únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
15.9.08 12:26

Tak tak Dituš. Veškeré Triple testy mají zakázáno porušit negativní výsledky :lol: .

Já normálně od rána snědla už 5 rohlíků se sýrem a 2 koblihy 8O . Mám nějaký šílený apetit :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
15.9.08 12:37

Sammmy : Asi se medvědomimině chystá na zimu :lol: To mi připomíná, že jsem chtěla jít snídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 12:42

Miri, opravdu to tak vypadá :lol: . Podle lenivých pohybů i podle toho, kolik toho spořádám. Asi si dělá zásoby :lol: .
A ty si nechej chutnat. Ale není spíš čas na oběd? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
15.9.08 12:50

Sammmy : Když já dříve nestíhám, ve 12 šel Teo spát a já zasedla k PC, ať mám chvíli čas poserfovat (taky projít MMB :D ) a na snídani jsem zapomněla :roll: K obědu ještě ani nevím, co budu vařit :oops: Malý má krupici, tak možná udělám krupici i nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 14:16

To já jsem si MMB na chvíli zakázala. Doma už mám kopu věcí a pomalu to není kam dávat :oops: .

Já pádím z práce domů. Musím něco uvařit a pak si zalezu s čajem do postele ať to nachlazení vyležím :? .

Mějte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.08 15:29

Dituš, díky moc za ten odkaz, moc mi to pomohlo, díky!

Holky všem vám moc děkuju za názory a odkazy. Dneska jsem toho v práci moc neudělala, pořád jen něco pročítám :oops: aaaale co, jde o mojeho drobečka :wink:

Jsem fakt ráda, že jsem se rozhodla tak jak jsem se rozhodla. Moooc díky, za chvíli pádím dom 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
15.9.08 16:50

Ahoj nějak nestíhám se úšatnit malej mi nechce moc chodit spát a já nějak nestíhám. Brzy odpovím vám všem. Jinak válčím s mojí mamkou a jsme z toho dost mimo. Konečně Jsem si dobyla Zubí prohlídku. Hrozně mi krvací dásně a mám tam nějaký krvácející váček tak jsme se celekm dost děsila co se mnou provede. Ale nic moc se nedělo. Celekem v pohodě. I malinkej jí ukázal zoubky. Děsila mě ať mu je pořádně drbem manža má velkou kazivost.ZAtím papa pupící opadrte se jdu něco dělat je to tady výbuch a mě se nechce nic dělat ale musím se donuti. :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
15.9.08 17:31

Ahojky,taky se hlásím,všechno pročítám,jen nestíhám odepisovat.

Pastelko,jak jsem už psala,ani nevím proč se ty TT a Screeningový testy dělají,když se na ně stejně nebere zřetel,ale když máš oboje v pořádku a navíc tam nějáký riziko možnýho potratu je,tak bych se na to taky vybodla.
A netrap se tím,na velkém UTZ by na to taky přišli.

Jináč Vás všechny zdravím a gratuluju ke kopanečkům..

Tady v Kladně je hrozné hnusně..=o/Už týden topíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
15.9.08 17:45

Napsala bych krásný podvečer, ale počasí je nějak proti. Tak alespoň ahojky,

Dito , díky moc, ale klidná budu až - však víš.

Mirko , ty jsem schopná žít bez snídaně?

Pilcando , zkus jemnější kartáček a možná i jinou pastu.

Lenousku , ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 18:03

Tak jsem zrovna dodělala večeři. Dnes si připadám jako velkovývařovna :lol: . Holčina v jarňátkách mě navnadila opět na chlupaté knedlíky, tak jsem si je udělala s vepřovkou na cibulce a Petr, když viděl, že je těsto, tak chtěl bramboráky a k tomu maso na leču se sýrem.
Ale obojí je výborné. Ještě teď mám mastnou pusu a normálně jsem to musela spoláchnout jednou malou desítkou :oops: . Tomu říkám zdravá strava :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
15.9.08 18:51

Sammy , ty jo, děláš chutě :lol:
My jsme měli karbouše s hranolkama (dělané v troubě). Pivko bych si taky dala 8O
No co, pořád nemůže jíst předpisově :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 20:08

Holky já nemám slov. Nevím, jestli jste postřehly, co se teď seběhlo okolo „Markýska“ . Najdete to v dubnu 2009 a v životě po potratu. Nevím, co si mám myslet, ale není mi z toho vůbec dobře. Diskuzi o Vannesce jsem pěkně obrečela…
A jak to potom je s Kammi?

No, nějak mě dnes na ten internet přešla chuť, takže dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
15.9.08 21:24

holky nedá mi to, že tady byla maminka, která měla údajnou sestru, které se přihodila ta tragédie s vanesskou? (s nedonošeným miminkem…) mám pocit, že má dceru Charlottu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
15.9.08 21:26

Sammy už je samostatná diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 06:39

Dobré ráno.
Gamal, o té diskuzi vím.
Bohužel Lesi potvrdila to, co jsem si myslela, takže z tabulky mažu fiktivní Kammi, která měla mít 2letou Charlottu a v únoru porodit chlapečka.
IP adresa je shodná s Markýskovou, takže vše bylo vymyšleno.
Je mi z takových lidí opravdu zle :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital