Poradna duly
Jana Čurdová
Adél, gratuluju k fotečce. Pochlub se a dej ji do galerky, ať se mrňouskem taky pokocháme
.
měřím 156 a holky nemám ji sem jak dát, nemáme scanner, takže jedině přes švagřici, tak uvidíme, dneska k ní jdu, tak uvidíme.
Daisy: taky to jde na tobě taky tak vidět? já mám 156, měla jsem 50, teď mám 53 a bojím se abych nebyla asymetrická-asi metr vysoká, asi metr široká.
A tu fotečku už mám druhou, a dneska se velice povedla, protože minule mimušo nechtělo být rušeno, tak jak to pan doktor fotil, tak koplo a je tam docela prd vidět, ale dneska už se asi nechalo. já to taky nesnáším když mě někdo fotí, to má po mě:-)
Ahoj holčiny!
Teda vy jste prťata
ale co je malý to je hezký, ne ![]()
Adel, super, že kontrola dopadla dobře, gratuluju
Nás to čeká zítra, tak doufám, že budu mít čerstvé foto ![]()
Rebi, no asi budeme asi tak nastejno, já mám teda zatím TP 23.2., myslím, že úplně nastejno se mnou je tady AdelaPaja, teda aspoň podle metříku. No a pohyby…nevím, myslím, že už je cítím tak týden, jen občas, ale ruku do ohně bych za to nedala, možná je to jen můj pocit. Ty už prtě cítíš???
Jinak ostatní moc zdravím ![]()
Já to svoje dítě sice miluju, ale dneska mě příšerně zlobí. Od rána se cpe dolů k močáku a příšerně mi na něj tlačí. Chodím na záchod co 20 min
. Že se mu líbí být tam tak stísněné, když by mohlo plavat pěkně ve středu bříška, kde má spoustu místa… Jo, holt to bude lump po taťkovi
.
Pastelko, jak jsem psala, tak už jsem cítěla takové jemné ťukání, ale teď poslední dobou ne, ale cítím, jak se přesunuje ze strany na stranu, protože mi vždycky na něco začne tlačit
.
Zítra na Tebe budeme myslet a určitě se ozvi, jak jsi dopadla. Držím palce.
Adél, jsi sice malinká, ale každá těhotná vypadá krásně. A po porodu kola určitě shodíš ![]()
Adél" Já před těhu přibrala na 53 a te´d mám 55(na minulé ko) No je to na mě vidět…no ale čekala jsem že v tuhle dobu budu víc tlustá…takže si nestěžuji…Zítra jdu na ko tak zjistím kolik jsem zas přibrala. Začínám mít větší chuť k jídlu…tak uvidíme a mám chuť hodně na sladké, tak se cpu buď margotkou nebo nanukem
![]()
O tom sladkém mi ani nemluvte, došla jsem z kontroly a spořádala jsem tabulku oříškové čokoládky, mňam, mňam. to sladké je moje posedlost od vždycky. Třeba si koupím celou tu plechovku salka nebo pikaa a mám to na večer, ta plechovka má 397g. pak je mi potomsamozřejmě těžko, no hotovo.
Miluju všechno na sladko, ale víte, čeho spořádám opravdu hromadu? Hroznů-a to tak minimálně kilčo za den, někdy se podaří i víc. Dnes mám strašnou chuť na gyros,jak dělají u nás ve městě,je to ten nejfantastičtější gyros na světě, tak asi neodolám ![]()
Já vím, že mám jíst zdravě, ale když já mám chuť jen na ty nezdravé věci, ale zase jím dost ovoce, tak snad tím to kompenzuju, ráno musli, to začínám zdravě, ale potom je to katastrofa ![]()
Tak snad nejsem jediná, kdo takhle hřeší. Doufám, že nejste všichni poctivky, ale určitě jo, jen já jsem taková ostuda
Jo a další kontrolu mám 8.10, to je velký ultrazvuk a budeme hledat kuličky nebo pipku:-)
Do té doby to snad nevydržím, už bych chtěla vědět, jakého pohlaví je malý plaváček v bříšku
Adél, neboj, určitě nejdi sama hřešitelka. Po McDonaldu bych se mohla utlouct a krupici mám na denním pořádku. Do toho ale jím hodně rajčata a beru těhu vitamíny, tak se to snad vyrovná
.
No a na pohlaví jsem taky moc zvědavá. Ještě 13 dní a i to se mi zdá nekonečné ![]()
Adél, Sammy: však se dočkáte…Já myslela že to taky nepřežiju ten měsíc, no a zítra ve 12:50 jdu na Ko a snad uvidím pindíka nebo pipinku ![]()
Jinak si dnes udělám puding mám na něj chuťinu ale strašnou. A zítra k večeři bude krupička. Tu mám minimálně jednou týdně, no tenhle týden už po 3
Kolikrát si jí dělám každý den ![]()
No prý mi bude kontrolovat orgány atd..mimču.mě nikam neposílal, ani o tom nemluvil…Že bych šla někam na velký UTZ…On má asi dobrej UTZ…
Tak pokud bude miminku kontrolovat všechny orgány, tak to je ten velký genetický UTZ.
Moje dr. na tyhle věci posílá těhule do Ostravy. Byla jsem tam i na NT+ v 1. trimestru. Jsou tam na tyhle věci speciálně vyškolení, tak jsem i ráda.
Jsem zvědavá jestli to naše mimi ukáže co to bude…se zítřku nedočkám, navíc tam mám být až ve 12:50.....se těším na mimi až ho zase uvidím…
Dneska mi psala kamarádka že se jí narodil kluk Josífek a že má 3,82kg a 52 cm…Pěknej cvalík ![]()
Dámy,
tak gyros jsem oželela, dala jsem si doma s malým rajskou polévku, samozřejmě na sladko a teď si dělám hranolky s tatarkou, asi si dám přes prsty, ale já jinak nemůžu. Krupičku bych si dala taky, ale jsem shnilá. když ji dělám malému, na snídani, tak si taky udělám, ale jinak se mi nechce u toho stát a potom ten špinavý kastrol, blééééééééé.
Dneska byl velice náročný den, mi to teeda přijde. Byli jsme na písku se švagrovou a s dalšíma kámoškama a asi moc vzduchu nebo co, jsem utahaná jak kotě.
Dneska jde úúúúúúúúúúúžasný fotbal, takže Pavel přijde brzo z práce, tak se těším.
V pátek jdeme na svícu kamarádovi, tak se docela těším, koupila jsem si i nový obleček, dlouhé uplé tričko a pletené bolerko, tak aby vynikl pupík.