únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
16.9.08 09:09

Ahojky holčiny
Taky se nestačím divit. Ale jak se říká: Každý skutek bude po zásluze odměněn.
Včera jsem byla u dr kvůli tomu nálezu v moči. Mám infekci v moč. cestách a dostala jsem na 12 dní antibiotika.Říkal že miminku neublíží, spíš by byl horší ten zánět, kdyby se to nechalo.
Taky hlásím první pohyby. Ze začátku jsem si nebyla jistá ale teď už jsem na 100%. :lol:
Venku je hnus, už jsme taky topily. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 09:17

Chocholko, tak to mě mrzí, že tě ten zánět tak přepadl. Hlavně, že to bude v pořádku :wink: .
O té zimě mi povídej. Doma nám konečně včera večer začali topit, tak jsme nezmrzli, ale tady v práci sedím navlečená ve svetru a klepu kosu. Já chci zpátky léto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.9.08 09:30

Chocholko : Hlavně když ty ATB pomůžou! :wink:

Holky, já jsem mrtvá, spala jsem tak 4 hod., předevčírem taky. To dítě mě zabije. Dneska mi taky „pěkně“ ducnul do břicha, tak snad to Sašovi nic neudělalo. Dost se tam bouřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 09:41

Miruš, vidím, že Teo je pěkné číslo. A co až budeš mít takové lumpy doma dva? :roll: :D .
Neboj, Saša bude určitě v pořádku. Už se s bráškou seznamují :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.9.08 09:55

Sammmy : Doslova se oťukávají :lol: Dneska jdu na KO, tak uvažuju, jestli to dr. říkat, či ne. Nebyla to zase taková rána, ale bolelo to a Saša se mohl zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 10:59

Miri a dělá Ti dr. i ultrazvuk při kontrole? Pokud ano, tak určitě uvidí, že je všechno v pohodě… Ale pro jistotu ji něco říct můžeš.
Lepší 10× zbytečně, než jednou pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.9.08 11:16

Sammmy : Zatím mi dr. dělal UTZ pokaždé, ale nevím, jestli bude i dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
16.9.08 11:19

Ahojky
Taky doufám že ty ATB pomůžou. Musím si hlídat i pití. Někdy zjistím že jsem toho za den moc nevypila. Teď se musím snažit ledviny „proplachovat“.
Stává se vám někdy to že vás hodně píchne v bříšku? Mě se to stává při zvedání a otáčení v pelíšku. Toto těhu je úplně jiné než s Niki. Říkám si, že třeba to bude kluk. Když jiné, tak i jiné pohlaví. Jsem už moc moc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 11:26

Chocholko, to, až křečovité píchnutí mívám, když rychle vstanu z postele. To mi potom ztvrdne na pár sekund celé břicho a musím se znovu po:,–(it. Není to nic příjemného a docela mě to děsí.
Ale vždycky, když pak cítím prcka se hemžit, tak jsem klidnější. Teď je právě taky vzhůru a rejdí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.9.08 11:49

Chocholko : S tím pícháním jsme na tom stejně, když vstávám, musím myslet na to, že musím pomalu, nebo taky když se otáčím z boku na bok. Nejblbější to je v noci, když lítám za Teem. To v rozespání kolikrát zapomenu byt opatrna a au au :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
16.9.08 12:52

Mirko teo se v noci budí na jídlo? Mě se vnoci Jiřík občas taky zbudí tak k němu zalehnu a spíme až do rána. někdy po tmě dorazí až knám do postele.

Sammy to snad neni možný aby byl někdo takhle zvrácenej, nebo zoufalej,.. Prostě fakt nechápu. Jdu to prosoumat.

Holky já jsme fakt strašnej žrout dneska se láduju naprosto nezřízeně. K obědu jsme udělal guláš a malýmu zeleninovou pilívku s vločkama a jen co zabral tak jsem si udělal hranolky. No ostuda největší. Už to začíná být vidět na váze. UFUF.

Chtěla jsme poprosit o názor na Kočárky : Dor Jan: Cross Country. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.9.08 13:00

Pilcando : Právě, že na jídlo se nebudí už dlouho! Buď jen řve a nechce nic nebo napít. Co je na PKU2 je strašně žíznivý, za den toho vypije 2× tolik co předtím a chce i v noci. Asi to PKU vysušuje. Jenže kdyby se jen budil a hned usnul, jenže on je klidně 3 hodiny vzhůru a buď řve když ho nechám v postýlce, nebo nám skáče po hlavách akope nás, když ho vezmu k nám do postele. Už nevím, co s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
16.9.08 13:34

mirko , to budeš asi muset nějak vyřešit než se narodí druhé baby , jinak budeš úplně vyřízená. Zkoušela jsi o tom pokecat s Dr.

Já jsem měla malého na Um, a byl schopnej v roce se vzudit 2 na 210ml. a vyžahnout jí. To měl přes 12 kg. jednoho dne jsme řekli dost a že to určitě zvládne i bez mlíčka v noci v roce a bylo. sice to bylo docela ostý, ale naštěstí na něj platí manža.Má před ním respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.9.08 16:35

Pilcando : Dr. mi doporučila nějaký homeopatický sirup, ale bez účinku :( Cca v červnu měl takové období taky, trvalo to déle jak měsíc a pak klid. Cca 2 týdny spla ukázkově, pár nocí dokonce bez buzení a pak to začlo na novo a stupňuje se to. Zkoušeli jsme i Estevilla, ale pak to bylo mnohem horší, budil se s hysterickým pláčem a byl k neutišení, neuklidnil se ani v náručí, což byla teprve bezmoc. V sobotu jedeme na dovču a po návratu to zkusím nějak pořešit, jen nevím co. Na netu všude doporučují buď Estevilla nebo vydržet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
16.9.08 17:16

Co se stalo,Sammmy v dubňátkách?A oni už jsou,jo?To to letí…taky jsem původně chtěla dubňátko.. :D ,ale manželovi se to nepovedlo hned 1.měsíc,když si měl dávat pozor,když mi doktor řekl,ať alespoň na 3 měsíce předem vy:,–(ím prášky…=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí