Poradna duly
Jana Čurdová
JO jo, taky mě pobavila historka s plínkou ![]()
Hm a v kolikátem týdnu se toto nechutné vyšetření provádí???
Já jen na kdy se mám připravit
Fuj! Ale jsou i horší věci na světě ![]()
Ponču se to ale moc líbit nebude už teď když to jen čtu mě pěkně odloubává ![]()
Miruš, tak nevolnosti naštěstí nemám, tak to bych to snad mohla rozdýchat. Příště se na to v poradně zeptám…
Juko, mladá mamina ?
. Já si myslím, že na první dítě to je akorát…
Sammy , když já jsem ve svých 24 letech byla ještě hrozné střevo, na vejšce, jsem si užívala života.
Ale jinak souhlasím, že je to ideální věk!
Miruš díky za info ![]()
No já jsem samý extrém, první dítě ve 20 a druhý v 36
V prvním mi nedělali snad žádný vyšetření a teď by mi nejraději udělali naprosto všechno ![]()
Ahojky!Zdravím ze Sokolova.Omlouvám se ale vůbec tu nemám čas.navíc net jde od včerejšího večera a sem kvám jsem sem dostala až teď.....odpoledne jedem do města a večer pokud si R.brácha neveme net i s notebookem dolu tak se tu ukážu ![]()
prolítla jsem vás v rychlosti nic moc si nepamatuji.jen kauzu markýsek…To jsem si četla včera tu diskuzy.Je to mazec…A nemá cenu se tím zabývat, apk je člověk aorát naštvanej…
jinak mi jsme v pořádku.Jindřiška mě každný den šťouchá, včera po obědě.....Bylo to takový zvláštní, tm asi dělala sérii´salt či co.Bylo to ani nevím jestli příjemný nebo nepříjemný, prostě zvláštní ![]()
tak se opatrujte zatím papa
Juko, vidíš to. To já dosvých 24 let jsem toho stihla dost. Vdát se, rozvést, odpracovat 5 let… To správné střevo jsem byla tak do 19…
Pastelko, jak to tak píšeš, tak to zní skvěle. Pěkné rozdíly
. Ale zvládneš to
.
Ahojky,taky jsem vcera cetla dizkusi a hustý,no…Na jednu stranu si myslím,že všichni přehání,přesně jak říka Mirka,je to tu jen internet ať si kdo chce dělá co chce a přijde,že spíš jen několik unuděných maminek to dělá senzaci,přesně jak tam jedna maminka psala,třeba to ta maminka všechno opravdu prožila,jen chtěla zůstat anonymní,a tak změnila jména a místa,ale na druhou stranu,když si představím,že je to třeba fakt nějáký blázen,co potřebuje pomoct a záměrně tady ubližuje maminkám,tak to je hnus…má čísla a adresy na několik lidí-to musí být nepříjemné.
Jinak k testu na cukrovku,jsem zvědavá,jestli půjdu,kamarádka těď u stejného doktora šla a je jí 24l.
Ahojky!Jsme zpět z města.Máme už sprchový kout jupííííííí!A další věci…Jinak jsem dnes R pomáhala svařovat plastové trubky na vodu.A teď mám chvilku čas a tady nikdo…No tak nahlídnu později nebo zítra.papa
Jé tady se taky řeší mcukrovka? No na to jsem taky zvědava…No ato teď poslední dobou mám obrovitánskou chuť na sladk…je to u mě na dením pořádku.I několikrát za den…Jsem strašný mlsoun ![]()
Ahojky,
u nás mrzne ?!?
Daisy , tak to gratuluji k sprcháči. Já na něj nedám dopustit!
Cože ty jsi svařovala?
Chuť na sladké já nemám vůbec, maximálně si dám chleba s medem, ale to je všechno. Spíš mám chuť na kyselé, ale to od mala. Krupičku jsem nesnášela, zato salám s cibulí - mňam ![]()
Lenousku , to co se stalo, poznamená hodně diskusí
Sammy , ty jo, ty jsi toho stihla docela dost ![]()
Všem krásný den - u nás zatím svítí sluníčko ![]()
Ahojky
Holky tady je strašná zima i v baráku.Mám dvoje ponožky, jedny tlustý a zebou mě nohy a mám dvě mikyny a je mi zima, chjo!!!!!
Juko: no úplně doslova nesvařoval. je to na plastové trubky.jen jsem tu věc držela a R na to na:,–(il trubky a zase jsem tu věc položila a tak.....
Jinak jsem si te´d nesla do pokoje pití a nechtěla jsem aby kočky vyběhli ven a bouchla jsem si hrníčkem do dveří a rozlila to. No jsem šikovná…
Holky už mám zase hlad a tady nic není, chjo a sladkého mám plné zuby,chjo.A oběd bude až za hodninu, chjo. asi umřu ![]()
Ahojky tak testem na těhu cukrovku jsme si u JIříka taky prošla do dns na to vzpomínám, ble. Pamatuju si to víc než samotnej porod. my cukrovku máme v rodine. je fakt že to je hnusný, na blinkání, ale zvládli to jiný že, tak mi taky. ![]()
Dobré ráno.
Máme tady nějké mrvto pupíci.
Co plánujete na víkend?
Já se právě rozhodla, že nebudu dělat vůbec nic a budu celý víkend v posteli a léčit rýmu a kašel. Ven mě nedostane nikdo ani párem volů ![]()
Ahojky
My máme program na víkend plný. Dnes jdu na noční a ještě musím upéct koláče (zítra je u nás posvícení a oslavy obce 770 let zároveň), vyprat, vyžehlit a uvařit na víkend. Mám do 5 co dělat. Niki ani není ve školce , měla teplotu a teď trochu rýmu. V sobotu dopoledne přijede kamarádka s rodinou a přespí do neděle.Taky budou mít mimi- ona chodí na ledňátka.
Neustále se mi zdá, že budeme mít holčičku. Tak nevím, nevím.
Mějte se, opatrujte se a já jdu pracovat.
Chocholko, podle metříku vidím, že má Niki dnes narozeniny. Tak všechno nejlepší
. To to i oslavíte, viď?
Jinak máte na víkend opravdu na pilno. Tak hyperaktivní jsem nebyla ani nepamatuju
![]()