoce nic mimo dětí nekupujeme a zařizuje se pro malou…

Daisy, máš pravdu, že na kočárek je ještě čas. Když už máte vybrán konkrétní kočárek, který budete chtít, stačí ho objednat později.
My se na to chystáme tak začátkem ledna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.10.08 13:01

Ahojky maminky, už řešíte Vánoce. No letos určotě nepeču. Max rohlíčky a vosí hnízda jestli se povedou. Páš to u ná nikdo nejí. nakonec to všechno stejně vyhodíme. Takže nic.
Lenousku Co se týče dárku k druhým narozeninám tak my jsme kupovali skákací hrad. malej měl narozeniny v červnu takže to bylo akorát. takvou trampolínu .
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jenže to bylo léto takže se pekelně vyřádil . Před pár dny jsme jí uklídili. K Vánocům chystáme Kolo a přilbu. Protože už do roka a půl umí šlapat.Taky by se mi líbilo auto na dálkové ovládání. Ty se dělají už taky od 2 let.To by se malýmu mohlo taky líbit.

Mirko my už kočárek nepoužíváme ale určitě budu kupovat skeet ke kočárku. To by už tvůj prcek mohl taky zvládnout ne?http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=1986937
Tandem bych řešila kdyby šlo o menšího prcka. Náš drobe začal po roce a půl capkat i bez kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
8.10.08 13:10

Daisyzbopo , TAK TO JE TEN KOČÁREK K TERÝM JSME UVAŽOVAL NEJDŘÍV. naKONEC TEĎ ŘEŠÍME TENHLE.http://www.kocarky.cz/kocarek-bohemia-patron-apollon-alux.html ,barva 575.Jsou si hodně podobné akorát Patron je Čerské výroby, je dražší a hlubší. Ale ten tvůj se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.10.08 13:37

Pilcando, ten je taky pěkný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.10.08 15:12

Pilcando : Teo chodí tak měsíc, jenže si nedovedu představit, kdybych s ním měla jít nějak dál, třeba k dr. to máme 20 minut rychlejší chůzí. Za 1. by tam nedošel (v únoru už možná ano), ale šli bychom tam tam hodinu, né-li déle. Taky jestli napadne sníh, tak by mohl být problém s chozením. Na skate jsem taky myslela, jenže si myslím, že bych tam Tea neudržela. Jak není v kočáru připoutaný, tak mi vyskakuje za jízdy :roll: Ještě jsem uvažovala o šátku pro mimi, že jak bude Teo unavený, mimi půjde do šátku. Uvidím, jak na tom budeme s chozením, přece jen bude mít jen rok a půl…
Patrona má kamarádka a je sním moc spokojená, jen teda zatáčí více, než by dle parametrů měl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.10.08 18:38

Holky!tak jsem poklidila. uvařila véču a ještě buchtu.No prvně jsem pekla.Tak jsem na to zvědavá je to Švestkův koláč švestkový ale je to dělaný z jablek Tak jsem na to opravdu zvědavá.A mám tu teď pěknej svinčík.Můžu znova uklízet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.10.08 21:09

Mirko:ty už to máš hezky naplánovaný..=o)Naší malou kostky nezajímají..=o/
Ten kočárek bych nebrala,měla jsem ho v obchodě a minulý týden jsem ho viděla i jet po měste a to spodní místečko je opravdu nizko.Skaty jsou většinou jen za sporťáky,za korby někdy nejdou…=o/,ale budu si nechavat dva kocarky,kdyz pujdeme treba na delsi prochazku,tak si vezmu jeden ja a druhy manzel nebo mamina..=o)
Pilcando,trompolina je super,taky ji objednam a nechame ji v obyvaku,mame ho velky…=o))O kole uz taky premyslim,jenom je maly 21.mesicu,tak nevim..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.10.08 21:14

Mirus kup si klokanku,ta to vyresi,ale nesetri,z tech levnych boli hodne zada.Chicco ma treba dve,jedna kolem 800 a druha necele 2000 a ta je super..Tea das do kocarku mimi do klokanky a vyrazite k doktorce..=o)Jde ji vyuzivat i v zime,spolu se zimni zavinovackou od Emitexu.

Zacinam mit z toho druheho prcka cim dal vetsi strach,Laurinka si zada ted 100% pozornost a jsem z ni dost unavena,k tomu jeste vstavani,dalsi prebalovani a plac,trochu se bojim… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.10.08 22:52

Leni : Taky mám strach, jak budu zvládat 2 děti, Teo se v noci ještě pořád budí 3-4× :? To budu lítat na střídačku a nevyspím se už vůbec :? Já chci první vyzkoušet šátek, jestli se mu to bude vůbec líbit. Teo šátek nesnášel, celkově nesnášel, když byl ke mě přitisknutý, hned se odtahoval :roll: Doteď nesnáší přílišnou blízkost, potulit ano, ale jen když má náladu a to se musí tulit on ke mě a nesmím ho moc objímat, prostě je jen u mě.
Já doufám, že se Teovi kostky líbit budou, já je miluju :oops:
2 kočáry nechávat budu, ale kdo ví, jestli vůbc bude čas na společné procházky. Maximálně tak o víkendu, jinak si budu muset poradit sama, babičky nejsou po ruce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
9.10.08 09:00

Ahojka,

jééé vánoce, to je něco pro mě. I když s tím pečením to asi letos nebudu tak přehánět. budu péct u mojí mamky, tak mi bude hojně pomáhat. A dárečky? Hmmm myslím, že je to jasné. Od každého dostaneme něco pro prcka.

Jsem zvědavá na Juku, jak na UTZ. :wink: Snad už vědí co čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.10.08 09:18

Ahojky!Holky!
přeji krásný den..
Ad Vánoce: No já koupit neco budu muset, ale nic drahého, že, hlavně mamce, pořád mi něco kupuje na mě oblečení a mimču chce koupit flašku a plenky…No tak teď řekněte mamce že k vánocům nic nekupúujete, že?Nejhorší je že každej má te´d kulatiny. 2 kamarádky 25, děda má 75 a R. mamina 55 a Rá´da 33.A já mám jen dva tisíce na měsíc pro svojí potřebu (je to pro mě a pro mimčo) Takže vždy koupím sobě krémík a pak dárky. A mimču nic nekoupím páč mi peníze nezbydou. Ještě že mám tolika věciček zděděnejch.Od prosince dokoupíme ten zbytek(zavinku do autosedačky a tak)Kočárek a autosedačka, komoda a matrace jdou z jiných peněz.To je z mého stavebka.Ale nebudu ze stavebka kupovat třeba dám příklad plenky nebo oblečení na mimi, že To by byla hloupost…
Tak asi tak.Jé to jsem se rozepsala. se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
9.10.08 10:22

Ahojky maminy.
Tak už se mi to blíží. Zítra ten utz. Snad bude vše ok a mimi ukáže pohlaví. Jsem hrozně napnutá.
Pomalu také začínám řešit Vánoce. Jak mě něco napadne, hned si to napíšu. Pro Niki to bude složitější. Spoustu hraček už má. Teď ji hodně baví malování a chtěla bych nějakou :,-(u na modelování. Ale před Vánoci má ještě svátek.
Zítra až přijdu z práce, tak dám vědět jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.10.08 10:47

Laurinka právě taky úplně všechno má,už to pomalu nemáme kam dávat,22.12. má narozeniny,a pak hned ty Vánoce…
To bude síla to všechno vymyslet.

Mirko:budeš to mít taky napínavý,máš Tea ještě malinkého..=o)každý měsíc je hodně znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí