Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
Tak víkend je u konce.A myslím, že se povedl. Kamarádka s rodinou odjela a zase se uvidíme v zimě. To budeme obě ještě v celku.
Niki zítra už zase pošupe do školky. Tak snad tam vydržíme dlouho a žádný bacil nás nepotká.
Neustále se mi zdají sny že budu mít holčičku a jsem hrozně nešťastná. Tak snad doufám, že mimi neví co se mi zdá. Kdyby to byla opravdu holčička, mohla by si „myslet“ že ji nechci.
Mějte se a opatrujte. Ráno vstávám do práce a ranní vstávání není moje hobby.
Chocholko:Říká se že prý budeš mít pravý opak toho co se ti zdá......
No ale u mě to teda neplatí, páč mě se taky zdálo že mám holčičku a dokonce jsem vyděla i pipinku.V tom snu no a dr mi ve skutečnosti řek že to v bříšku vypadá že to bude holčička.....
No tak ti přeji aby ti vyšel vysněný klouček ![]()
Ahoj maminky, už je hodně hodin tak doufámže už spíte a užíváte si to já půjdu taky na kutě. Víkend jsme prožila v pohodě, dokonce jsme se překonala a dala prát body a dupačky po Jiříkovy. Mám to i vyžehlené. To jsme ale pylná včelička, že? ![]()
No dost jsem se tomu nasmála že ten malej drobek v bříchu je holčička bude mít 80% oblečení Modrých. Ale zase lepší holčička v modrém než kluk v růžovém, ne? ![]()
Maminky poraďte mi co na Opar . uděla s emi na rtu ajsme z toho dost zoufalá. Asi budu muset vyrazit do lékárny jestli mi něco v mém požehnaném stavu dají.
Ahojky Hlásím se z Kutnohorska je taky pěkně zatažíno,bleble, za chvilku se chstáme s Jiříkem na nákup a stavím se v lékárně Ať mi dají něco na ten můj opar. ¨
A jak jste začali dnešní den vy maminky? ![]()
Dobré ráno.
Pilcando, ty jsi tedy opravdu pilná
. To já se chystám dát do pořádku výbavičku až v lednu, kdy už budu doma.
A na opar? Já na ně sice netrpím, ale když už mi něco vyleze, preferuju starou dobrou zubní pastu a za 2 dny mám pokoj. Sice to moc dobře nevypadá, ale zabírá
.
Chocholko, Daisy, tak to mi se ještě nezdálo, co to mám vlastně v bříšku, ale zítra už bych se to měla na UTZ dozvědět.No co vám budu povídat, těším se jako malá ![]()
Sammy , tak ti držím pěstička A´t máš v bříšku co si si přeješ a hlavně ať je všechno v pořádku. Mě uZ Čeká v pátek. Tak už jsem se na večer páteční večer dohla s Manželem a přáteli že to půjdeme oslavit, na nějakou mňamku, A´t je to co je to. ![]()
My jsme měli včera rodinnou večeři. Přijel můj taťka se ženou, strejda se ženou a babi s dědou + všechny děti a vyrazili jsme do pizzerky. To byla normálně poprava jídlem
. Takže taky taková oslava všeho možného. No, ale ještě teď se cítím totálně přecpaná
.
Taky přeji, ať je v pátek všechno v pořádku a pak si večeři pořádně vychutnejte. Jen pozor na přejezení
.
díék z přání dobrého jídela, o té pizzérce taky přem ýšlím to by nemuselo být marné. Jiřík dneska stával v půl 7 ta jsme myslela že v poledne normálně ¨vytuhne a ono nic. Po 3/4 hodince ukecáváníjsme to zvdala. NO nic zas půjde spát o něco dřív večer. Ale je to náročné. Tak hezký den maminky jáý jdu něco podělat, ve troubě se dopéká tvarohová bábovka. Tak musím ještě aspoň vytřít. Tatím papa
Krásné ráno,
Pilcando , tvarohová bábovka, děláš mi chutě, asi se do ní taky pustím ![]()
Vytřít taky musím, i když se to Prďolce moc nelíbí.
Opar - hodně vitamínu B, heřmánek
Sammy , tak co? Už víš?
Pizzerie - byli jsme tam asi před 3 týdny a taky se hrozně přežrali. Od té pizzu nemůžu ani cítit.
U nás víkend opět pracovní. Boža dělal základy na sklep a zároveň plot, já se snažila dá tdo pořádku před zimou zahrádku. V sobotu jsme instalovali kamna, takže máme krásné teplíčko.
Dneska je u nás mlha, že by se dala krájet…
Ahojky Sammmy tak o gratuluju to je skvělé. Doufám že jste si jí přáli.Moc gratuluju k UZ.
Docela jsi mě nadchla. Říkám si že jsme s váhou na tom podobně tak bych mnohla mít taky holčičku .-to bych doma měla bezva páreček. No to už dost fantazíruju.Hlavně že jste v pořádku. Já už se taky nemůžu dočkat až budu vědět co to máme - Schované v bříšku. ![]()
´V lékárně mi dali vektavir na opary- Na v příbalovémlatáku jsme se dočetla že v těhu jen po poradě s doktorem myslíte že v tom může být problém?
Pilcando, zkus si k dr. jen zavolat, ale já si myslím, že v tom Vectaviru nebude problém…
No, abych řekla pravdu, tak já jsem si myslela, že to bude holčička. Už jen proto, že Petr od začátku o mimču mluvil jako o klukovi. Tak jsem říkala, že to bude určitě naopak a bude to holčička
.
V noci jsem až nespala, jak jsem byla zvědavá a jen co jsem v ordinaci lehla, bafla jsem na doktora, ať se koukne mezi nožičky
.
No, co Ti budu povídat, culím se pořád jako jelito
.
A kdy tebe čeká genet. UTZ?
Ahojky
Sammy moc gratuluji k holčičce.
Já už se také nemůžu dočkat. Musím ale ještě vydržet. V po jdu na kontrolu a pak se teprve budu objednávat. Jsem napnutá jako kšandy.
Niki už je opět ve školce. Dnes se jí nechtělo a i plakala, když jsem šla domů. Snad to tam zvládly. Zatím papa
Ahojky!
Samy:ještě jednou gratuluji k holčičce…A už máš jméno?papa L