Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!
Tak jsem dnes byla na prácáku, oběhla pár obchodů a byla u veta.Te´d jdu poklidit.tak večer snad nahlídnu
Sammy , já místo do sklepa, dávám nepotřebné věci na půdu. Máme ji hrozně velkou, ale začíná se pořádně zaplňovat.
Ad tabulka - taky mi přijde hrozně červená - to bude holčičkovské období. A prý, že je kluků víc.
Mirko , tak to jsi dost dobrá, že už ti chybí jen pár dárečků. Já zatím marně vymýšlím co komu koupit a zatím na seznámku nemám ani čárku.
Cukroví - tak to já si ho doufám, udělám sama. Nejvíc mi chutná (teda když se povede). Minulý rok jsem nebyla schopná udělat pracny - ani na třetí pokus ![]()
Ahojky Juko , neboj určitě nebudeš poslední kdo nebude vědět pohlaví. To toiž budu já ![]()
Jestli jde o D tak objednací lhůty jsou hrozně dlouhé takže se objednej co nejdřív, mě objednali až na 20.11 a to ještě jen na fotku ža bude mimčo moc velké. Jinak že mají plno. Zkusím tam dneska zavolat jestli se něco neuvolnilo.
Nějak se mi poslednídobou nedaří ![]()
V puse mám takovej ošklivej váček asi budu muset zase k Dr. Ta mi sice řekla že za to múže těchu že jde o mech. poškození a potom se to prostě díky baby nehojí, ale ono se to nějak zhorčuje. NO fuj.. : ![]()
Jinak gratuluju k Holčičkám .
To je skvělí že bude hodně holčiček aspoň mají kluci z čeho vybírat. Mm doam dvouletého ženicha tak až budete schánět dejte vědět
![]()
Jinak hadříky po Jírovy už mám v kupě, jen jsme zjistila že němám žádné malé tak musím něco doukoupit. Růžový radši nekupuju. Přecejen lepší holčička v modrém, než.li kluk v růžovém, že ![]()
Pilcando a velký genet UTZ ve 20 tt Tě nečeká?
Ať se Ti váček brzy zahojí..
Miri, ten UTZ dělali v 1. patře, protože v přízemí dělali nějaké stavební úpravy. Jestli to tam bude i nadále nevím.
Ale pokud myslíš dr. Maturu, tak to je opravdu třída. Tak skvělého dr. jsem už dlouho nepotkala a jde vidět, že ho ta práce baví
.
Ty už máš termín UTZ?
Pilcando, díky za info. Zítra jdu na UTZ, tak pokud se nic nedozvím, tak se určitě hned objednávám.
Ad váček - hodně vitamínu C a B! A hlavně, ať tě dlouho netrápí!
SAmmy na velkým UZ jsem přece už byla , a prcek měl schovanou prdýlku v pánvi,… TAkže mi nic nevíme. Volal jsem si těď na d a mám zavolat 27.října že tam budou teď zase měnit okna nebo co
Tak to zkusím až toho 27 jestli se náhodou nechytne. JIna mě čeká Uz až 32. týdnu. Nebo to bude překvápko až do konce.:-))
![]()
Ale nic se neděje je to hodně info, tak se to občas zamotá aspoň je sranda ![]()
To mi povídej. Kolikrát si musím dělat poznámky, abych si pamatovala, kdo co napsal
. Doma potom Petr nechápe, proč popíšu stránku ručně a pak to přepisuju sem
.
Pilcando : A zkusit se poptat na jiném pracovišti? Kamarádka z Ostravy byla ve Frýdku, protože tam plno nebylo, tak možná nějaké menší město?
Sammmy : Já jdu ve středu na ráno, už se těším
Doufám, že Teo bude dobře naložený, abychom si to mohli užít ![]()
Ahojky! Holky omlouvám se, ale dnes nějak nic nestíhám, myslím že teď nebudu moc stíhat víc dnů, musím přetřídit věci aby jsme se sem pak s mimiňákem vešly. Tak už mě asi berou hnízdící mánie ![]()
papa
Ahojky.
Tak se hlásím po víkendu, pozdě ale přeci. Včera jsem nebyla moc schopná.Ráno se mi v krámě udělalo špatně, tak tak že jsem sebou nežuchla.Ale poznám to na sobě, tak si včas sednu. Pak jsem doma celé dopoledne prospala.
V Praze bylo moc hezky.Nic jsem ale nekoupila.Něco bylo hodně drahé. Ale mám pár typů co Nikolce na Vánoce.Té se tam líbilo nejvíc. Skoro u každého „stánku“ si s něčím hrála a nechtělo se jí jít dál. Strávily jsme tam 4 hodiny. Pak jsme ještě byly na pouti v Holešovicích. Večer jsme všichni doma padly.
V pátek jdu na ten utz, tak se už nemůžu dočkat.
Ještě k té Praze.
Mám doma spostu letáků a prospektů, tak budu na internetu prohlížet. Už máme vyhlídnutou novou autosedačku pro Nikolku.
Na něco teď kouknu a pak budu obalovat bedly.
Ahojky,všechny zdravím..
Sammmy:já už nakupuji,neboj…jen mám všechno v obchodě,takže vždycky,když se jdu kouknout na prodavačku,jak válčí,tak si i něco odnesu.Mám už připravený kočárek,jen k němu rozmýšlím barvu autosedačky a korby…nemůžu se rozhodnout.Jinak fusak,zavinovačky,přebalovací podložku,lehátka,to už mám koupené.Nanny monitor a odsávačku mám po Laurince,i kolotoč,vaničku a stojan,postýlku.
Mám objednanou spoustu Nextíku,takže už jen nějáké oblečení,koš pro miminko,potom mám na plánu hopučku s akváriem od Fisher-Pricu…
A taky se musím začít připravovat na Vánoce,nemám ani vymyšlený dárky a taky připravuju úklid…=o)
Máte vymyšlený dárky pro prcky,já nemám tušení,co pro toho našeho dvouletýho prcka..=o))