Poradna duly
Jana Čurdová
Majďulo:
já mám jít taky do toho Sanatoria Helios v Brně, chtěla jsem se zeptat, jak to tam probíhá, a jak dlouho to trvá. Taky me zaráží taěch 600, zdá se mi to za všechno málo, protože švagrová před rokem platila 1200, tak bych chtěla vědět, jestli opravdu zaplatím 600.
Díky Adél
Ahojky holky ![]()
Tak jsme zpět z dovolené, cesta byla teda záhul, cestu tam malý nenesl moc dobře, ale zpátky byl moc hodný
Jinak pohyby už jdou cítit i přes bříško, včera Alex taťku nakopl do ucha ![]()
K Patronu… kamarádka má a je max. spokojená.
Sammmy : Gratuluji k HOLČIČCE!
AdelPaja: Opravdu to stojí 600 Kč, které zaplatíš na recepci a pak jdeš k doktorce…je moc milá a probíhá to jako klasický UZ u Dr. Za tu cenu máš UZ, DVD a fotku. Nejdřív jsem tam byla cca 15 min a potom dalších cca 15 min, ale možná záleží jak se Ti bude chtít prcek ukázat. Ta naše měla obličej zabořenej v placentě
Záznam na DVD trvá 20 min a je tam nahraný vše. Zkoušela jsem vložit fotky,ale nejde mi to. Ptala jsem se na vývojový vady, tak by mělo být vše v pořádku…měřila stehení kůstku a atd.
Nebyla švagrová na 4D ultrazvuku? Na to jsem se taky dívala a tam byla cena 1200Kč???!!!
Dobré poledne holčiny,
Sammmy, zítra jdu na KO, tak doufám, že mě dr. objedná nějak do těch 14 dnů a hlavně, že prďolka bude dobře natočený, aby jsme se mohli juknout, copak to má mezi nožičkama.
A pak si zavolám na 3D UTZ a objednám se. ![]()
Ahojky maminy
Včera jsem byly na kontrole u dr.Vše je ok a miminku se daří dobře.Dostala jsem žádanku na utz, tak tam musím zavolat a objednat se.Už se nemůžu dočkat a doufám, že se mimi ukáže.
Jak jsem tak koukala, tak jsme všichni už v půlce.Máme kontroly za sebou, vše je ok, cítíme pohyby a někdo ví, co nosí v bříšku.Teď už jen porosteme a budeme se radovat z kopanečků.
V práci vše zvládám, tak chci vydržet do konce roku.
Mějte se prima.
Další ko 27.10.
Dobré ráno kočky,
tak jsem tady zpět z KO a popíjím kávičku (bez kofeinu). Váha, no podle mě děs běs, už mám 80kg, což znamená, že za těhu už mám nahoře 6kg. Ale dle dr. je to v normě… Tlak dle mě děs běs, z minulých 110/70 mám najednou 130/80. Vždycky jsem měla tlak nízkej a najednou hup. No kvůli tomu talku jdu na kontrolu už za 14 dní, aby si mě pohlídal. Jinak vše ok, srdíčko jsem slyšela. Dole taky vše drží tak jak má.
Jo a hlásila jsem, že mě prcek začíná jemně oťukávat, tak mám druhý TP a vychází na 12.02.2009. Ale já se budu spíš řídit tím podle poslední menstruace. Přeci jen každá cítíme ty pohyby jinak…
Takže další KO + UTZ je 14.10.2008. Tak huráááá dočkám se UTZ, i když až táááák zadlouho. ![]()
tak a jdu dočítat… _________________
Tak gratuluju ke kontrolám!
Dnes jsme měli velký slavnostní den, protože Pája šel poprvé do školky. Domluvili jsme se s manželem, že bude chodit na 4 hodinky. Malý se těšil, domluvili jsme se, že si pohraje s dětma a po obědě pro něj přijdu, vypadalo to, že to chápe a že je s tím srozuměný. Tak jsem ho zavedla do třídy, pořád jsem mu vykládala, jak je to krásné ve školce, jaké tam mají hračky atd…Vešli jsme do třídy a hned se na mě vrhly dvě holčičky, s řevem, jestli jim vedu maminku, tak Pája začal být vyvalený a zaražený. Holky pořád plakaly až jsem si všimla, že plače půlka třídy.
Pája si našel hračku a vypadal spokojene, tak jsem mu řekla, že jdu koupit to kokino a po obídku pro něj přijdu, zavřela jsem a nic jsem neslyšela, takže jsem byla spokojená, jak je šikovný a šla jsem si číst nástěnkua v tom slyším povědomý hlas, jak plače, uplně panicky, samozřejmě náš malý.
Tak jsme z tama vymajzla a plakala celou cestu domů. Ještě jsem se z toho nevzpamatovala. Volala jsem i manželovi a ten mi řekl: „cos čekala? já prořval celé tři roky“
Tak doufám, že zítra nepůjdem na smyka a časem se to zlepší, protože jinak to bude něco na moje nervy. Takový srdceryvný pláč musí dostat každou mamku.
Tak se omlouvám, že jsem se rozepsala, ale musela jsem to všechno někomu říct.
pa pa
Krásné poledne,
doufám, že všichni budete mít něco dobrého a „zdravého“ k obídku ![]()
Daisy , díky, ale stejně mě už Boža říká Vorvani ![]()
Adel , teda nevím, jestli bych vydržela se tam pro malého nevrátit. Vím, že je tam určitě spokojený, ale je to drsná zkušenost, pro obě strany.
Teda a kdybych ještě viděla, že pláče půlka třídy…
Držím palečky, aby se Pájovi zítra chtělo.
Vladko , no co váha, alespoň se můžeme někdy pořádně najíst
a dát si na co máme chuť!
Chocholko , gratulace ke KO! Jo někdo už ví, co má v bříšku a já nedočkavostí nemůžu dospat na velký UTZ, snad roztáhne nožičky! Jsem hrozně zvědavá baba ![]()
Tak všem spokojený den
Juko, tak to je dobrý no. Pavlik mi říká, kuličko
. Až mi bude říkat koule, tak to bude horší.
Nestíhám dočítat, je 1.10., tak je plno práce.
Akorát se musímještě pochlubit, právě jsem si objednala rychlozavinovačku. Je to tady tahle, barvička světle zelená: http://www.babylife.cz/…a-s-kapuckou
Ze mě si zas Rá´da dělá srandu že na něj nemám pořád vystrkovat to břicho ![]()
Prý nejdřív se otevřou dveře, vyleze břicho a pak já ![]()
Ahojky
Zítra jdu du práce a hned se tam objednám na utz.Pracuji na stejném patře a jen kousek od ordinace. Chtěla bych se objednat na den kdy mám další denní.Sestřičkám dělají foto zadarmo.Mooooc se těším až mimi uvidím.Dnes se hlásil mnohem častěji. Když ho cítím, jsem hned klidnější.Mějte se prima, já jdu do vany.