Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak u nás bylo zase pod nulou ![]()
Sammy , závidím ti nic nedělání ![]()
Chocholko , teda to bude zápřah! A jak to, že chodíš ještě na noční? Vždyť dle zákona nesmíš, ne?
Viróza teď nějak řádí, tak snad se Niki z toho dostane.
Taky všechno nejlepší!
Víkend - budeme instalovat krbová kamínka, takže v sobotu budeme ještě shánět roury, obložení,…, pak jdeme na oslavu - kamarádce se narodil v srpnu Davídek, tak se jde zapíjet a večer jdeme s kamarády na Plamínky (přehlídku ohňostroje). V neděli zatím nevím, ale nejspíš budeme pokračovat v insalaci kamen a chystám se uklidit na půdě (dokud se ještě ohnu
)
Tak všem krásný víkend, nevím, jak se dostanu na net.
Ahoj maminky pořád si říkámjak jsme tohle těhotensví v pohodě, až na dnešek. Mimčo mě zrovna nějak aktivně nekope (hodně málo) a ke všemu vůbec nepřibírám, je to normální. nechci nějak plašit , ale na UZ jdu až příští pátek. Co se mnou? ![]()
Pilcando, hlavně se moc nestresuj. To, že jsi ještě nepřibrala vůbec nevadí. Já mám od začátku těhu taky pořád 2 kg mínus.
A že prcek moc nekope, z toho bych si taky nic nedělala. Třeba je to jen větší lenoch
. Hlavně, že ho cítíš, i když jen trošku
.
Ahojky
Mě noční vůbec nevadí. Ráno přijdu, prochrupnu se a jsem v poho. Víc mi vadí vstávat ráno na denní.
Jinak hlásím, že koláče jsou hotové, prádlo vyprané a chystám se žehlit.
Sammy: Niki měla narozky před dvěma měsíci, ale já ten metr neumím změnit. Metr mi dělala ta kamarádka co přijede. Zítra ji poprosím aby mi pomohla ho aktualizovat. Ale i tak moc děkuji za přání.
Aha, to jsem celá já chodit s přáním po funuse
. Tak to přání platí alespoň zpětně ![]()
Sammy Moc díky za slova útěchy potřeboval jsme někoho kdo mi „řekne“ že zbytečně plaším. Fakt moc díky. Jsme ráda že s tím přibíráním to je v pohodě. Já nemám moc času s pozorovním bříška s Jiříkem, tak si říkám že to bude třeba moje vysněná klidná holčička
. A když to bude další raubíř tak ať - hlavně že to bude zdaví.
![]()
Nevím jak Vás ale občas mě prostě chytají slabší chvilky: pochybnosti, jak to zvládu, jestli je všechno Ok. ![]()
Maminky jak to máte s pitím Kávy. Teď jsme si zrovna uděla Meltu že se budu muset zase přeorientovat na něco jiného než na kávu ikdyž piju jen instantní s mlíke. Nevím.Asi to neni moc vhodný. Včera jsme četla, že by se měla omezit i konzumace skořice - že v těhu neni vhodná.
No tady snad bude pršet nebo co. No fuj to je počasu.
Před chvilkou jsme četla o tom malém 2 letém hclapečko (že už ho našli v řece)to je fakt děsný. Když si člověk představí že takový cvrčka má doma. No to fakt na mašli.
![]()
S tím chlapečkem je to hrozné. Se mnou v kanceláři sedí paní, která bydlí přímo v těch Oticích a s celou rodinou ho hledali taky celou dobu vždy až do noci. Takže tohle mám bohužel sprostředkováno přímo.
A abych pravdu řekla, ona to říkala od samého začátku, že nikde jinde, než do vody se dostat nemohl. Že z té zahrady vedly jen jedny těžké vrata, které by jednak ani neotevřel a určitě za sebou ani nezavřel. A druhá cesta vedla jen k tomu potoku, který byl pěkně rozvodněný. A taky ne všechno bylo tak, jak říkali v televizi a ve zprávách, ale to raději nebudu rozebírat…Je to kruté, ale ta nejistota je nejhorší…
No a ke kávě. Já poslední 14 dní mám na kafe vyloženě chuť. Ale tak, že normálně až slintám
. Takže si kávu normálně 2× denně dávám. Instantní se smetanou. Toho se zase až tak nebojím…
Holky zdravím a jinak myslím,že teď už je normální všeho,už bych se o mimi nebálateď už je mu dobře a už jenom pěkně roste a přibírá a všech o bude ok.Bud ráda,že nepřibíráš Ty,Pilcando,moje kamaradka za cele tehu pribrala je 6kg,to je krasa,ale takové stesti se me tedy netyka… ![]()
Jinak ten chlapecek,skocila bych radsi z mostu,nez prosla necim takovym jako je ztrata svyho decka-ale stejne si myslim,ze byl ten chlap zase jen ozrala nebo neco podobnyho,protoze kdyby se jen otocil,jak vsude rika,tak by mu 20 mesicni dite neuteklo a kdyz vi.ze ma za barakem vodu,tak prvni kam bezim je tam…proste takovym pribehum neverim,stacil by treba jen plot a ten maly chudacek tu mohl jeste byt.. ![]()
Leni, jak jsem psala, něco je jinak, jak hlásili v televizi. Otec tam s ním nebyl. Byl to brácha. Ale kvůli psychickému traumatu to vzal otec na sebe…
Ahoj holky,
hlásím se po delší době.
Před těhu jsem byla plná energie a naděje, jak vše půjde hladce, ale teď mám pocit, že skoro nic nezvládám. Často mě bolí hlava, není noc, kdy bych k Verče nemusela vstávat a její budíček mezi 5-6 mi taky nepřidá. Chodím si k vám vypít kavčo, ale na psaní už nemám sílu.
Utíká to strašně rychle a já přicházím na to, že tak snadné to s Veru a mimčem nebude.
Ale snad to ještě do porodu trochu vypilujeme. Zatím se s ní nedá jít nikam bez kočáru, nechce chodit za ruku. Do toho její vztekací období a já sama
![]()
Ale jinak všechny kontroly i testy v pořádku, teď mě ještě čeká 3.10. velký ultrazvuk. Dr mi už minule naznačila, že to vypadá na chlapečka, ale 100%, že to ještě v tom týdnu, říct nemůže. Takže pokud nám to velký utrazvuk potvrdí, musím vymyslet, co s plným šuplíkem pod postelí růžových oblečků po Verče a zároveň nakoupit modrou výbavičku. Je jedno co to bude, hlavně, aby to bylo zdravé ![]()
S tím chlapečkem je to hrozné neštěstí ![]()
Ke kauze s Kammi a Markýsem se raději nevyjadřuju
. I já jsem tenkrát o Vanessce nemálo přemýšlela.
Hezký víkend, užívejte si bříšek ![]()
Jituš : U nás to je podobné. Noci děs běs, teď máme blbé období, kdy je Teo třeba 2-3 hod. vzhůru, nebo k němu lítám i co půl hoďky
Ráno jsem unavenější než večer. Doufám, že se nám to do února ještě trochu srovná, jinak mě asi brzy odvezou
Jak se mi tak bouří hormony a do toho únava, tak startuju na první šlápnutí a kolikrát jsem protivná sama sobě ![]()
S tím chlapečkem to strašné ![]()
Jinak máme sbaleno, teď to jen do Punti nějak naskládat
Za chvíli jdeme na to pak šupajdíme do postele, ve 2 hod. vstáváme
Mějte se tady hezky a za týden mě tu máte zpět ![]()
Ahojky Jitko , neboj malá se to určitě bez kočárku naučí, dělej te menší trasya ano to půjde. Ale užila docela moc pěkné scény že chtěl nosit řval , lidi se otáčeli Válel se na zemia tak. Bylo cca 3. A od té doby to nějak zkousnul. V obchodě koupíme něco dobrýho aby s emu dobře šlapalo domů. Jinak jde to. Ale když řval, tak jsme ho vždycky šloupla mimo silnici a čekala coi bude-hlavně neustoupit jinak je to v čoudu. Vím že se to hezky říká , ale okolo druhého roku se to zase trošku zlomí k lepšímu.
Malý stává s tím že: Budu zlobit maminku. No tak co by jste mu na to řekli
.Děti jsou dar od boha,..někdy by jsme mu ho na chvilku vrátili zpátky
![]()
Ahojky holky!
No já jsem nachcípaná, pěkně mě to štve!!!!Tak jsem zalezlá doma a je mi stejně chladno i ve dvouch ponožkách s toho jedny silné a ve dvouch nikinách.....
Jinak jsem si nakoupila ovocné čaje a do toho živé citróny…
No s tím kloučkem je to strašné, děsné!!!! ![]()
No někdo tady zase nakous Markýska a Vanesku.Tohle téma mě už pěkně rozčiluje!!!!Myslím že se to zbytečně rozmazává.Nemá cenu na takové věci reágovat a zbytečně se rozčilovat.Pravda Vanessku jsem obrečela, pak mě zarazilo že to byla lež.Ale co naděláte, každej si na net může napsat co chce…A takových lidí je víc né jen Markýsek.je to stašné, ale je to tak. Vemte si že i spousta lidí kolem vás lže a mluví nepravdu......Tak proč se znepokojovat s člověkem kterého vlastně ani neznáte......Horší je když někomu věříte(kamarádovy, kamarádce)A ona říká něco jiného vám a něco jiného další kamarádce a pak vás dvě poštve proti sobě, protože mluvila nepravdu.......A stejně i tak nemá cenu se rozčilovat, páč takové lidi vám za to nestojí!!!!!!!!!!!!!Věřit můžete jen sám sobě a možná tak 3lidem a to jestli vůbec!!!!!!!!Já jsem se už poučila dost, a vím že jsem byla dost najivní.....Ale prostě hold chybama se člověk učí, že.Věřím prostě jen jediné holčině. Nepočítám přítele a Rodiče.........Myslím jako kamarády a známé......A na netu prostě tu jistotu že někdo říká pravdu prostě nemáte.Sice nechápu jak někdo může takhle lhát ale co, nemá cenu nad tím špekulovat.Si vemte chlapy (některé) podvádějí své drahé polovičky a doma pak dělaj že nic…To samé dělají některé ženy.Já se takhle přetvařovat neumím.......R.namě hned pozná že lžu......Když jsem byla v Táboře tak sem se setkala s jedním chlapem s kterým jsem byla když jsme se s R. rozešli.No a před tím jsem mu volala(R.) že jdu s kamarádkou do hospody. Po návratu jsem našla SMS(že se mu něco nezdá v pořádku) Tak jsem R. volala a on prostě věděl že jsem byla s ním…Nechápu jak je to možný(asi fakt neumím lhát.)Navíc jsem měla průšvih jako bych dělala buch ví co..my byly jen na kafy…Chtěla jsem s ním zůstat aspoň jako kamarádka…No tak to hold nejde, páč bych měla doma zle a to nechci…
Jé omlouvám se nějak jsem se rozepsal…papa
Daisy, souhlasím s tebou, že některé reakce a dedukce už jsou přehnané. Ale líbí se mi názor paní refaktorky. Tady už jde o ten precedent, ať si dotyční úchyli uvědomí, že internet není tak anonymní, jak si myslí a můžou být stíhání…