únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
21.9.08 20:00

Ahojky
Tak víkend je u konce.A myslím, že se povedl. Kamarádka s rodinou odjela a zase se uvidíme v zimě. To budeme obě ještě v celku.
Niki zítra už zase pošupe do školky. Tak snad tam vydržíme dlouho a žádný bacil nás nepotká.
Neustále se mi zdají sny že budu mít holčičku a jsem hrozně nešťastná. Tak snad doufám, že mimi neví co se mi zdá. Kdyby to byla opravdu holčička, mohla by si „myslet“ že ji nechci.
Mějte se a opatrujte. Ráno vstávám do práce a ranní vstávání není moje hobby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.9.08 21:55

Chocholko:Říká se že prý budeš mít pravý opak toho co se ti zdá......
No ale u mě to teda neplatí, páč mě se taky zdálo že mám holčičku a dokonce jsem vyděla i pipinku.V tom snu no a dr mi ve skutečnosti řek že to v bříšku vypadá že to bude holčička.....

No tak ti přeji aby ti vyšel vysněný klouček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.9.08 22:33

Ahoj maminky, už je hodně hodin tak doufámže už spíte a užíváte si to já půjdu taky na kutě. Víkend jsme prožila v pohodě, dokonce jsme se překonala a dala prát body a dupačky po Jiříkovy. Mám to i vyžehlené. To jsme ale pylná včelička, že? :lol:

No dost jsem se tomu nasmála že ten malej drobek v bříchu je holčička bude mít 80% oblečení Modrých. Ale zase lepší holčička v modrém než kluk v růžovém, ne? 8O

Maminky poraďte mi co na Opar . uděla s emi na rtu ajsme z toho dost zoufalá. Asi budu muset vyrazit do lékárny jestli mi něco v mém požehnaném stavu dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
22.9.08 07:38

Ahojky Hlásím se z Kutnohorska je taky pěkně zatažíno,bleble, za chvilku se chstáme s Jiříkem na nákup a stavím se v lékárně Ať mi dají něco na ten můj opar. ¨

A jak jste začali dnešní den vy maminky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 07:51

Dobré ráno.

Pilcando, ty jsi tedy opravdu pilná :wink: . To já se chystám dát do pořádku výbavičku až v lednu, kdy už budu doma.
A na opar? Já na ně sice netrpím, ale když už mi něco vyleze, preferuju starou dobrou zubní pastu a za 2 dny mám pokoj. Sice to moc dobře nevypadá, ale zabírá :wink: .

Chocholko, Daisy, tak to mi se ještě nezdálo, co to mám vlastně v bříšku, ale zítra už bych se to měla na UTZ dozvědět.No co vám budu povídat, těším se jako malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
22.9.08 12:37

Sammy , tak ti držím pěstička A´t máš v bříšku co si si přeješ a hlavně ať je všechno v pořádku. Mě uZ Čeká v pátek. Tak už jsem se na večer páteční večer dohla s Manželem a přáteli že to půjdeme oslavit, na nějakou mňamku, A´t je to co je to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 12:55

My jsme měli včera rodinnou večeři. Přijel můj taťka se ženou, strejda se ženou a babi s dědou + všechny děti a vyrazili jsme do pizzerky. To byla normálně poprava jídlem :lol: . Takže taky taková oslava všeho možného. No, ale ještě teď se cítím totálně přecpaná :lol: .

Taky přeji, ať je v pátek všechno v pořádku a pak si večeři pořádně vychutnejte. Jen pozor na přejezení :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
22.9.08 13:13

díék z přání dobrého jídela, o té pizzérce taky přem ýšlím to by nemuselo být marné. Jiřík dneska stával v půl 7 ta jsme myslela že v poledne normálně ¨vytuhne a ono nic. Po 3/4 hodince ukecáváníjsme to zvdala. NO nic zas půjde spát o něco dřív večer. Ale je to náročné. Tak hezký den maminky jáý jdu něco podělat, ve troubě se dopéká tvarohová bábovka. Tak musím ještě aspoň vytřít. Tatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.9.08 14:53

Ahojky!
Samy:Tak pak písni až budeš vědět co to je..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
23.9.08 08:01

Krásné ráno,

Pilcando , tvarohová bábovka, děláš mi chutě, asi se do ní taky pustím :wink:
Vytřít taky musím, i když se to Prďolce moc nelíbí.
Opar - hodně vitamínu B, heřmánek

Sammy , tak co? Už víš?
Pizzerie - byli jsme tam asi před 3 týdny a taky se hrozně přežrali. Od té pizzu nemůžu ani cítit.

U nás víkend opět pracovní. Boža dělal základy na sklep a zároveň plot, já se snažila dá tdo pořádku před zimou zahrádku. V sobotu jsme instalovali kamna, takže máme krásné teplíčko.

Dneska je u nás mlha, že by se dala krájet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.9.08 12:20

Tak máme po UTZ a budeme mít holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
23.9.08 12:38

Ahojky Sammmy tak o gratuluju to je skvělé. Doufám že jste si jí přáli.Moc gratuluju k UZ.
Docela jsi mě nadchla. Říkám si že jsme s váhou na tom podobně tak bych mnohla mít taky holčičku .-to bych doma měla bezva páreček. No to už dost fantazíruju.Hlavně že jste v pořádku. Já už se taky nemůžu dočkat až budu vědět co to máme - Schované v bříšku. :D

´V lékárně mi dali vektavir na opary- Na v příbalovémlatáku jsme se dočetla že v těhu jen po poradě s doktorem myslíte že v tom může být problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.9.08 12:46

Pilcando, zkus si k dr. jen zavolat, ale já si myslím, že v tom Vectaviru nebude problém…

No, abych řekla pravdu, tak já jsem si myslela, že to bude holčička. Už jen proto, že Petr od začátku o mimču mluvil jako o klukovi. Tak jsem říkala, že to bude určitě naopak a bude to holčička :lol: .
V noci jsem až nespala, jak jsem byla zvědavá a jen co jsem v ordinaci lehla, bafla jsem na doktora, ať se koukne mezi nožičky :lol: .
No, co Ti budu povídat, culím se pořád jako jelito :lol: .

A kdy tebe čeká genet. UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
23.9.08 13:02

Ahojky
Sammy moc gratuluji k holčičce. :-) Já už se také nemůžu dočkat. Musím ale ještě vydržet. V po jdu na kontrolu a pak se teprve budu objednávat. Jsem napnutá jako kšandy.
Niki už je opět ve školce. Dnes se jí nechtělo a i plakala, když jsem šla domů. Snad to tam zvládly. Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.9.08 15:07

Ahojky!
Samy:ještě jednou gratuluji k holčičce…A už máš jméno?papa L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...