Poradna duly
Jana Čurdová
Pilcando, já bych na ségru reagovala stejně. Je to čistě tvoje věc a platit Ti to taky nebude.
Já se sice na 3/4D UTZ nechystám, když už pohlaví známe, ale za jiných okolností bych šla taky
. Takže si pěkně „uprdni“ a jen do toho ![]()
Ahojky Holky!
Tak víkend u Rodičů byl super, akorát ségra mě nechtěla pustit na PC že si dělá věci do školy tak sehlásím z Dobrušky.
Jinak v so jsme byly na výletě i s kamarádkou a jejím přítelem.Fotil o stošest, ale foto mi ještě neposlal, až pošle dodám.
Pilcando:gratuluji ke ko…Ale škoda že mimís je stydlín
A co se týče tvé sestry…Se na ní vyprdni ať si říká co chce.je to tvoje rozhodnutí.....Já sice na 3D nejdu ale jen kůli finanční stránce, jinak bych tam šla, a rozhodně né jen kůli tomu pohlaví, ale kůli mimískovi abych ho viděla. A ostatní ať si škubnou nohou (myslým ty co maj blbý keci) ![]()
Každej má hold jinej názor.Ale je fakt že ti to mohla říšt jiným způsobem a né takhle ošklivě.Kor když jsi v jiném stavu a vše bereš trochu jinak.
Tak se opatrujte papa
Ahoj holky,
tak zdravím po víkendu. Právě jsem se objednala na 3D ultrazvuk do Brna, je to sice az 21.října, ale i tak to vydržím. Sice už budu možná vědět pohlaví, ale můj doktor má tak miniaturní ultrazvuk, že to stejně nemůže být jistota. A strašně se těším, jak mimušo uvidím, jak si tam hoví.
A jestli někdo chce jít na ten 3D ultrazvuk, tak co? to je náš-těhulkový-problém a když chceme, tak nám můžou všichni vlézt na zádečka, s tím bych se ani nezabývala, jestli chce jet ségra taky, tak ať jede, ale ať ti do toho nekecá, ne?
Včera jsme měli půlku oslav Paloškových třetích narozenin, zítra druhou, uf!Už máme doma velkého chlapa a ve středu jdeme vitězoslavně poprvé do školky, tak snad to nebude s řevem.
Tak se mějte a já jdu stříhat metr na toho 21. října
Ahojky,
Vladko , ahoj…
Pilcando , gratulace k úspěšnému UTZ. Já taky pohlaví ještě nevím. Ve středu mi Dr. sice UTZ dělala, ale Prďolka nechtěl nožky roztáhnout ![]()
Taky už to chci vědět!!!! Nás čeká velký UTZ příští úterý, tak doufám, že Dr. to vyzkoumá.
A kdy máš další UTZ?
Ad ségra - to by mě teda dost nakrkla!
Sammy , ty jo, tak brzo začínáš „kojit“?!? No to mě čekají hezké věci ![]()
Daisy , jak zvládáš, tak časté cestování?
Adel , 21. 10. je tu za chvilku. Zrovna v noci jsem nad tím přemýšlela, že to utíká hrozně rychle.
Tak dodatečně všechno nejlepší k 3. narozeninám! Držím palečky, ať zvládnete oba dva 1. den ve školce a halvně ať tam má samé hezké slečny ![]()
Všechny zdravím
** Lenousku: ** ještě se chci zeptat,kdy zhruba chodí nové kolekce kočárků? Bude pak i doba,kdy budou prodávat současně obě kolekce?jsem zvědavá na barvy,jestli budou lepší letošní či příští rok ![]()
Ahojky maminky:
juko nadlší uz jdu asi až ve 32 týdnutakže docela doba že. Na kontrolu k Dr.jdu zítra tak se s ní zkusím domluvit. Uvidím jestli výjde vstříct.
Já jsme hrozně zvědavá baba.Přitom mi to je taknějak jedno co to je, Ale chtla bych to vědět.
Dobré odpolende holčiny,
dneska jsem nějaká pomalá, pomalu dočítám, pomalu odpovídám…
Pilcando, se sestry si nic nedělej. Je to tvoje miminko a tak je jasný, že to chceš vědět. Škoda, že se prcek schovával…snad se příště nebude tolik stydět a ukáže se.
Já rozhodně na 3D UTZ jít chci. Ve středu jdu na KO, ale na UTZ ne, i když doufám, že mě dr. objedná na příští týden a budu hoooodně doufat, že prcek se nebude stydět a uvidíme, co čekáme. Zrovna se se mnou na UTZ asi půjd epodívat moje mamka, tak by to věděla hnedka z první ruky…bříška
![]()
Jinak kočárek, tak já se rozhoduju mezi Patronem a mezi x-landrem XA. Ale na živo jsem je ještě neviděla. Pojedeme se podívat do nějakého krámu během října a pak se rozhodneme. Asi potom kočárek objednám na netu, jsou tam levnější než v kameném krámu.
Ahojky!
Juko:cestování snáším dobře ![]()
Přikládám slíbené fotky…
Bříško:
Dárek z Fr od kamarádky:
Vecičky od kamarádky:
Daisy moc hezké fotečky, koukám že máme asi tak stejně velké břísko. Jen tak dál.
Vlaďko skočárky jsme na tom dost podobně, mě se asi víc líbí patron i když mi ho Lenousek vymlouvala, čekám co mi doporučí. naštěstí času dost.
Daysy, máš krásnej pupík a zepředu vůbec není vidět, že jsi těhu. ![]()
Pilcando, mě se asi více líbí ten x-lander, ale fakt jsem je ještě neviděla na živo, tak nevím no. Ale zase patronje docela hodně prodávaná značka, tak tak špatný být nemůže
.
Tak dneska už končím a jedu domů na oběd.
PAPA zítra a pohlaďte pupíčky
Ahojky,
Pilcando , to je docela doba, než budeš mít další UTZ. Mě ho naštěstí Dr. dělá i při běžné těhu KO.
Přidávám se ke zvědavé babě! Taky už to chci vědět a je mi fuk, co to je. Takhle člověk neví, jestli koupit modrou nebo řůžovou ![]()
Tak držím palečky, třeba už zítra budeš vědět!
Daisy , super pupíček a večičky ![]()
Pilcando, tak to je opravdu dlouho. Mě dr. dělá ultrazvuk automaticky při každé prohlídce…
Ale myslím, že pokud se rozumně domluvíte, nebue to problém. A 3/4D UTZ to jistí
.
Vladi, tebe genet. UTZ čeká tak do 14 dní, ne? To už máš za pár, neboj
. I když vím, jak mě pomalu ubíhaly ty 3 týdny
![]()
Ahojky holky,
tak X-landera bych urcite doporucovala spis nez toho patrona,zase ma ale mensi korbicku,ale k tomu uz jsem se tady vyjadrovala.
K tem Tvym narokum Pilcando,co treba ta Inglesina..=o)
Třeba ten patron nebude špatný,j jen vím,že k němu nejsou nhradní dílya když se poté něco po…,tak je to na vyhození celého kočárku..=o)
Veliké korbičky má Maxi-cosi Mura,Cosatto Cabi nebo Mobi,ale nejsou houpací,to je jen ta Inglesina z kočárků,které prodávám…
Ahojky, dlouho jsem Vám nic nenapsala (naposledy hned na začátku). Pročítám si Vás celkem pravidelně, ale není času reagovat na vaše příspěvky. Psaly jste o 3D ultrazvuku a musím se s Vámi podělit o zážitek. Včera jsem byla s přítelem v sanatoriu Helios v Brně na 3D a byla jsem z toho nadšená. Minulý týden v pondělí jsem byla na velkém UZ a doktor nám řekl, že čekáme holčičku, ve středu jsem byla na kardiologickém vyšetření plodu, taky nám potvrdili holčičku, ale i přesto jsem jeli na 3D. Ne ani kvůli pohlaví, ale podívat se jak má zařízenej domeček naše Nelinka:)Bylo to nádherný! Jen nám nechtěla ukázat obličejík, tak jsem si vyšlápla 5 pater a pak se nám trochu ukázala, spočítali jsme si prstíky na ručičce atd. S přítelem jsme z toho byli nadšený. Stálo to sice 600Kč,ale stojí to za to. Pokud mi to půjde, tak přiložím foto. Naproti sanatoriu je obchod s kočárkama, tak jsme si hned vybrali.
Opatrujte bříška a všem držím palečky,ať je vše v pořádku. Pa