únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
6.10.08 12:00

Ahojky!
Tak jsem dnes byla na prácáku, oběhla pár obchodů a byla u veta.Te´d jdu poklidit.tak večer snad nahlídnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.10.08 12:42

Sammy , já místo do sklepa, dávám nepotřebné věci na půdu. Máme ji hrozně velkou, ale začíná se pořádně zaplňovat.

Ad tabulka - taky mi přijde hrozně červená - to bude holčičkovské období. A prý, že je kluků víc.

Mirko , tak to jsi dost dobrá, že už ti chybí jen pár dárečků. Já zatím marně vymýšlím co komu koupit a zatím na seznámku nemám ani čárku.
Cukroví - tak to já si ho doufám, udělám sama. Nejvíc mi chutná (teda když se povede). Minulý rok jsem nebyla schopná udělat pracny - ani na třetí pokus :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
6.10.08 12:55

Ahojky Juko , neboj určitě nebudeš poslední kdo nebude vědět pohlaví. To toiž budu já :evil:

Jestli jde o D tak objednací lhůty jsou hrozně dlouhé takže se objednej co nejdřív, mě objednali až na 20.11 a to ještě jen na fotku ža bude mimčo moc velké. Jinak že mají plno. Zkusím tam dneska zavolat jestli se něco neuvolnilo. 8O Nějak se mi poslednídobou nedaří :?

V puse mám takovej ošklivej váček asi budu muset zase k Dr. Ta mi sice řekla že za to múže těchu že jde o mech. poškození a potom se to prostě díky baby nehojí, ale ono se to nějak zhorčuje. NO fuj.. : 8O

Jinak gratuluju k Holčičkám . :D :D To je skvělí že bude hodně holčiček aspoň mají kluci z čeho vybírat. Mm doam dvouletého ženicha tak až budete schánět dejte vědět :D :D

Jinak hadříky po Jírovy už mám v kupě, jen jsme zjistila že němám žádné malé tak musím něco doukoupit. Růžový radši nekupuju. Přecejen lepší holčička v modrém, než.li kluk v růžovém, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.10.08 13:14

Pilcando a velký genet UTZ ve 20 tt Tě nečeká?
Ať se Ti váček brzy zahojí..

Miri, ten UTZ dělali v 1. patře, protože v přízemí dělali nějaké stavební úpravy. Jestli to tam bude i nadále nevím.
Ale pokud myslíš dr. Maturu, tak to je opravdu třída. Tak skvělého dr. jsem už dlouho nepotkala a jde vidět, že ho ta práce baví :wink: .
Ty už máš termín UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.10.08 13:32

Pilcando, díky za info. Zítra jdu na UTZ, tak pokud se nic nedozvím, tak se určitě hned objednávám.
Ad váček - hodně vitamínu C a B! A hlavně, ať tě dlouho netrápí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
6.10.08 13:38

SAmmy na velkým UZ jsem přece už byla , a prcek měl schovanou prdýlku v pánvi,… TAkže mi nic nevíme. Volal jsem si těď na d a mám zavolat 27.října že tam budou teď zase měnit okna nebo co :D Tak to zkusím až toho 27 jestli se náhodou nechytne. JIna mě čeká Uz až 32. týdnu. Nebo to bude překvápko až do konce.:-)) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.10.08 13:40

Aha Pilcando, omlouvám se :oops: , skleroza funguje tak jak má :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
6.10.08 14:13

Ale nic se neděje je to hodně info, tak se to občas zamotá aspoň je sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.10.08 14:26

To mi povídej. Kolikrát si musím dělat poznámky, abych si pamatovala, kdo co napsal :oops: :lol: . Doma potom Petr nechápe, proč popíšu stránku ručně a pak to přepisuju sem :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.10.08 15:13

Pilcando : A zkusit se poptat na jiném pracovišti? Kamarádka z Ostravy byla ve Frýdku, protože tam plno nebylo, tak možná nějaké menší město?

Sammmy : Já jdu ve středu na ráno, už se těším :D Doufám, že Teo bude dobře naložený, abychom si to mohli užít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.10.08 22:07

Ahojky! Holky omlouvám se, ale dnes nějak nic nestíhám, myslím že teď nebudu moc stíhat víc dnů, musím přetřídit věci aby jsme se sem pak s mimiňákem vešly. Tak už mě asi berou hnízdící mánie :lol:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
7.10.08 10:12

Ahojky.
Tak se hlásím po víkendu, pozdě ale přeci. Včera jsem nebyla moc schopná.Ráno se mi v krámě udělalo špatně, tak tak že jsem sebou nežuchla.Ale poznám to na sobě, tak si včas sednu. Pak jsem doma celé dopoledne prospala.
V Praze bylo moc hezky.Nic jsem ale nekoupila.Něco bylo hodně drahé. Ale mám pár typů co Nikolce na Vánoce.Té se tam líbilo nejvíc. Skoro u každého „stánku“ si s něčím hrála a nechtělo se jí jít dál. Strávily jsme tam 4 hodiny. Pak jsme ještě byly na pouti v Holešovicích. Večer jsme všichni doma padly.
V pátek jdu na ten utz, tak se už nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
7.10.08 10:23

Ještě k té Praze.
Mám doma spostu letáků a prospektů, tak budu na internetu prohlížet. Už máme vyhlídnutou novou autosedačku pro Nikolku.
Na něco teď kouknu a pak budu obalovat bedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
7.10.08 19:04

Ahojky,všechny zdravím..

Sammmy:já už nakupuji,neboj…jen mám všechno v obchodě,takže vždycky,když se jdu kouknout na prodavačku,jak válčí,tak si i něco odnesu.Mám už připravený kočárek,jen k němu rozmýšlím barvu autosedačky a korby…nemůžu se rozhodnout.Jinak fusak,zavinovačky,přebalovací podložku,lehátka,to už mám koupené.Nanny monitor a odsávačku mám po Laurince,i kolotoč,vaničku a stojan,postýlku.
Mám objednanou spoustu Nextíku,takže už jen nějáké oblečení,koš pro miminko,potom mám na plánu hopučku s akváriem od Fisher-Pricu…
A taky se musím začít připravovat na Vánoce,nemám ani vymyšlený dárky a taky připravuju úklid…=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
7.10.08 19:08

Máte vymyšlený dárky pro prcky,já nemám tušení,co pro toho našeho dvouletýho prcka..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí